Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: НАЗДРАВЕ
Дотъпяло му е-норма!Явно аз и ти му идем горница.Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениещо бе, кажи кво става

Пък може и да е шибан ден за наш'та астрална дружина?
Лека,момчета-дано утре не е като днес?!
Коментар
-
До: На кафе
Как пиеш кафето?Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеДобро да е!
Каймаклия,шекерлия?Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
Каймаклия , с малко шекер заради диабета. Задължително с чаша студена вода или сода.Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеКак пиеш кафето?
Каймаклия,шекерлия?
Коментар
-
Да ви е кафе!
Преди години. Семейство посещава друго семейство, където ги почерпили с бяло сладко и с думите "Да ви е сладко!"
При ответната визита домакините почерпили пък, с кафе и с думите "Да ви е кафе!"
Да ви е кафе тази сутрин!
Коментар
-
Във Венеция пий кафе всякъде, но не и на площада Св.Марко. Там на жена ми един гълъб едва не добави нещо свое в кафето й, а моята чаша полетя на тротоара!Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениедобро утро , пия едно ,две кафета и тръгвам утре по това вврем пия кафето на Венеция
Много са досадни!
Коментар
-
Лек път и да си отпочиваш на Одморишата в Хрватска без да говориш за фудбал и на отпочивалищата в Словения, без да ти се налага да търсиш / сралище /Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениедобро утро , пия едно ,две кафета и тръгвам утре по това вврем пия кафето на Венеция
)) , че не са баш чисти.
Виж за изпикалище става всякак
Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения
))
Коментар
-
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеВъв Венеция пий кафе всякъде, но не и на площада Св.Марко. Там на жена ми един гълъб едва не добави нещо свое в кафето й, а моята чаша полетя на тротоара!
Много са досадни!
понеже имаме и работа там , иначи изобщо не спираме на Венеции
лятото ако знаеш как смърдът тия канали
там съм виждал наи големия плъх в живота си
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Лек път и ползотворно пътуване приятелю!Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениечао за сега, след една две седмици , впрочем незнам кога , и дано да има изгодни и хубави коли

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар