Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
    Седни, пийни с нас.
    На драго сърце!И това ще стане обещавам!.....

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
      И малко више съм вече.
      Метафорично казах 0.2-ку пиша 0.5 за отскок ш'са гледаме изтипосани в газетите,скока в децилитри ли да си го мерим?!
      Бе,наздраве!!!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
        Шшшшш ало,кво става тука бре за мен малко не остана ли,че как съм жаденннн...малииииййй...Наздраве и от мен калпазани такива...Особенно 64кг. човек със зеленката "Фронтерка"с големите гуменки и със спициалнътъ музикъ!?....
        Ооо,гледах че киризиш панаира ама ми спря нета да та заапя по-рано.
        До сега сипвах на доставчика и другия месец нова булка!Тея са михлюзи!Сядай и почвай шото си седмици назад-за стигане препоръчвам бира с водка и облак за мезе!
        Наздравичка,седна в бобслея-честито!!!
        П.П.-внимавай с дебелия от Г.О.-тънта-мънта и ще ти скочи на гости,Юли по иди-ела,ама оня хамел та дрънка!
        П.П.2-И мерси няма-пуска водата и заминава за Горна!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          До сега сипвах на доставчика и другия месец нова булка!Тея са михлюзи!Сядай и почвай шото си седмици назад-за стигане препоръчвам бира с водка и облак за мезе!
          П.П.-внимавай с дебелия от Г.О.-тънта-мънта и ще ти скочи на гости,Юли по иди-ела,ама оня хамел та дрънка!
          Юнаци сте Вееее юнаци!!...А с тебе кога ще се пробваме ааааа...?????...Наздравееее и от Стара Загора....Калпазани с Вас калпазани....ИСКАМ КОМАНДИРОВКА ДО РУСЕЕЕЕЕ ...... ИСКАМММММ.....

Коментар

Ей, евреин такъв! Що ме излагаш тъй пред човека? Ти от скръндзилък като не ме каниш, той може да ме покани бре! Пууу, мноо си гаден!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Ей, евреин такъв! Що ме излагаш тъй пред човека? Ти от скръндзилък като не ме каниш, той може да ме покани бре! Пууу, мноо си гаден!
              Аха,че да вземеш да дойдешш!...МАХХХХХХ благодаря за предупреждениетоооо....Ша почерпа обилно за това....

Коментар

• До: На кафе

Спасе, ти си гений! Горд съм че сподели с нас епохалното си откритие за "Разбъркването на кафето и чая" и дори ако желаеш бих могъл да ти стана съавтор срещу скромен процент...
                Заповядай, добре дошъл си! Много стилно звучи "Вкусово-турбулентен ефект на Спас - Тихомир". И за процента ще се разберем. Двата дяла могат да са в съотношение достатъчен:приемлив или пък напротив приемлив:достатъчен.

Важното е науката да напредва безспир. Ето и Ник Николов атакува философско-приложните аспекти на нашето епохално откритие. Вече предвкусвам труда му "Разбъркването като такова".

Поздрави! И напред от кафето към наздравето!
                Искам България чиста!

Коментар

Ей , мамка му, да не чуете нещо от таз гад Макса... Злепоставя ме пред целия интернет свят... Максеее, Максе! Ако знайш кво гости ти глася - пишман ше станеш дет си се заял с мене!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                    Заповядай, добре дошъл си! Много стилно звучи "Вкусово-турбулентен ефект на Спас - Тихомир". И за процента ще се разберем. Двата дяла могат да са в съотношение достатъчен:приемлив или пък напротив приемлив:достатъчен.

Важното е науката да напредва безспир. Ето и Ник Николов атакува философско-приложните аспекти на нашето епохално откритие. Вече предвкусвам труда му "Разбъркването като такова".

Поздрави! И напред от кафето към наздравето!
                    Той Ник да не ни атакува, че да не се налага империята да отвръща на удара! Видя и той у кьоравите едно око и гледа да бръкне в него и да го разбърка, ама ха! Ни мой тъй!

Маловажно било! Маловажно друг път! Разбъркването като плод на въртенето е най-важният природен феномен!
                    Той (Ник) изобщо представа си няма колко ме върти пералнята , маловажно друг път!

Коментар

Наздраве!

Ех, каква глътка се отваря в петък вечер. Неделната ряпа да яде.
                      Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                        250л за марката солис , ако не греша произведани Германия за приятели ще има поне килограм кафе бонус

СОЛИС , защото има и подобни саеко те са пълно менте
                        Саекото май са първообраза на тея машини. Отдавна искам такава, ама все ме е налегнала кинтонемията. Ти баш сега ли намери да предлагаш, кога пак съм болен? Ако даваш на разсрочено плащане мое да зема една

Относно горчивината на кафето съществува и друга крайност. При прекомерно количество захар и достатъчно разбъркване кафето горчи от сладост
                        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                          Наздраве!

Ех, каква глътка се отваря в петък вечер. Неделната ряпа да яде.
                          Хайде Ники, да се срещнем на морето. А на тези, дето няма да дойдат, ще кажа: Само можете да съжалявате.

Коментар

Абе,лимбо,нямам спомен да са оттървали баба ми от фашистите-аз поне те поканих за разлика от тебе,шматко ортодоксална!!!
                            "Човека" е от нашите,бозаджийо трезвен-къш при варената наденца!!!
                            Кат си чок,оферта за инвазия есте?!Къв да те излагам бе,тепсийо/плондереста/-накъде горница?!

Коментар

Как сте деца мои я ми сипи две халби ракия , че как ми е жадно
                              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Абе,лимбо,нямам спомен да са оттървали баба ми от фашистите-аз поне те поканих за разлика от тебе,шматко ортодоксална!!!
                                "Човека" е от нашите,бозаджийо трезвен-къш при варената наденца!!!
                                Кат си чок,оферта за инвазия есте?!Къв да те излагам бе,тепсийо/плондереста/-накъде горница?!
                                Кви спомени искаш да имаш бе безпаметнико неверни!?! Ти не помниш кво си ял на закуска, па кво остана до баба ти!
                                'Га си ме поканил бре маймун пършасал, че нещо ме стяга чепика? Оферти колкот' искаш , ала не за инвазия , а за експанзия , ама ти не ставаш , богомолко суха, изсъхнала... И си смени ника на чичо Скруч , скръндзо такваз , ко си са маскирал на кучка, рапон вмирисан, крокозъбел пукясал...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X