Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Жените във Форума. Защо са тук?
Свий
X
-
До: Жените във Форума. Защо са тук?
Ние ниеПървоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение... че вие ли?

Именно със справянето с шофьори имаме най-голям опит
DCRT®
Коментар
-
Ах вие......Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнениеНие ние
Именно със справянето с шофьори имаме най-голям опит
Измамни същества....Знаех си че така ще кажете

Коментар
-
Хах , тя мойта е спукана отдавна , що мислиш иначе съм толкоз курназ...Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениебоят настанааа тупкат сърца ниии ,
ще имали трупове , Тихомире спукана ти е работата 

Коментар
-
Има един роман на Франк Хърбърт /авторът на "Децата на Дюн"/- "Бялата чума". Та в този роман той описва свят в бъдещето, поразен от вирус, който избива само жените. Няма хепи енд. В началото принцовете не осъзнават опасността и както беше писал един колега във форума, живеят добре, чешат се и пият бира
После работата много затъпява. Накрая се оказа, че няма за какво да живеят. Няма за какво да се бият, няма за какво да спорят дори, бирата вече не е вкусна, животът гуми смисъл, стимул и вкус. Та си помислих, че жените може пък и да са затова...Да дават на ЧОВЕКА смисъл /пък и на форумите МУ/.
Коментар
-
много ще е гадно без йениПървоначално публикуван от penka Преглед на мнениеИма един роман на Франк Хърбърт /авторът на "Децата на Дюн"/- "Бялата чума". Та в този роман той описва свят в бъдещето, поразен от вирус, който избива само жените. Няма хепи енд. В началото принцовете не осъзнават опасността и както беше писал един колега във форума, живеят добре, чешат се и пият бира
После работата много затъпява. Накрая се оказа, че няма за какво да живеят. Няма за какво да се бият, няма за какво да спорят дори, бирата вече не е вкусна, животът гуми смисъл, стимул и вкус. Та си помислих, че жените може пък и да са затова...Да дават на ЧОВЕКА смисъл /пък и на форумите МУ/.
не може всички хора да се изпеде...ме

а и колко правилно казанобез лоши чустваПървоначално публикуван от penka;Та си помислих, че жените може пък и да са затова...Да дават на ЧОВЕКА

Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Сигурен съм че не е грешкаПървоначално публикуван от penka Преглед на мнение
Това / ЧОВЕКА/ не е грешка при писане, а е съвсем съзнателно написано. А защо - познай!

А то и в библията го пише :Вървяха Хората ,след тях жените.....
Аз лично съм против това да се делим на мъже и жени.
Коментар
-
Пенке, винаги се опитваме да направим (в случая напишем) нещо, което да ги зарадва...за това е мисляПървоначално публикуван от penka Преглед на мнение
Това / ЧОВЕКА/ не е грешка при писане, а е съвсем съзнателно написано. А защо - познай!

Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Абе за къде сме без вас?Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеПенке, винаги се опитваме да направим (в случая напишем) нещо, което да ги зарадва...за това е мисля

Коментар
-
хаидеее,, и ти се предадеПървоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеАбе за къде сме без вас?

ха , ха
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
не съм бре (може да закача нещоПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениехаидеее,, и ти се предаде

ха , ха
)
Коментар
-
Абсолютно вярно. Една жена може да унищожи мъжа до себе си за отрицателно време , но може и да го издигне до висоти , които той сам никога не би постигнал. Ама не се възгордявайте много-много. Все още е доста по-лесно да срещнеш свестен мъж отколкото свястна жена. Оттук и отговорът на въпроса на темата: Ами жените които са тук , са тук точно защото са най-свестните! Леките фракции или пък супер тежки изпълнения тук не биха могли да виреят.Първоначално публикуван от penka Преглед на мнениеИма един роман на Франк Хърбърт /авторът на "Децата на Дюн"/- "Бялата чума". Та в този роман той описва свят в бъдещето, поразен от вирус, който избива само жените. Няма хепи енд. В началото принцовете не осъзнават опасността и както беше писал един колега във форума, живеят добре, чешат се и пият бира

Коментар
-
прав си , но само Тихо,,държи фронтаПървоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениене съм бре (може да закача нещо
)
ама и женките не отстъпват
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар