Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Добро утро
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      Добро утро
      Добро утро и на теб
      Приятен ден на всички!
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Добро утро!
        Днес по-иди,ела-ще се диша.
        Дебел,пиша си черна точка сам-верно не се договедих за телефона в профила ти.Също така си посипвам главата с пепел понеже не предполагах,че някой ще ти отпусне борч в размер на една бира/евтина/ като цяла Горна/и Долна/ те знаят че кръв повръщаш,но пари не връщаш!То и откъде...

Коментар

Добро утро!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Добро утро!
            Днес по-иди,ела-ще се диша.
            Дебел,пиша си черна точка сам-верно не се договедих за телефона в профила ти.Също така си посипвам главата с пепел понеже не предполагах,че някой ще ти отпусне борч в размер на една бира/евтина/ като цяла Горна/и Долна/ те знаят че кръв повръщаш,но пари не връщаш!То и откъде...
            Ти мене не ме мисли. Колкото за почерпка , ще намеря. Толкоз паплач съм черпил , все ще нaмеря някоя стинка и за тебе...
            Последно редактирано от Тихомир; 06-08-08, 12:06.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Добро утро!
              В 11:31-бахти лешпера.В скоро време май ще правиш мечката кабрио да те пущат с крана отгоре.Тамън като предадеш чантията за скраб ще имаш лев за биричка...Към 200/300 стинки,пачка маалъ бичим.С кабрио-баш мангал.

Коментар

В 11:31-бахти лешпера.В скоро време май ще правиш мечката кабрио да те пущат с крана отгоре.Тамън като предадеш чантията за скраб ще имаш лев за биричка...Към 200/300 стинки,пачка маалъ бичим.С кабрио-баш мангал.
                Aз когато съм станал ти си хъркал амнайсти сън, ей! Туй че сега пиша няма общо със ставането. И стига си се харкал , ами въри купувай теле!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                  Aз когато съм станал ти си хъркал амнайсти сън, ей! Туй че сега пиша няма общо със ставането. И стига си се харкал , ами въри купувай теле!
                  Се ми е на акъла че си се излюпил в 5:40.Аз теле,ти 1 бр. бира/с рабош/-нищо ново под слънцето!И аз бая години хрантутих секви идиоти и шлангаджии-един горница нема ме събори.
                  П.П-Говедото печено ли го щеш?Дан си оплакваш електромера и портмоненцето после?!

Коментар

Се ми е на акъла че си се излюпил в 5:40.Аз теле,ти 1 бр. бира/с рабош/-нищо ново под слънцето!И аз бая години хрантутих секви идиоти и шлангаджии-един горница нема ме събори.
                    П.П-Говедото печено ли го щеш?Дан си оплакваш електромера и портмоненцето после?!
                    Ха, ти когато ми стигнеш сметките за ток тогава приказвай. А то тъй на рабош всеки може. Ти по-добре печи теленцето и не зяпай много-много, че да не ти влезе нещо.....! Не че ще те изненада особено.... Хрантутил бил какво? -шлангаджии! Как се туй ти е в акъла бре? Се шлангове ти се привиждат!... Аман от мекици...

Коментар

Чувството ви за хумор ме кефи!
                      Обаче,кво правите тука??Я бързо в кръчмата...време е,хората в Перник вече повръщат!!!
                      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                        Чувството ви за хумор ме кефи!
                        Обаче,кво правите тука??Я бързо в кръчмата...време е,хората в Перник вече повръщат!!!
                        Верно-НИВАТА съства,сигурно кенефа тесен за серкме и комп.
                        Зеления го пращай на адрездт-аз му пиша за лейки/кат него/ дет кинта немат да се обръснат за чужда сметка,той харесъл "фи"-то на шланга!!!
                        No coment!-тоя верно е "поевгениминчев-дупалъ" сякак си!
                        Нема кой да ти върже за мене,кит разплут-твоята спирка в.../да кажем с "КРАЗ",личи чак от адреса дето последно намериха водица,Марс-инфо за такива кухи чивии кат теб/.
                        Колко ти е тока,бе-12,34 за 3 месеца ли?Нали нужника ти е на двора и разтоварваш с миньорска каска?!

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          Ооо, Ники. Добре дошъл. С горното изказване съм 110% съгласен.

Добра вечер и на теб, Пепи. Наздраве. Седи си, не ставай.
                          Те и други неща са по-добре мокри .

Вие що не пиете бе юнаци!

Тишо, абе аз ли недовиждам или тия момета ти се радват несдържано на аватара... Не ти ли е неудобно!?

Коментар

Наздраве, Сашо.
                            Гледам, ти "отваряш" кръчмата тази вечер, така че, първото ще е от теб ...
                            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Леле отрватителни сте бре
                              Как влезем във форума,и веднага се показва НАЗДРАВЕ.
                              Е как да не отворя една биричка
                              Айде НАЗДРАВЕ ,и там който трябваше да черпи да не се скътава
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Добра да е вечерта ви другари.Наздраве Уекинко и от мен с морна (ладна) мАрианка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X