Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: НАЗДРАВЕ
[quote=nikito776;399080]Кажи ми боже числата от тотото , че джакпотът пак удари двата милиона, и внимавай да не сбъркаш боже, щото ще те бутна от пиедестала...А народът казва - колкото от по-високо падаш, по-боли...Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеБожеее, боже!
Те не са виновни , боже!
Кажи?

Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеБря, ние не сме ли ора?!!!
вобще не го кани , как седна така нищо няма да остане за нас
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Можи по едно малко от крак , па да си лягамеПървоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеНе. Няма с кого да я пия.

Коментар
-
Ора сте,ора -само оня дет се прави на господ не еПървоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеБря, ние не сме ли ора?!!!
, ама туй пиене не е пиене и таз компания не е компания...
Друго си е директния контакт и затуй предлагам да вдигнем тост!
А именно - вдигам тост , за лудите и пияните приятели с които мноого ми се иска да седнем в една компания, и да пием и да ядем , да ядем и да пием, пък нека светът се проваля и потъват островни държавици!
Наздраве , приятели!

Коментар
-
[quote=Тихомир;399094]Те такава молитва не бях чувал.Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеКажи ми боже числата от тотото , че джакпотът пак удари двата милиона, и внимавай да не сбъркаш боже, щото ще те бутна от пиедестала...А народът казва - колкото от по-високо падаш, по-боли...
Коментар
-
[quote=Тихомир;399094]Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеКажи ми боже числата от тотото , че джакпотът пак удари двата милиона, и внимавай да не сбъркаш боже, щото ще те бутна от пиедестала...А народът казва - колкото от по-високо падаш, по-боли...
Пиши , 2 , 13 , 14 , 18 , 21 , 28 ,sigpicаз съм шефа на боклука
Коментар
-
Няма невъзможни неща , наздраве момчеПървоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеОра сте,ора -само оня дет се прави на господ не е
А именно - вдигам тост , за лудите и пияните приятели с които мноого ми се иска да седнем в една компания, и да пием и да ядем , да ядем и да пием, пък нека светът се проваля и потъват островни държавици!
Наздраве , приятели!

Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеОра сте,ора -само оня дет се прави на господ не е
Наздраве , приятели!

И вие да сте живи и здрави и скоро да седнем на една маса. Амин.Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеНяма невъзможни неща , наздраве момче

Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеА именно - вдигам тост , за лудите и пияните приятели с които мноого ми се иска да седнем в една компания, и да пием и да ядем , да ядем и да пием, пък нека светът се проваля и потъват островни държавици!
Наздраве , приятели!

יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
[quote=Юли;399104]ти не си господ лъжкооо!Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
Пиши , 2 , 13 , 14 , 18 , 21 , 28 ,
Ше те глобявам една черна бутилка, дето не може се търкаля!...
Коментар
-
[quote=Тихомир;399129]драсни числата после ще говоримПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениети не си господ лъжкооо!
Ше те глобявам една черна бутилка, дето не може се търкаля!...

те са от сърце и грешка няма
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар