Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
    НемАх си и аз работа..
    Да не би геният който дреме в теб да се е събудил днес
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Да си пиеш пиенето на 157-ма страница не е ли кофти,въпреки,че на който му се пие изобщо не се интересува на коя страница е.Абе,квото решите,тва е.Вие там сте шефовете,ние тука сме пиячите/или пияниците,както прецените/.А,наздраве,че се опитвам да гледам и Големио Брадър.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

• До:КРЪЧМАТА

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Да си пиеш пиенето на 157-ма страница не е ли кофти,въпреки,че на който му се пие изобщо не се интересува на коя страница е.Абе,квото решите,тва е.Вие там сте шефовете,ние тука сме пиячите/или пияниците,както прецените/.А,наздраве,че се опитвам да гледам и Големио Брадър.
        157ма сраница е добре.Все едно си на 157 етажГледаш трезвениците от високоА и ракията докато се качи, е станала достатъчно стара
        А НАЗДРАВЕ и да не се опитвам повече да мисля

Коментар

Аз пък гледам танцьорите. Брадърите после. Има три месеца, все ще ги видя. Наздраве.

Чинел, ти събра публикациите, върни си ни убавата темичка.

Коментар

Сипах си водка в кафяна чашка и си резнах един домат в чиния за бяло сладко...В деня на независимостта кафето фитна пукницата.
            Ми наздраве,обръщаме на партизанско алкоосвободително коленоомяцващо движение до обездвижване-независими/сиреч без повръщане/.
            ...+бири,джолани,секви зарзавати и вратове!
            НАЗДРАВЕ!!!
            П.П.-Затъкнал съм 0.7 на пояса, два домата и една пиперка на патрондаша/олиото и солта са в другия джоб дан съ писюря/.

Коментар

Ам наздраве да е!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Ам наздраве да е!
                Наздраве.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                  ................. Наздраве.

Чинел, ти събра публикациите, върни си ни убавата темичка.

Абе, ще разберете вие, защо ми е такъв ник-а, ама късно ще е...
                  Поемам вината. И бирите. И ракиите.

Наздраве!!!
                  Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Макссссссе,че то половината Биг Брадър са от Руси,бе.Вие превзехте телевизията.Наздраве по случая..
                    0887770735

Коментар

Макссссссе,че то половината Биг Брадър са от Руси,бе.Вие превзехте телевизията.Наздраве по случая..
                      Кво да ги правиш.минават през Брадъра по път за Перник

Коментар

аз искам Васко да каже наздраве аз нямам против , но другите нека са доволни
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                          аз искам Васко да каже наздраве
                          Наздраве де. Жив и здрав да си и поздрави шофЕрката.

Коментар

Руси само под юрганя,аз съм брюнетче-революционерче с два силяха пукница над колайдера!!!
                            Gadefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff,толкоз Ф-та липсват за онагледяване на белята дето я спретна...С'я сички джусосърбачи ш'са намърдат в редиците на "обичайно напукопочерпените".
                            И ракиите+бирите требе да са с обратна луксация-в голем грех си,оди да береш джанки да ти излезе по-тънко прегрешението.
                            Абе,НАЗДРАВЕ!!!
                            Абе,верно да не би ония шоколададжии да са си подкарали таралясника??????????Шото нормални и пиещи правилни течности люде каращисаха кофеина с вечерната/не само,де/ благодат...
                            Да му гу тура на прогреса и нАучните кукуригалници.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Руси само под юрганя,аз съм брюнетче-революционерче с два силяха пукница над колайдера!!!
                              Gadefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff,толкоз Ф-та липсват за онагледяване на белята дето я спретна...С'я сички джусосърбачи ш'са намърдат в редиците на "обичайно напукопочерпените".
                              И ракиите+бирите требе да са с обратна луксация-в голем грех си,оди да береш джанки да ти излезе по-тънко прегрешението.
                              Абе,НАЗДРАВЕ!!!
                              Абе,верно да не би ония шоколададжии да са си подкарали таралясника??????????Шото нормални и пиещи правилни течности люде каращисаха кофеина с вечерната/не само,де/ благодат...
                              Да му гу тура на прогреса и нАучните кукуригалници.
                              абе искукуригалия , нещо пак си пил топло , не ме ядосваи че нали знаеш че със синъми имаме работа у вас а наздраве
                              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                                Наздраве де. Жив и здрав да си и поздрави шофЕрката.

мани шоФерката че нема да си довършиш къщата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X