Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе и още нещо...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе и още нещо...

Добро утро!
    Седмицата свърши, "разпищолете" се едно хубаво и да не ви пука от кризата, гадното време, корумпираните политици, разрухата в държавата и предстоящото нашествие на извънземни от мъглявината Андромеда. Важен е само мигът. Защото не годините, а миговете са тези, които правят спомените- годините се забравят, но миговете се помнят докрай...
    Та така, извинете за лиричното ми отклонение, желая ви прекрасен и запомнящ се уикенд!

Коментар

Тишо, благодаря за лиричното отклонение и хубавото пожелание - много мило

Хайде по кафенце, че след малко ще стане ракиено време и ще ходим при колежката Тодорова в кръчмето

Аз черпя:
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Добро утро на всички.Приятно кафе и приятен уикенд

Коментар

добро утро , приятни почивни дни
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Добро утро колеги и колежки
            http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Добро утро и от мен! Желая ви приятен уикенд!

Коментар

Добро утро! Много сте ранобудни бре!
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                  Добро утро! Много сте ранобудни бре!
                  Добър ден,ами ранобудни за оффроуд,нали има сняг,айде приятно обедно кафе!

Коментар

Добър ден в 10.00часа и приятно кафе

Коментар

Благодарим, тъкмо ще излизаме да си пием кафето по центъра.
                      Брей, все се чудех какъв е тоя сняг при вас, а при нас слънце, а сега снега дойде и при нас и ни изненада - в моментът навън е една бяла, типично пролетна приказка ... и продължава да натрупва
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Ей, колко са се разработили всички - няма кой едно кафенце да почерпи

Хайде тогава - кафето от мен! Спорна и успешна седмица на всички!

Кръвна група 0+

Коментар

С удоволствие приемам една чаша ароматно кафе и прятна компания разбира се.
                          И аз пожелавам лека седмица, изпълнена с повече усмивки и приятни изненади!
                          0899 48 65 96

Коментар

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
                            С удоволствие приемам една чаша ароматно кафе и прятна компания разбира се.
                            И аз пожелавам лека седмица, изпълнена с повече усмивки и приятни изненади!
                            Добро утро. Аз днес си почивам и си пия кафенце пред компа / по късно и на бири ще го обърна, ама това е друга тема/
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                              Ей, колко са се разработили всички - няма кой едно кафенце да почерпи

Хайде тогава - кафето от мен! Спорна и успешна седмица на всички!

Еех, точно както го обичам - късо и със сметана.
                              Мерси за кафенцето и приятен ден!

Коментар

Здравейте,поспаланковци,айде приятно ви кафе! Е па я така си го сакам- дълго без захар.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X