Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе и още нещо...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе и още нещо...

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
    Ако ти трябва софт маршрут на някой беседка кажи ми ,мога да ти препоръчам някой места,не се обиждай срещата е делова,ако не се състой ,веднага звънкам.На Хавай с фронтератя ша каталяса до там
    Уточнявам....Хавай се намира на кръговото на трета буна алея номер едно в морската . Звънкай, явно си взела телефонния ми номер от.......ясновидци.

Коментар

Добро утро и сладко кафенце на всички, особено на хората с имена на цветя, щото после ще им се услади от други чашки!
      Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
        Добро утро и сладко кафенце на всички, особено на хората с имена на цветя, щото после ще им се услади от други чашки!
        О,мерси много..... айде и да почерпите всички именници и именнички

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
          Уточнявам....Хавай се намира на кръговото на трета буна алея номер едно в морската . Звънкай, явно си взела телефонния ми номер от.......ясновидци.
          ъъъ аз от къде да знам, че на кръговото викаш Хавай ,риба ли ша ловиш ,или в кръчмата ще кибичиш с чаша в ръкапо въпроса за номера ,аз съм на Ванга братовчедка
          http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Детелина 74 Преглед на мнение
            О,мерси много..... айде и да почерпите всички именници и именнички
            Ти ко ми са ослушваш ,я налей по нещо.Айде честит ти празник,ууу секи ден банкет у вас.

Коментар

Добро утро и честит имен ден на всички с "цветни" имена!

Коментар

Ти ко ми са ослушваш ,я налей по нещо.Айде честит ти празник,ууу секи ден банкет у вас.
                Амчи сега ли ша пукаме........ айде довечера у кръчмата,сега черпим кафе и сокчета,довечера - твърдо пиене

Коментар

Първоначално публикуван от Детелина 74 Преглед на мнение
                  Амчи сега ли ша пукаме........ айде довечера у кръчмата,сега черпим кафе и сокчета,довечера - твърдо пиене
                  а нее аз ще карам ,само кафенце +един сок.

Коментар

ъъъ аз от къде да знам, че на кръговото викаш Хавай ,риба ли ша ловиш ,или в кръчмата ще кибичиш с чаша в ръкапо въпроса за номера ,аз съм на Ванга братовчедка
                    Закъсня........поканиха ме вече за днес както казах, скайпа е странна програма, която винаги върши работа....няма да съм по кръчмите, нито на плажа, ще ме водят по кърищата определено, но къде - и аз не знам. Когато разходките се планират от жени, определено винаги има елемент на изненада. От мен се иска единствено да сляза на паркинга пред блока и......да чакам

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                      Закъсня........поканиха ме вече за днес както казах, скайпа е странна програма, която винаги върши работа....няма да съм по кръчмите, нито на плажа, ще ме водят по кърищата определено, но къде - и аз не знам. Когато разходките се планират от жени, определено винаги има елемент на изненада. От мен се иска единствено да сляза на паркинга пред блока и......да чакам
                      Ти гледай да не те остай в гората ,че ще видиш тогава

Коментар

аиде тези със имена на цветенца да черпят днес да сте ми живи и здрави и наи вече касмет
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                          аиде тези със имена на цветенца да черпят днес да сте ми живи и здрави и наи вече касмет
                          Ами ще се черпи,няма как иначе - тука само на кафе, а довечера на кръчме!

Коментар

Ти гледай да не те остай в гората ,че ще видиш тогава
                            И ето ме отново, жив и здрав лочещ жадно кафе.

Коментар

Стига с тия кафета, че ще вдигнете кръвно

Заповядайте в кръчмата - Вилката черпи
                              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Бодо, много бързо те разходиха бе?!
                                Наздраве приятелчета и честит имен ден на всички цветенца, детелинки, ясени, явори и пр.!!!
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X