Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Ам е ти едно "сураво" мезе,нъл ни пийш?!Кат са гледам сабахлаим из WC-то колкото и да си ящен,три дена няма да скучаеш!
    Я ми изрови една песничка,ако обичаш/дан тъ почвам/-Японския химн,пят от Скорпиънс на концерта в Токио.Гаранция не съм го трил,но днес верно баталясах и не ми се рови.
    Благодаря предварително,Г-н Севов!
    П.П.-Нищо не се чува,на село от куртоазия май ич...?!
    Почвам да търся!

Коментар

Ам е ти едно "сураво" мезе,нъл ни пийш?!Кат са гледам сабахлаим из WC-то колкото и да си ящен,три дена няма да скучаеш!
      Я ми изрови една песничка,ако обичаш/дан тъ почвам/-Японския химн,пят от Скорпиънс на концерта в Токио.Гаранция не съм го трил,но днес верно баталясах и не ми се рови.
      Благодаря предварително,Г-н Севов!
      П.П.-Нищо не се чува,на село от куртоазия май ич...?!
      Това ли е?
      http://www.youtube.com/watch?v=rxgtr...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Почвам да търся!
        Сърдечно благодаря!
        П.П.-Ад'де ко са моташ-затваря ми се дросела без харабийска музика,няя са злагаме по вечерня?!

Коментар

Сърдечно благодаря!
          П.П.-Ад'де ко са моташ-затваря ми се дросела без харабийска музика,няя са злагаме по вечерня?!
          Ти изобщо видя ли линка дето ти го дадох в по-горния си пост? Тази песен ли търсеше? Ако не , кажи да търся още...

Коментар

Баш!Важиш!Господ с .ички и .утки да те дари докът си жив!!!В чудо да се видиш от изобилие/при ЛС веднага влизам в боя/!

Коментар

Ти изобщо видя ли линка дето ти го дадох в по-горния си пост? Тази песен ли търсеше? Ако не , кажи да търся още...
              Видях със закъснение батка,ти си светкавица на свършването...
              Пак,баба тенкю!

Коментар

Винаги на твоите услуги.

Коментар

Сингъл ли сме,бе?Уж 4x4,пък в кръчмето тая вечер 2x2?Дано поне малко си стабилитет/искрено ти го желая/ да праснеш с мен една биричка!Аз-водчици.
                  Наздраве!

Коментар

Ако някой иска хубава музика от доброто старо време -> в DC++ -> hub :
                    dc.telnet.bg -> Katana-> Music имам над 11 гигабайта музика за всеки вкус.

Коментар

Ако някой иска хубава музика от доброто старо време -> в DC++ -> hub :
                      dc.telnet.bg -> Katana-> Music имам над 11 гигабайта музика за всеки вкус.
                      Котьоооооооо,ша точим зелето!Благодарско,ще допълваме фонотеката!

Коментар

Оооохооо, добра вечер на всички. На масата, под масата, където и да се намирате сега или след малко, наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          Оооохооо, добра вечер на всички. На масата, под масата, където и да се намирате сега или след малко, наздраве.
                          Ний п'д сфра не стуим-спим горе И нявга!
                          Наздраве!Бре шъл,лъзгай 0.200 за отскок!

Коментар

!Бре шъл,лъзгай 0.200 за отскок!
                            И малко више съм вече.

Коментар

Шшшшш ало,кво става тука бре за мен малко не остана ли,че как съм жаденннн...малииииййй...Наздраве и от мен калпазани такива...Особенно 64кг. човек със зеленката "Фронтерка"с големите гуменки и със спициалнътъ музикъ!?....

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                                Шшшшш ало,кво става тука бре за мен малко не остана ли,че как съм жаденннн...малииииййй...Наздраве и от мен калпазани такива...Особенно 64кг. човек със зеленката "Фронтерка"с големите гуменки и със спициалнътъ музикъ!?....
                                Седни, пийни с нас.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X