Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    За да не разпалвам темата пак, отговарям само на последния ти въпрос. Ключът ми може да го провери който иска нагледно, като преди това подпише декларация , че няма да има никакви претенции към мен дори и при летален край.
    Пък що се отнася до младите недо***ни фронтераджийки, споко, оставям ги на тебе. Аз с деца не се занимавам, падам си по по-зрели жени, които знаят какво искат и как да го получат...
    Какво значи "млади" бе?!За мен и на 30 са млади!
    А'е брато,тоя път сериозно:
    Покрай всичките ти несгоди с главата да не е е почнала да те тресе и некрофилията?
    Че както си я окъсал там ще си тънка лайсна и пълен оборот-Тихооооооо......
    Звънна градския часовник,отивам да си пия хапчетата...
    П.П.Като си набрал да хрускаш "X"-вете ми,да прибавя на промоция и едно "L" бива ли?Самаряноалтруист съм аз,докато не ти харижа едни очила няма да го видиш-душевни,-коз диоптъра!
    Последно редактирано от maxxx; 31-03-08, 04:06.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Какво значи "млади" бе?!За мен и на 30 са млади!
      А'е брато,тоя път сериозно:
      Покрай всичките ти несгоди с главата да не е е почнала да те тресе и некрофилията?
      Че както си я окъсал там ще си тънка лайсна и пълен оборот-Тихооооооо......
      Звънна градския часовник,отивам да си пия хапчетата...
      П.П.Като си набрал да хрускаш "X"-вете ми,да прибавя на промоция и едно "L" бива ли?Самаряноалтруист съм аз,докато не ти харижа едни очила няма да го видиш-душевни,-коз диоптъра!
      Очила не ми требат- имам си лещи - диоптеро се пази в тайна! Сети се най-накрая да прибавиш и едно "L" - откога ти редим , че размера ми е "XXXL", ма ти дорде включиш... Па после се чудиш как отърва пресичката... Що се отнася до възрастта, щом за теб 30 годишните са млади,не ми остава друго освен да ти река- а бе де си тръгнал бе дъртьо! Язе , па макър и стар вук да сум , 30 годишна овца не ядем бе, оу! Аре беги во некой старчески дом бе, там баби колкото сакаш! Ше има да си тракате кокалците , като костенурки корубите, хах!
      П.С.2 Гледай и страдай, хахаха:
      http://www.celebritydumpster.com/view.html?id=161892

Последно редактирано от Тихомир; 31-03-08, 07:40.

Коментар

Тишо, ти изби рибата!
        Ама... никак не си дискретен...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
          Тишо, ти изби рибата!
          Ама... никак не си дискретен...
          Нема дискретност, баце! Те тоа тук - maxxx ме скинджува несправедливо, затуй- никва дискретност. Преко у зъркелите - да гледа и да плаче, да плаче и да гледа! Па после ше го питам кой е "мастит дядо" , "дърт" и "некрофил"... Знайш кога ще видя некое такова гадже да си татуира "maxxx" на дупето, а? Точно никога, хаха!

Коментар

-Тихомир, а?
            -Тихомир я.

Коментар

Е не...........!Академичен разговор на битака няма!
              Та,бях ти написал"Кво значи "млади"бе,дъртак?!",но от почтенност към бялата ти глава и немошните ти изцепки "дъртак" го изтрих(да ма питаш що).Туй за XXXL го адресирам при австралийския ти паспорт-демек дружки по небитие.Също така писах за правилно четящите"И на 30 са млади",но то при тебе медицината е безсилна-нито за главната квартира,явно и за фаровете!Да ти поясня-маржа е по-голям и асортимента е по-колоритен,капиш?!
              Като 30 годишни не ядеш,от 28 надолу апваш ли ги?!
              Писах ти да наблегнеш Овреме на лечението-вече е мноооого късно,Ако и да си забиеш спринцовка с игла за пункция пълна с отвара от незабравка във вестибуларния апарат-файда йок!!!
              След всички изброени факти ще обобщя картинката(прости МУ Господи всичките изцепки,но той е от опозицията ТИ)
              Дето некрофилията излиза че ти е хоби от забавачницата,установявам и явен канибализъм!А оня линк що ми го пусна,бе?!
              За да се види че си падаш и по кученца ли-май още една ..мия не ти дава да нанкаш хрисимо!
              Франкенщайн и Фънки се с "Ф" почвали............!
              П.П."maxxx" не се татуира,"maxxx" се инплантира за доволно дълго време-кво ти пиша,това е традиционна дисциплина-ти си падаш по авангардизма!

Коментар

Е не...........!Академичен разговор на битака няма!
                Та,бях ти написал"Кво значи "млади"бе,дъртак?!",но от почтенност към бялата ти глава и немошните ти изцепки "дъртак" го изтрих(да ма питаш що).Туй за XXXL го адресирам при австралийския ти паспорт-демек дружки по небитие.Също така писах за правилно четящите"И на 30 са млади",но то при тебе медицината е безсилна-нито за главната квартира,явно и за фаровете!Да ти поясня-маржа е по-голям и асортимента е по-колоритен,капиш?!
                Като 30 годишни не ядеш,от 28 надолу апваш ли ги?!
                Писах ти да наблегнеш Овреме на лечението-вече е мноооого късно,Ако и да си забиеш спринцовка с игла за пункция пълна с отвара от незабравка във вестибуларния апарат-файда йок!!!
                След всички изброени факти ще обобщя картинката(прости МУ Господи всичките изцепки,но той е от опозицията ТИ)
                Дето некрофилията излиза че ти е хоби от забавачницата,установявам и явен канибализъм!А оня линк що ми го пусна,бе?!
                За да се види че си падаш и по кученца ли-май още една ..мия не ти дава да нанкаш хрисимо!
                Франкенщайн и Фънки се с "Ф" почвали............!
                П.П."maxxx" не се татуира,"maxxx" се инплантира за доволно дълго време-кво ти пиша,това е традиционна дисциплина-ти си падаш по авангардизма!
                Ха, с това словоблудство ли се опитваш да прикриеш старческата си немощ?!? Евтино и старо... И що на мене стар викаш след като ти си набор на Одисей, а и си коварен като него?
                Прости му, господи! Той не знае какво говори! Но туй не е от лоша душа, а от старческа деменция, господи! Аз му опростих нихилизма, прости му и ти господи душевната нищета!
                Амин!

П.С. естествено, че съм авангардист, ти да не искаш да съм мега архивист като теб, о връстнико на пирамидите!

Коментар

• Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                  Ха, с това словоблудство ли се опитваш да прикриеш старческата си немощ?!? Евтино и старо... И що на мене стар викаш след като ти си набор на Одисей, а и си коварен като него?
                  Прости му, господи! Той не знае какво говори! Но туй не е от лоша душа, а от старческа деменция, господи! Аз му опростих нихилизма, прости му и ти господи душевната нищета!
                  Амин!

П.С. естествено, че съм авангардист, ти да не искаш да съм мега архивист като теб, о връстнико на пирамидите!
                  Прекаляваш!!!Обърна темата в чист спам!
                  А на булнуването отговарям с факти:
                  С "архивните" за теб прийоми,драги ми Пикасо/и той е изфращял като тебе/ се създават деца освен другите опции за модела.
                  С твоите мегаавангардни(и гнусни) мераци ако се закачи нещо някъде заминавам на друга Галактика-пеша,тая е прочетена книга.
                  Смътно си представям едно "авангардче"-карибско пиратче с опашчица,доволно оригвайки се след като е сукало сладко,сладко от капитана!

Брояча прасна 3000!Явно не ни е добре или не ни е леко,та се отбиваме тука.Може и двете сентенции да са истина.....
                  Мале че съм сериозен-спирам да спамя спама.
                  Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 15:31.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx
                    Брояча прасна 3000!Явно не ни е добре или не ни е леко,та се отбиваме тука.Може и двете сентенции да са истина.....
                    Мале че съм сериозен-спирам да спамя спама.
                    Карай да върви. Поне тук няма обидчиви, оплакващи се и бързащи пък да ги защитят. Ае сега-номера...

Ти кво си се разфучал бре? Ами кат толкоз си изостанал , метай се на някой слънчев лъч и оди да се печеш на слънце... Тъкмо ще станеш печен, печен...
                    Максе , майтапа настрана, ти рибар ли си?

Коментар

Карай да върви. Поне тук няма обидчиви, оплакващи се и бързащи пък да ги защитят. Ае сега-номера...

Ти кво си се разфучал бре? Ами кат толкоз си изостанал , метай се на някой слънчев лъч и оди да се печеш на слънце... Тъкмо ще станеш печен, печен...
                      Максе , майтапа настрана, ти рибар ли си?
                      Слънцето е в ТАЯ Галактика в която си и ти и не ме устройва,чел-недочел,клан-недоклан-се да е в джаза.Комплексар!
                      Рибар съм я-седемте гьоси и двата куфара с такъми дет са в гаража са си лично мои.Какво по-читаво занимание като ти писне от всичко и от всички да мяташ пръчките в джипа и да си починеш из сокаците.Взех да изхитрявам и изключвам и телефоните.Два часа да са-пак е нещо.А когато не е импулсивно става страшно-шатра,барбекю,водки,бири и дрАно-повечко и разнообразно.Не е рядкост рибата да получава амнистия а ние амнезия.Ама е голям кеф!
                      Аре стига сълзи и сополи-ти кво бе,фънкясваш ли или ми се мазниш, да те осиновя не щеш ли!?!Бутай при Абрамович-той да ти сменя памперса!Бахти тамплиера-хрАни мъ найс страници-сега "Максе,ти рибар ли си?"Ще пропусна йезуитския ти въпрос с презрение,отговор не заслужаваш по ред причини и факти!!!
                      Фъънки Рибааря,Фъънки Рибааря.............................!

Коментар

Слънцето е в ТАЯ Галактика в която си и ти и не ме устройва,чел-недочел,клан-недоклан-се да е в джаза.Комплексар!
                        Рибар съм я-седемте гьоси и двата куфара с такъми дет са в гаража са си лично мои.Какво по-читаво занимание като ти писне от всичко и от всички да мяташ пръчките в джипа и да си починеш из сокаците.Взех да изхитрявам и изключвам и телефоните.Два часа да са-пак е нещо.А когато не е импулсивно става страшно-шатра,барбекю,водки,бири и дрАно-повечко и разнообразно.Не е рядкост рибата да получава амнистия а ние амнезия.Ама е голям кеф!
                        Аре стига сълзи и сополи-ти кво бе,фънкясваш ли или ми се мазниш, да те осиновя не щеш ли!?!Бутай при Абрамович-той да ти сменя памперса!Бахти тамплиера-хрАни мъ найс страници-сега "Максе,ти рибар ли си?"Ще пропусна йезуитския ти въпрос с презрение,отговор не заслужаваш по ред причини и факти!!!
                        Фъънки Рибааря,Фъънки Рибааря.............................!
                        Жалко , че не оцени въпроса ми по достойнство. Явно лудостта ти се е влошила. Щях да ти предложа да отидем заедно за риба където малко щях да те поудавя. Ама като си инат, мри си от злоба, че не можеш да ме стигнеш ни по лудост, ни по пресички.
                        Сега върви си ближи нейде раните. Ще ти съчувствам , но мъничко. Колкото , толкова.

Коментар

Жалко , че не оцени въпроса ми по достойнство. Явно лудостта ти се е влошила. Щях да ти предложа да отидем заедно за риба където малко щях да те поудавя. Ама като си инат, мри си от злоба, че не можеш да ме стигнеш ни по лудост, ни по пресички.
                          Сега върви си ближи нейде раните. Ще ти съчувствам , но мъничко. Колкото , толкова.
                          Ш'ма удавиш у шестък-как трябвало да потъна с кухата си глава,а?!
                          Юли тука продава коли,тоа па организира рибарлък,ами правете си и рандевутата в тоя раздел-откачалки!И аз се набутах у папура да взема отношение по финансовия проблем на девойчето-льохман.При положение че преди тая тема бях прелистил някоя друга с вашето участие и бях се договедил,че работата е "огън бий" отсякъде!
                          Изтриха ми се пръстовите отпечатъци с туй Фънки и пак не се прибира у колибката.Кой му отвърза синджира бе,тоа не е от тихите,името е само парлама и камуфлаж!

Коментар

Тихомире каква е тая скубла дето си и дал твоя снимка да се фука

Коментар

Първоначално публикуван от Ким Преглед на мнение
                              Тихомире каква е тая скубла дето си и дал твоя снимка да се фука

Aaaa, амчи не знам Той Пепи, такова, мммне съм аз... Туй само оня лудия маххх го е напрайл , ше знайш, нарочно го е напрайл...

Коментар

Момци, кът гледам къф фурор и колко мнения
                                предизвика една най-обикновена преса за ко-
                                сааа.....хех,
                                Кво ли пък ще стане, ако някоя дама рече да
                                си прододе вибратора, а....Мълийййй.............
                                Да живей куманизъма!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X