Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе и още нещо...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе и още нещо...

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
    Аз зимата мързелувам ,сега пък и бебе гледам ,абе от нас излизам рядко.
    А бе,това селце дека се намира? Когато ходиме това лято на Варна,можем да се чуем и ви дойдем на гости, ами приятен ден от нас
    Последно редактирано от nickbochev; 24-02-09, 21:20. Причина: коригиране на неправилен цитат

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
      Аз зимата мързелувам ,сега пък и бебе гледам ,абе от нас излизам рядко.
      А бе,това селце дека се намира? Когато ходиме това лято на Варна,можем да се чуем и ви дойдем на гости, ами приятен ден от нас
      На около десет км от центъра на Варна ,още не живеем там защото е в ремонт имах квартиранти,на лято се качваме да си живуркаме на село
      сега сме в м-ст Свети Никола къщата на мъжът ми посока златни пясъци, добре сте дошли ще ми е драго да се запознаем...
      Последно редактирано от nickbochev; 24-02-09, 21:21. Причина: цитата...
      http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Добро утро! Как е днес кафето колеги? Как го пиете? Аз специално напоследък наблягам на нес. Слагам 1 към 1 кафе и захар. Обичам го в ударна доза. Да изпъва вратните жили и да отворя очи за 5 минути.
        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Добро утро и приятен ден!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Добро утро и приятен ден!
            ОООООО,то стана добър ден,иииии приятен ден

Коментар

добро утро дами и господа , наи гадно е жена ти рано рано де ти се растропа из къщата и да те събуди , ти да я нариташ на вън и после да няма кои да ти направи кафето баси гадната работа
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Добро утро! Не се ядосвай браточка, историята помни и много по-тежки ситуации...

Коментар

Добро утро колеги и колежки ,Юли аз туй пазя тишина и го оставям да се нахъркада не кажа после че съм лоша

Коментар

Добро утро колеги и колежки ,Юли аз туй пазя тишина и го оставям да се нахъркада не кажа после че съм лоша
                    ми това значи че си добричка извини ме че те объркъх със мъж във темата дето си имаш нов джип
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Добро утро! Не се ядосвай браточка, историята помни и много по-тежки ситуации...

ми кво да не се ядосвом тръгнала да ходи на салнана ли на фитнесли и все едно ше ходи в космуса така се растропала баси жените само тропат като станат

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                        ми това значи че си добричка извини ме че те объркъх със мъж във темата дето си имаш нов джип
                        За добричка може да се каже , вече свикнах да ме бъркат ,и не ми прави впечетление ,май ще трябва и аватара да си сменя

Коментар

Здравейте, айде и едно кафе за мене

Коментар

Хехехе, ей, Юлка, я не се оплаквай от жената! Ако пък хич я няма, даже и да ти тропа, по-добре ли ще е..

Хубав, усмихнат и слънчев ден на всички!
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Добро утро.
                              Още по гадно е рано сутрин да ти надупчат и двете ръце за кръвни изследвания.
                              Но сега ще изпия едно кафе във вашата компания и ще ми просветне!
                              0899 48 65 96

Коментар

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
                                Добро утро.
                                Още по гадно е рано сутрин да ти надупчат и двете ръце за кръвни изследвания.!

това боли бре

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X