Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Максе, дивако,
    ще има да патиш,
    дето все търчиш
    на х*я ми да се клатиш!
    Спирай се вече с тез думи скверни
    че ще ти резна рогите дяволе черни!

Вий двамата с Юли, пияници недни
    сте толкова зле , с тез душички бедни,
    подкуп огромен бързо пригответе
    и тогава чак гадове, при мен се явете.

Коментар

Какво ли си мисли bless_girl сега като чете?Ти с джипките са луди.По луди и от голфаджийте.Карат се ,нападат се и накрая се заплашват с напиване.А къде отиде пресата за коса,един бог знае.
      И после защо Форумът е N1 в Европа.
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        Макс , ха на здраве и аз си сипах едно , само че скочленце нечувам Тихомир на казва наздраве , или тои за високите гости си пази алкохола , пази го щото идваме,,,,,,Тихо приготви ли софрата
        Аха, наточил съм ножовете и сатъра, може да заповядате и двамата с оня речен плъх макс. Ще се убедите нагледно колко съм добър в транжирането. Преди да тръгнете обаче, си направете завещания и двамата в моя полза, та хем да ви е кофти, хем да ви е гадно...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Аха, наточил съм ножовете и сатъра, може да заповядате и двамата с оня речен плъх макс. Ще се убедите нагледно колко съм добър в транжирането. Преди да тръгнете обаче, си направете завещания и двамата в моя полза, та хем да ви е кофти, хем да ви е гадно...
          аз не съм просто човек бре , аз съм желязо релса бих казал по добре ножовка си приготви , ако искаш да омекна и едно агне приготви
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Макс , ха на здраве и аз си сипах едно , само че скочленце нечувам Тихомир на казва наздраве , или тои за високите гости си пази алкохола , пази го щото идваме,,,,,,Тихо приготви ли софрата
            Юли, наздраве! Остави го тоз простия горнооряховски тюмбел да се дуе и да пише тъпотии. Надул се е хайванина кат патка у фурна, ш кайш, че е фанал Господ за манивелата- ами като не може да намери неговата,може това да му е утехата на дебелия изфращял комплексар.
            То и аз ако не знаех къде ми е щях да пиша сополиви поеми като на въпросния кукуригалник от Горна Шльокавица.
            Аре наздраве, брат!!!

Коментар

аз не съм просто човек бре , аз съм желязо релса бих казал по добре ножовка си приготви , ако искаш да омекна и едно агне приготви
              Щом ще има агне и аз може да участвам в битката

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                Щом ще има агне и аз може да участвам в битката
                гледам че Тихомир с едното око тоест ЦИКЛОПА , нещо го няма явно е отишал да дере агнета , Тишоо ,,,,,,,,,,,,,,, 3, 3, агнета станахме трима сме
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Като се научиш да транжираш носещата конструкция на Дунав мост,ш та оставя да ми транжираш грехомера-абе луд,няма ли у вас една кофа с вода да се удавиш,то бива куха лейка,ама и с вселенски мераци,нотариални придобивки и прочее тъпотии ми идеш горница.
                  Жокер-половината ми къща и колата са на жената.Да ти шепна ли какви работи ми прави вечер,за да има нотариални правомощия?!
                  Ти някое правомощийце искаш ли,ще измислим нещо?!

Коментар

• На циклопа ще му ядете търнокопа! Абе вий ако сте овчари аз не съм бре! Оня мокрия речен плъх може да ви снабди с овце- те там по Русе много ги въдят. А бре вий кво се множите като армията на мрака? Таз нива неорана и тя се присламчи към вас-двамата дебили. Сега вече спокойно мязате на тримата глупаци! Ей Максе, вий в Русе нямате ли си лудница бре? Или и тебе те отърваха от Софийската барабар с Юли? И ко каиш? Патка ли ти се й дояла? Ам ела бре, ела , ще ти дам да ми ядеш..... Само после да не си направиш палатка пред къщи, че ще ми пречиш на изгледа...

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Жокер-половината ми къща и колата са на жената.Да ти шепна ли какви работи ми прави вечер,за да има нотариални правомощия?!
                    Ти някое правомощийце искаш ли,ще измислим нещо?!
                    Кат си будала, как няма да е на жена ти... Аз ортак на имотите си нямам, реви и се гъчкай! И щом за да ти направят нещо вечер трябва да си дадеш половината имущество, треа да си много зле , мишок! Кво, не ти става ли вече? Зле си , много зле си ти, човече!
                    Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 15:33.

Коментар

Тихомире гадино такава не се прави на дявол а отиваи да бастисаш 3 хаиванчета и си намери из комшиите място за спане

Коментар

Пролетарии от всички краища на страната , да се обединим срещу ОКОТО

Коментар

• Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                          Пролетарии от всички краища на страната , да се обединим срещу ОКОТО
                          Забрави да добавиш към пролетариите и овчарите, джамбазите с каруците и селяните с нивите , хах, ама как си паснахте и тримцата! Като се обедините, направете си колхоз и чакайте комунизма!

Тихомире гадино такава не се прави на дявол а отиваи да бастисаш 3 хаиванчета и си намери из комшиите място за спане
                          Няма нужда да ходя никъде - вий трите хайванчета сами ще ми дойдете на крака..

П.С.Отивам да ударя една студена кола, а вие се гърчете от ужас!
                          Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 15:34.

Коментар

Забрави да добавиш към пролетариите и овчарите, джамбазите с каруците и селяните с нивите , хах, ама как си паснахте и тримцата! Като се обедините, направете си колхоз и чакайте комунизма!
                            кои е комуниз бре , от тук ти виждам членската карта кат ти стърчи от джоба , колко стана членския внос към днешна дата ха ха

Коментар

кои е комуниз бре , от тук ти виждам членската карта кат ти стърчи от джоба , колко стана членския внос към днешна дата ха ха
                              За първите членове е безплатно

Коментар

Леле, Вие сте уникални!!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X