Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: НАЗДРАВЕ
Това ли е?Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеАм е ти едно "сураво" мезе,нъл ни пийш?!
Кат са гледам сабахлаим из WC-то колкото и да си ящен,три дена няма да скучаеш!

Я ми изрови една песничка,ако обичаш/дан тъ почвам/-Японския химн,пят от Скорпиънс на концерта в Токио.Гаранция не съм го трил,но днес верно баталясах и не ми се рови.
Благодаря предварително,Г-н Севов!
П.П.-Нищо не се чува,на село от куртоазия май ич...?!

http://www.youtube.com/watch?v=rxgtr...eature=related
Коментар
-
Сърдечно благодаря!Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеПочвам да търся!

П.П.-Ад'де ко са моташ-затваря ми се дросела без харабийска музика,няя са злагаме по вечерня?!
Коментар
-
Ти изобщо видя ли линка дето ти го дадох в по-горния си пост? Тази песен ли търсеше?Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеСърдечно благодаря!
П.П.-Ад'де ко са моташ-затваря ми се дросела без харабийска музика,няя са злагаме по вечерня?!

Ако не , кажи да търся още...
Коментар
-
Баш!Важиш!Господ с .ички и .утки да те дари докът си жив!!!Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
В чудо да се видиш от изобилие/при ЛС веднага влизам в боя/!

Коментар
-
Видях със закъснение батка,ти си светкавица на свършването...Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеТи изобщо видя ли линка дето ти го дадох в по-горния си пост? Тази песен ли търсеше?
Ако не , кажи да търся още...
Пак,баба тенкю!
Коментар
-
Котьоооооооо,ша точим зелето!Благодарско,ще допълваме фонотеката!Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеАко някой иска хубава музика от доброто старо време -> в DC++ -> hub :
dc.telnet.bg -> Katana-> Music имам над 11 гигабайта музика за всеки вкус.
Коментар
-
Ний п'д сфра не стуим-спим горе И нявга!Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеОооохооо, добра вечер на всички. На масата, под масата, където и да се намирате сега или след малко, наздраве.
Наздраве!Бре шъл,лъзгай 0.200 за отскок!
Коментар
-
И малко више съм вече.Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение!Бре шъл,лъзгай 0.200 за отскок!

Коментар
-
Шшшшш ало,кво става тука бре за мен малко не остана ли,че как съм жаденннн...малииииййй...Наздраве и от мен калпазани такива...Особенно 64кг. човек със зеленката "Фронтерка"с големите гуменки и със спициалнътъ музикъ!?....
Коментар
-
Седни, пийни с нас.Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеШшшшш ало,кво става тука бре за мен малко не остана ли,че как съм жаденннн...малииииййй...Наздраве и от мен калпазани такива...Особенно 64кг. човек със зеленката "Фронтерка"с големите гуменки и със спициалнътъ музикъ!?....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Уж 4x4,пък в кръчмето тая вечер 2x2?
Коментар