Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Добро утро! Отивам да пия кафе, а вие не се помайвайте , ами заминавайте да работите, че нали знаете - трудът краси човека!

Коментар

Мерси ! Ще си джиткам ГРОЗЕН !
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Лелеее,,,аз се успах , добро утро как е момчета , днес ще се правят ли подвизе
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          , че нали знаете - трудът краси човека!

абе и аз се чуда що съм толко убавец
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Добро утро! Отивам да пия кафе, а вие не се помайвайте , ами заминавайте да работите, че нали знаете - трудът краси човека!
            Знаеш ли откога се чудя на жена ми за какъв красавец се е омъжила?.Ахам,такива работи.Сегинка ще си отворя ледена биричка,наздраве!Все е работа,тежка при това!

Коментар

Добро утро... не ми се чудете, просто не ми се ставаше днес и си поспах... до обяд.
              Успешен ден на всички!
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                Добро утро... не ми се чудете, просто не ми се ставаше днес и си поспах... до обяд.
                Успешен ден на всички!
                Ей го! Излюпи се още един ГРОЗНИК ! Добре, че си имаме КРАСАВИЦИ !
                В смисъла на Тишо
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Добро утро момчета и момиченца тъ, като стана въпрос за тези дето само пари харчат се сетих че днес ще ме влачат по магазините разкрякала се е рано, рано из къщата

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                    Добро утро момчета и момиченца тъ, като стана въпрос за тези дето само пари харчат се сетих че днес ще ме влачат по магазините разкрякала се е рано, рано из къщата
                    Добро да е,ама точно при тебе май не е!Давай пари и се омитай някъде -чалъма работи!Поне няма да ти надува кратуната!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Добро да е,ама точно при тебе май не е!Давай пари и се омитай някъде -чалъма работи!Поне няма да ти надува кратуната!
                      Мисля да я заведа в зоопарка и да я фърла на лаво

Коментар

А добро утро и от мен. Наздраве.

Коментар

Добро утро и от мене! Адската жега беше!

А си посмял, а сме станали на кълбо! Имай предвид , че заради Ким не човек, ами цял квартал затривам!!!

Коментар

Ами вместо на лъва я дай на слона/с тревистия аватар/.Голямо пищене от сабахлаим-ма харчи твоите манги,той само кавалерист се бара.Не че нещо ново-сто пъти да сменя фотото,селската душичка същата.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Ами вместо на лъва я дай на слона/с тревистия аватар/.Голямо пищене от сабахлаим-ма харчи твоите манги,той само кавалерист се бара.Не че нещо ново-сто пъти да сменя фотото,селската душичка същата.
                              Циба, кучко! Какъвто и аватар да си сложиш , все ще си си кучка! Бъхлясала при това... Лигава и подмазваща се , въртяща опашка и ближеща всичко , което й подадат...

Коментар

[quote=Юли;391391]... се сетих че днес ще ме влачат по магазините

Мойте съболезнования

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X