Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
    Леко деде,леко че на пре@@ш кастанетитене е полезно на ваща възраст да вдигате кръвнотода не ви забранят и мастиската
    А за уманата и тъпата,аз по руси не си падам(не ми харесва модата ) та предпочитам черната
    А НЗДРАВЕ и не е ли време да лягате че не е полезно на ваща възраст да седите будни след кокошките
    Ей , хашлак де се вреш при възрастните бре! Я марш да спиш, че Сънчо откога мина... Или виде как е при възрастните и ти ареса, ай гиди поганецо! Баща ти де го да ти опъне два-три каиша по задника та да се научиш как да се държиш с по-възрастните!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Ей , хашлак де се вреш при възрастните бре! Я марш да спиш, че Сънчо откога мина... Или виде как е при възрастните и ти ареса, ай гиди поганецо! Баща ти де го да ти опъне два-три каиша по задника та да се научиш как да се държиш с по-възрастните!
      Абе СънчоТова яде ли се ,пие ли сеА баща ми е пропуснал момента да ме пошляпва с каиша(сега само уважението го пази )Та не пийнали приспивателните или още гледаш младеща през прозореца,какви ги вършиАйде млекцето за лека нощ и да не съм чял да се оплаквш че от луната и младежите под терасата не можеш да заспиш
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Абе СънчоТова яде ли се ,пие ли сеА баща ми е пропуснал момента да ме пошляпва с каиша(сега само уважението го пази )Та не пийнали приспивателните или още гледаш младеща през прозореца,какви ги вършиАйде млекцето за лека нощ и да не съм чял да се оплаквш че от луната и младежите под терасата не можеш да заспиш
        Въъъйййй, ти още ли се чекнеш бре! Я бърже да ходиш да лягаш че времето накъсня и не става за малки дечиня! Аре, бегом да не поФащам кривакя, че щи нашаря гърбината като каракачански ямурлук!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Въъъйййй, ти още ли се чекнеш бре! Я бърже да ходиш да лягаш че времето накъсня и не става за малки дечиня! Аре, бегом да не поФащам кривакя, че щи нашаря гърбината като каракачански ямурлук!
          ?Леко деди.Леко кръста и кръвнотоПази се моля те.Арен си,ама едно ми е чудно???Не те ли деше страх от Динозаврите като малък???

Коментар

• До: На кафе

добро утро
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

• До: На кафе

Привет!
              Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Брей, тази вечер тук е голяма пустош ...
                Докато съм бил на работа, да не би да са приели Закон за забрана на пиенето и сега да се спотайвате?
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

малииии,,ма верно се пропих покраи тия теми баси , ха НАЗДРАВЕ
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Не се ръчкайте на бара.Пиене есте за всички.Уловката е да сте жадни за подвизи/тип 4X4-демек на колене/.
                    НАЗДРАВЕ!

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                      Брей, тази вечер тук е голяма пустош ...
                      Докато съм бил на работа, да не би да са приели Закон за забрана на пиенето и сега да се спотайвате?
                      Всички гледат резила по НОВА ТВ.И да успеят Левскарите ,не заслужават да ходят в Лигата на богатите.Ама майната им.
                      НАЗДРАВЕ

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Не се ръчкайте на бара.Пиене есте за всички.Уловката е да сте жадни за подвизи/тип 4X4-демек на колене/.
                        НАЗДРАВЕ!
                        ха ха , аз се опитвам да карам полека и внимателно да невключвам четри по четри

Коментар

То дали БАТЕ Борисов,дали Бойко Борисов,Дали Бате Бойко,дали Бате Бойко Борисов се тая.Аре наздраве и от мене.?.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          -----------------------------------------------
                          Питието определя съзнанието....
                          -----------------------------------------------
                          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                            ха ха , аз се опитвам да карам полека и внимателно да невключвам четри по четри
                            Бе ти карай по разписание,па като се закучи му пусни края да не се заплита.
                            НАЗДРАВЕ!

Коментар

Ибре .Убре.А та каА НАЗДРАВЕ ЕЙйййййй.Кой ще е 4х4 ще се види на края

Коментар

кои ще идва от ваз на сабора в Белограчик

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X