Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Добро утро! Много спите, аз съм станал в 6,30 бе , ей!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Добро утро! Много спите, аз съм станал в 6,30 бе , ей!
      да бе , станал си , добре че ти се е припикало та си отишал до кенефа и сега пак се меткаш в леглото
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        да бе , станал си , добре че ти се е припикало та си отишал до кенефа и сега пак се меткаш в леглото
        Да бе, да! В 7,00 пих кафе , кво легло те гони! Ти се меткай , нали си болен, кво си се разфучал рано сабахлям из форума...

Коментар

Да бе, да! В 7,00 пих кафе , кво легло те гони! Ти се меткай , нали си болен, кво си се разфучал рано сабахлям из форума...
          проверявам кои спи, и да не се напикае някои
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

В събота вечер даже скандинавците се напиват,а ние нищо не правиме.Ха, наздраве.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              В събота вечер даже скандинавците се напиват,а ние нищо не правиме.Ха, наздраве.
              Аре, НАЗДРАВЕ!

Коментар

Ами наздраве,че то сега споикоино в хоремака,туи Юли болен,оня Маккса бере душа неиде,ади да лочим че онези като се появят ша сърбаме само лимоната
                Емил-00356 99872043-Малта
                Defender-90

Коментар

Е, кръчмата стана вече международна някак си ...
                  Наздраве, Lany.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Добро утро!
                    Аде бе,пладне стана!
                    Мятам кафето и слизам да намъкна бъкела на джипа,че май се кани да вали.Гараж нема,фитнеса е на улицата.
                    Вие нанкайте-то зарад туй изтъкнатите кафеджии сте станали по 200 кила шопари!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Добро утро!
                      Аде бе,пладне стана!
                      Мятам кафето и слизам да намъкна бъкела на джипа,че май се кани да вали.Гараж нема,фитнеса е на улицата.
                      Вие нанкайте-то зарад туй изтъкнатите кафеджии сте станали по 200 кила шопари!
                      По-добре едри отколкото некви гномове и джуджета! А бе , ти постоянно ревеш кви сме били, сигурно си некъв малък маймун шейсе кила с напикани гащи! Да не си некой русенски Наполеон в размера? И стига муча рано сабахлям в неделя, ами се скрий моменталически в приказката отдето си изпълзял!
                      Ха сега добро утро!

Коментар

Добрутро на всички!

Тихомире, тези две протоплазмички какво ти пощят? Така всеки е готов, винаги готов в 6,30 за кафффе!

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                          Тихомире, тези две протоплазмички какво ти пощят? Така всеки е готов, винаги готов в 6,30 за кафффе!
                          Ааа, едната е мис "Дунавска равнина", а другата мис "Предбалкан". Двете тъкмо почистват и се кефят на билборда ми с реклама за следващите президентски избори...
                          А ти що мислиш съм толкова рано на крак?... Освен да огавря онуй джудженце...
                          Последно редактирано от Тихомир; 10-08-08, 07:59.

Коментар

Ааа, едната е мис "Дунавска равнина", а другата мис "Предбалкан". И двете се кефят на билборда ми с реклама за следващите президентски избори...
                            А ти що мислиш съм толкова рано на крак?... Освен да огавря онуй джудженце...
                            Буъл разплут,кинта и седемдесет и осем съм,а джудженцето...е до коляно когато разпуска!Ш'го огавриш найс пъти ми се чини,то се те дърпа да береш краставици без ръце!
                            Президентски избори-пак се почна...,мислех че са ти уцелили дозата!

Коментар

Буъл разплут,кинта и седемдесет и осем съм,а джудженцето...е до коляно когато разпуска!Ш'го огавриш найс пъти ми се чини,то се те дърпа да береш краставици без ръце!
                              Президентски избори-пак се почна...,мислех че са ти уцелили дозата!
                              Ей, Хаяско, я въри се подмий и отивай на Дунав мост! Ко си се разцъркал в кафетерията рано-рано! Явно голям сърбел те е подгонил щом и в неделя сабахлям не те оставя на мира!... Приятелите ти от махлата спят ли още че си се разгонил такъв? Аре бегай на ТИР паркинга да заработиш некой лев, аре

Коментар

.....кинта и седемдесет и осем съм....
                                Какво бе , по толкова ли вземаш да те опнат веднъж!?! Ма много си евтин бре! Май го правиш повече за личен кеф отколкото за кинти, а?
                                Кажи си , не се срамувай....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X