Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: На кафе
Хах!
Не ва е срам езуити мръсни!
Ади бре , Юли, ти нъл щешеш да ходиш при няква сервитьорка, ко са мъдриш тука още?
Или ей го- появи се "приятелчето" ти и опаа- я да се заядете малко с мене...
Ша ви се не видят и интригантите, ама ха...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеСпециален поздрав за тебе и за сервитьорката:
http://vbox7.com/play:f4c8bbfc
ТенКс
ама, нали знаеш че ни е късно за любов , по добре да си платя
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Може ли да се присламча с "принос" към въпроса: Разбърквах кафе с хромиран гаечен ключ "десятка". Като бъркам надясно, захарта се разтвори, като опитах наляво - изкристализира. Има ли средно положение?Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнениеЗаповядай, добре дошъл си! Много стилно звучи "Вкусово-турбулентен ефект на Спас - Тихомир".
И за процента ще се разберем. Двата дяла могат да са в съотношение достатъчен:приемлив или пък напротив приемлив:достатъчен.
Важното е науката да напредва безспир. Ето и Ник Николов атакува философско-приложните аспекти на нашето епохално откритие. Вече предвкусвам труда му "Разбъркването като такова".
Поздрави! И напред от кафето към наздравето!
Коментар
-
Може, разбира се, още повече че приносът ти допира до обширни неизследвани територии.
До вълнуващи открития, които могат да дадат отговор на въпросите и да се окажат ключ към съдбините. 
Бъркат кафето с лъжичка, бъркалка, химикалка, ножица или гребенче - и това им стига моля ви се!!!
Прерових три библиотеки и целия Интернет и - представяш ли си?! - НИТО ЕДНО СЕРИОЗНО ИЗСЛЕДВАНЕ относно разбъркването с фазомер или шублер!
В ХХІ век?!?! Накъде върви светът! 
Поздрави!
Искам България чиста!
Коментар
-
Спасе, ей на един специален поздрав за тебе (само замени буквата "к" с "п")....

http://vbox7.com/play:0e94706f
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеСпасе, ей на един специален поздрав за тебе (само замени буквата "к" с "п")....

http://vbox7.com/play:0e94706f
http://vbox7.com/play:91f0bd44
баси , кючека
Коментар
-
До: НАЗДРАВЕ
Наздраве,момчета и момичета!!!Най-шибано е като те извъртят хора дет си ги лансирал от забавачницата.
Да ми е честито-намерих си го!!!Направи добро-кво ядем ясно!Хора с които контактувам често не ме броят за марципан,но понякога писва!
Живи и здрави!Ще се нарежа майсторската,тъп месец-майка му утрепана!
Коментар
-
Не се ядосвай!Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеНаздраве,момчета и момичета!!!Най-шибано е като те извъртят хора дет си ги лансирал от забавачницата.
Да ми е честито-намерих си го!!!Направи добро-кво ядем ясно!Хора с които контактувам често не ме броят за марципан,но понякога писва!
Ако някой път се съберем ще ти разкажа такива неща на същата тематика , че ще се чудиш и ще се маеш.
Затова прави като мене - плюй и дай нататък!
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеНаздраве,момчета и момичета!!!Най-шибано е като те извъртят хора дет си ги лансирал от забавачницата.
Какво става бе
Коментар
-
Еййй, бях я забравил тая дума! Вкуса на думата за съжаление го помня.Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеНаздраве,момчета и момичета!!!...Хора с които контактувам често не ме броят за марципан...
Наздраве!
Искам България чиста!
Коментар
-
Аааа,,, по добре бои , и тогава даваи на-татъкПървоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеНе - плюй и дай нататък!

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар