Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Жените във Форума. Защо са тук?
Свий
X
-
До: Жените във Форума. Защо са тук?
И в крайна сметка новите технологии заучават начинаещия шофьор на грешни действия и ако му дадеш някоя лада 7-ца ще се очисти на първия заледен завой, или поне ще се спре в някой друг на светофара. В новите автомобили губиш представа за скорост, за поведение на автомобила, имаш други представи за спирачния път.
Имаше едно изследване за това доколко АБС-а е спомогнал за намаляването на пътните инциденти. Резултата беше почти никаква разлика. Защото шофьорите просто се заучават да натискат по-късно спирачката.DCRT®
Коментар
-
Напълно съм съгласенПървоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнениеИ в крайна сметка новите технологии заучават начинаещия шофьор на грешни действия и ако му дадеш някоя лада 7-ца ще се очисти на първия заледен завой, или поне ще се спре в някой друг на светофара. В новите автомобили губиш представа за скорост, за поведение на автомобила, имаш други представи за спирачния път.
Имаше едно изследване за това доколко АБС-а е спомогнал за намаляването на пътните инциденти. Резултата беше почти никаква разлика. Защото шофьорите просто се заучават да натискат по-късно спирачката.
Но много голям проблем при почти 80% от шофьорите е НЕнатискането докрай на спирачният педал,това важи с пълна сила за ABS
sigpic УАЗ-452
Коментар
-
Точно затова много производители въведоха системата спирачен асистент.Случвало ми се е да я използвам и направо е стряскащо колко скъсява пътя.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Тези тема не е била създадена специално за да ви оплюва, но наистина е факт, че в нея имаше много обидни квалификации. Нарочно я оставих да отихне, защото това беше желанието на един от този форум - да си довършат разговора с друг, бивш, пак от този форум. Тъй като разговора отдавна е приключил темата е вече изтрита, както и една друга покрай нея. Ако има някой който е бил засегнат от нещо, нека приеме моите извинения, като Админ на "другия форум".Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеСега ще трябва да поясня какво имах предвид когато пуснах тази тема.
В един друг форум, който НЕ УВАЖАВАМ, се споменават какви ли не обидни квалификации за тук пишещите. Там, ей тъй между другото, се споменава че са пуснали "ШПИОНКИ" тук. "Шпионки" с мустаци. Нямам нищо против дамите които споделят нашето хоби и са наистина част от него, но не харесвам тези които спамят във всяка една тема и гледат да натрупат рейтинг, чрез който после някой "п......т" да каже "Аз ви изиграх". Винаги подкрепям толерантноста, но и винаги ще защитавам интересите си. И тези на приятелите ми. Така че някоя от тези "дами" с т...ци да внимава да не се срещнем.
Коментар
-
А дано съм азПървоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнениеЯвно има нещо, което привлича жените да останат в този форум и което за повечето ще остане тайна.

Мама ми каза там(forum.offroad-bulgaria) си търси жена синко!Поне ще те разбират

Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеА дано съм аз

Мама ми каза там(forum.offroad-bulgaria) си търси жена синко!Поне ще те разбират

sigpic УАЗ-452
Коментар
-
Ти ги дразни още пък чакай да ти се върже някоя мацкаПървоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеА дано съм аз

Коментар
-
Ооо Ким
Здравей! Къде се загуби?
Или от Юли не можеш да се доредиш до компютъра? Ама гони го вънка на черджето и да превземам форума

Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Мдааааа, темата направо отиде в кереча, както се казва....
По едно време сериозно се разтревожих и да не избухне война между видовете
,.... но гледам нещата се успокоиха
.
И все по-явна става нуждата от чат във форума
И - отново по темата - в крайна сметка важното е СЪДЪРЖАНИЕТО да победи ФОРМАТА
П.П. Предлагам и да въведем рубрика "Опознайте се", специално за търсещите младежи и госпожиците

ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Ти к'во си мислиш, че ние по старите не търсиме госпожиците лиПървоначално публикуван от Фани Преглед на мнение........П.П. Предлагам и да въведем рубрика "Опознайте се", специално за търсещите младежи и госпожиците

Коментар
-
аз съм пръв на опашката .Убавец съмПървоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеТи к'во си мислиш, че ние по старите не търсиме госпожиците ли

Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеОоо Ким
Здравей! Къде се загуби?
Или от Юли не можеш да се доредиш до компютъра? Ама гони го вънка на черджето и да превземам форума

ххххххххххххххххххх
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Здравеи мило момиче . Видях ти Бло-га много си красива поздравления .Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеОоо Ким
Здравей! Къде се загуби?

Реших отново да вляза и поткрепя жените тук малко със свежи сили , но като гледам май и без мен сте се справили

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
тук не се ли говореше за жените
Коментар