С риск да си навлека гневът на някои колеги и колежки по Форум и хоби, ще попитам: Защо и какво правят жените в този форум? Изключвам Петя, Цвети, Ива и може да пропусня някоя, но наблюденията ми са, че има момичета които са тук само да си чешат езиците и освен да спамят по темите, не допринасят с нищо за развитието на форума и дори и не загатват за увлечение по офроуда. Въпросът ми не е за да се заяждам. Има основателна причина да го задам и по-натам ще я посоча.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Жените във Форума. Защо са тук?
Свий
X
-
До: Жените във Форума. Защо са тук?
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеС риск да си навлека гневът на някои колеги и колежки по Форум и хоби, ще попитам: Защо и какво правят жените в този форум? Изключвам Петя, Цвети, Ива и може да пропусня някоя, но наблюденията ми са, че има момичета които са тук само да си чешат езиците и освен да спамят по темите, не допринасят с нищо за развитието на форума и дори и не загатват за увлечение по офроуда. Въпросът ми не е за да се заяждам. Има основателна причина да го задам и по-натам ще я посоча.
Коментар
-
Със същия успех можеш да кажеш
... има момчета които са тук само да си чешат езиците и освен да спамят по темите, не допринасят с нищо за развитието на форума ...
Така пусната темата си прилича по-скоро заяждане. Поне докато не посочиш достатъчно "основателна причина".Ние не сме неутрални!
Коментар
-
offtopic:
Малко офтопик, но една интересна и забавна (за мен) случка искам да разкажа по повод жените, жените тук и т.н...
Преди години сме на концерт на едни приятели (рок-група) в Ластрада (зад Кристал, на 6-ти Септември). В общи линии групата направи концерт за приятели. Те свирят, ние се кефиме и така...
Накрая, първи, втори, трети бис, след третия всички крещят "още, още", вокалът каза - "не, това е, приключваме"... Слезе от сцената на първия ред, където беше неговата девойка, тя му прошепна нещо, след 2 секунди замисляне пича се върна на сцената и каза - "е, всъщност... още едно парче ще ви изсвириме"...
Хилейки се, един приятел до мен ми каза - "гле'й к'во нещо... жените правят света..."
Та така ... И жените тук правят част от тоя свят.
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеСъс същия успех можеш да кажеш
и ще е точно толкова вярно. И какво следва от това?!?
Така пусната темата си прилича по-скоро заяждане. Поне докато не посочиш достатъчно "основателна причина".
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеС риск да си навлека гневът на някои колеги и колежки по Форум и хоби, ще попитам: Защо и какво правят жените в този форум? Изключвам Петя, Цвети, Ива и може да пропусня някоя, но наблюденията ми са, че има момичета които са тук само да си чешат езиците и освен да спамят по темите, не допринасят с нищо за развитието на форума и дори и не загатват за увлечение по офроуда. Въпросът ми не е за да се заяждам. Има основателна причина да го задам и по-натам ще я посоча.
Коментар
-
Моля ви, не ме разбирайте погрешно. Аз МНОГО харесвам жени. Питането ми е такова каквото сте прочели и очаквам отговори от рода на: Аз съм ту защото се кефя на 4х4; Аз съм тук защото ми харесват големите машини; Аз съм тук защото харесвам мъжете в този форум; Аз съм тук защото харесвам определен мъж във този форум; Аз съм тук защото споделям страстта по Офроуда и т.н.
Коментар
-
А има ли статистика колко са неомъженитеи не само дайте снимки
Как какво правят някой контролират мъжете си други се чустват по добре сред кочове.Имах позната дето не пропускаше в гимназията футболен мач..Четох за някакъв пич дето започнал да пише във форум за лесбиики те го псуват той си трае и продължава да пише...След време се оказало че не всички са такива на каквито се правят. Човека навартял страшно много броики.Те нали неискат да се знае и си траят.Минали години и го изпортва една. От този ден регистрацията за мъже е забранена във форума
Нямам нищо против и травестити да пишат само да са в час по темите и да не спамят с простотии.А иначе кой бега от красиви жени
И на мен ще ми е интересно какво ще кажат госпожиците и как ще се обосновеш после ти.
Коментар
-
А аз да ви питам защо решихте че непременно някой (било то жена) трябва да има нещо общо с машини 4х4 че да пише тук? Порталът се казва Офроуд-България... сиреч всичко което е "извън пътя"... а не 4х4...
А "извън пътя" са много неща от които малко частно подмножество машините 4х4...
Коментар
-
kolonal, нормалните жени търсят Мъжа, с голямо "М", а къде другаде, освен в този форум, да го търсят?
Всъщност и те, като нас мъжете, попадат по някакъв начин на форума, попрочитат това-онова, става им интересно, после се улавят, че все по-често "отварят" форума... накрая се регистрират и рабират, че винаги са харесвали офроуда, но не са го знаели.
Разбира се, има и такива, които се регистрират, по-късно разбират, че мястото им не е тук... и просто изчезват... Това, последното се случва не само с представителите на нежния пол...
Предполагам не си видял тази тема:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E5%ED%E8%F2%E5Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар