Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Аз па взех,та си купих днеска една Фиестичка 1,1 да си се воза из София.Сега я поливам.А наздраве..
    леле аз във такова возило немога да вляза , влизам де но до половината е НАЗДРАВЕ но аз съм на фервекс парацитамол и други добавки
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Как така че цофнеш,ние с кой ше си пиеме.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Аз па взех,та си купих днеска една Фиестичка 1,1 да си се воза из София.Сега я поливам.А наздраве..
        А 4х4 ли еА честито,и да не я удавиш с това поливанеСъс здраве да си я ползваш.
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Как така че цофнеш,ние с кой ше си пиеме.
          Шефа е в болничен,и не пие,Ама като се върне сигурно ще трябва цистерни да му докарат да навакса

Коментар

абе луд , почнали да правиш нивата
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ха, честито.
              Пък се чудим ние кой има да почерпи.....
              Туй 1,1 да не ти е мярката за пиене на домашнярка и други от сорта (в литри, като двигателя )?
              Последно редактирано от nickbochev; 07-08-08, 00:24. Причина: сгрешено обръщение ;-)
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                абе луд , почнали да правиш нивата
                В събота(живот и здраве) я почвам.Ама ми идват некакви идеи за лифт,ролбар,двигател и тн.та ще видя кога ще стане.пусто требва да се работи ,иначе...

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                  Те и други неща са по-добре мокри .

Вие що не пиете бе юнаци!

Тишо, абе аз ли недовиждам или тия момета ти се радват несдържано на аватара... Не ти ли е неудобно!?
                  Сашо, ето оттук си избери етюд и си направи и ти подобен аватар,брат.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                    В събота(живот и здраве) я почвам.Ама ми идват некакви идеи за лифт,ролбар,двигател и тн.та ще видя кога ще стане.пусто требва да се работи ,иначе...
                    ми хвани някои приятел да ти помага и ако имаш и гараж

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                      ми хвани някои приятел да ти помага и ако имаш и гараж
                      Ще стане,просто времето ми е малко.А гараж в панелката нямам,но приятели с такива има(за сега)

Коментар

Нещо ПерничанитЕ ни взимате на подбив.
                        Уекинко неквао.
                        Нещо на обет сме повръщали.-Нема такова нещо.Метерял не Абиме залудо.Що да го пиеме кото че го врЪнеме
                        А и да знаете че "Нема по голем от ВИНКЕЛО"
                        Така че внимавайте като направят магистрала Люлин.Ще стане голямо нашествие от запад
                        АРЕ СА НАЗДРАВЕ
                        Туй за повръщането...такава му е приказката...А целия лаф е :"хората в Перник вече амбалажа връщат, втори път повръщат,жените си вече набиха а ние още не сме почнали"
                        Поздрави и уека вечер
                        Наздраве!
                        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

• До: На кафе

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Верно-НИВАТА съства,сигурно кенефа тесен за серкме и комп.
                          Зеления го пращай на адрездт-аз му пиша за лейки/кат него/ дет кинта немат да се обръснат за чужда сметка,той харесъл "фи"-то на шланга!!!
                          No coment!-тоя верно е "поевгениминчев-дупалъ" сякак си!
                          Нема кой да ти върже за мене,кит разплут-твоята спирка в.../да кажем с "КРАЗ",личи чак от адреса дето последно намериха водица,Марс-инфо за такива кухи чивии кат теб/.
                          Колко ти е тока,бе-12,34 за 3 месеца ли?Нали нужника ти е на двора и разтоварваш с миньорска каска?!
                          Хах, че аз да не съм от Русе бе, ей! Хм , аз може да съм всичко туй, което избълва през вонящата си яма, наречена уста, ама по кухоглав травестит с разгонен г@з от тебе няма, хубуу да знайш! То верно се съмнявах че си безмозъчен гей реагиращ само на първичния сърбел на задните си части , ама напоследък тези съмнения станаха жива реалност. И в Унгария ходи , и в Англия фърча, ама пак прост си дойде. Ами то няма и как другояче след като вместо да научиш нещо ти се скъса да чупиш тегличи. Туй сърбела верно не ти прощава... Аре , оди си мий краката и легай, че па некой ше те изплющи откъм гърба...

Коментар

Честита да ти е придобивката,много и безавабийни километри!
                            Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                              Честита да ти е придобивката,много и безавабийни километри!
                              Наздраве!
                              За безавариини съм съгласен ,ама за много с 1.1 без 4х4 твърдо против.Трбе си Джип или друга офроуд амшина.По скоро да се подновиш и качиш на нещо по високо и проходимо Това е поздрав
                              ПП.Не ми оръщайте внимание,обърнах неколко бири и почнах с глупостите

Коментар

За безавариини съм съгласен ,ама за много с 1.1 без 4х4 твърдо против.Трбе си Джип или друга офроуд амшина.По скоро да се подновиш и качиш на нещо по високо и проходимо Това е поздрав
                                ПП.Не ми оръщайте внимание,обърнах неколко бири и почнах с глупостите
                                Аз съм на три мастики и една бира......много ми е добре!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X