Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Писнааааа мииииии , вече втора седмица съм болен ако и утре съм така ше ходя да се фърлим на лъво баси маиката гадна работа да неможе човек едно уиски да испие
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
      Добра да е вечерта ви другари.Наздраве Уекинко и от мен с морна (ладна) мАрианка
      Нещо ПерничанитЕ ни взимате на подбив.
      Уекинко неквао.
      Нещо на обет сме повръщали.-Нема такова нещо.Метерял не Абиме залудо.Що да го пиеме кото че го врЪнеме
      А и да знаете че "Нема по голем от ВИНКЕЛО"
      Така че внимавайте като направят магистрала Люлин.Ще стане голямо нашествие от запад
      АРЕ СА НАЗДРАВЕ
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        Писнааааа мииииии , вече втора седмица съм болен ако и утре съм така ше ходя да се фърлим на лъво баси маиката гадна работа да неможе човек едно уиски да испие
        Няма по добро лекарство от "домашната гроздова"така че помисли за начина си на лечение

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
          Нещо ПерничанитЕ ни взимате на подбив.
          Уекинко неквао.
          Нещо на обет сме повръщали.-Нема такова нещо.Метерял не Абиме залудо.Що да го пиеме кото че го врЪнеме
          А и да знаете че "Нема по голем от ВИНКЕЛО"
          Така че внимавайте като направят магистрала Люлин.Ще стане голямо нашествие от запад
          АРЕ СА НАЗДРАВЕ
          хахахаахах не е вярно това ,че съм взел Перничани на потбив друже,аз госпоица от там си взех. Наздрае

Коментар

Няма по добро лекарство от "домашната гроздова"така че помисли за начина си на лечение
            нестава опитах с БАКАРДИ , на втората педесетка направо ми спираше дишането , нестава с никъкъв алкохол, бе гадна работа
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Има има и по-добра.Ботевградска Сливова Миналата седмица с такваз се изцерих

Коментар

нестава опитах с БАКАРДИ , на втората педесетка направо ми спираше дишането , нестава с никъкъв алкохол, бе гадна работа
                Шегата настрана .Опитай с Coldrex досега нямам едно оплакване от него

Коментар

хахахаахах не е вярно това ,че съм взел Перничани на потбив друже,аз госпоица от там си взех. Наздрае
                  Е честито и лека служба
                  Хората казват че котка за домазлък не трябва да си взимаш от Перник,Ти па чак мома.Те на това му се вика мазохизъм.
                  НАЗДРАВЕ

Коментар

Шегата настрана .Опитай с Coldrex досега нямам едно оплакване от него

бе всичко опитах само лаина дето не ядох , и нестава направо ми писна вече , какво е това чудо незнам

Коментар

бе всичко опитах само лаина дето не ядох , и нестава направо ми писна вече , какво е това чудо незнам
                      А опита ли да ходиш на лекър?????????

Коментар

А опита ли да ходиш на лекър?????????
                        през живата си само двапъти съм бил , скоба във окото от прашка , втория път отровен от изгорели газове , в бесазнание , но за малко и си ходя , това е

Коментар

през живата си само двапъти съм бил , скоба във окото от прашка , втория път отровен от изгорели газове , в бесазнание , но за малко и си ходя , това е
                          Абе луд.Щом две седмици не можеш да пеш,ти трябва медицинска намеса.Да не си довлякъл нещо от Италия?

Коментар

Аз па взех,та си купих днеска една Фиестичка 1,1 да си се воза из София.Сега я поливам.А наздраве..
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            -----------------------------------------------
                            Питието определя съзнанието....
                            -----------------------------------------------
                            0887770735

Коментар

, втория път отровен от изгорели газове , в бесазнание , но за малко и си ходя ,
                              У некой гараж с чужда булка , или у Австрийско на некои паркинг усред зима
                              Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев Преглед на мнение
                                У некой гараж с чужда булка , или у Австрийско на некои паркинг усред зима
                                не бе , в къщи преди много години имах един москвич 408 , и в гаража му намествах скоростите , щангите че нещо нефключваше пущината , а и акомолатора слаб та докато работех по щангите и москвето работеше и аз във канала , зимата вратите затворени , и така са ме намерили в канала ма ако бех цофнал тогава сега поне нямаше да съм болен

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X