Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Жените във Форума. Защо са тук?
Свий
X
-
До: Жените във Форума. Защо са тук?
Така, както задава въпросът и настоятелността за отговор на Колонал, ме навеждат на мисълта, че доста гняв е натрупал през последните дни към жените и по-специално към някоя определена жена. А следейки последните събития, най-вероятно към Емел Етем...
Ето моят отговор: аз съм тук, защото в този форум се пише задължително на кирилица, защото се следи и изисква за чистотата на езика, защото освен офроуд се разисква на практика всичко от живият живот, защото освен да получиш ценен съвет, можеш и да дадеш такъв, както и да помогнеш или да ти помогнат, а също и да споделиш нещо, което ти е направило силно впечатление
И, да - “споделям страстта по офроуда”, а смея да кажа съм и доста добра на волана извън асфалтовите пътища!
А за първите си стъпки в офроуда съм споделила в темата, препратка към която е дал Джорджо, освен мен там достатъчно са казали и другите жени и госпожици – така, че Колонал, чети!
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Сега ще трябва да поясня какво имах предвид когато пуснах тази тема.
В един друг форум, който НЕ УВАЖАВАМ, се споменават какви ли не обидни квалификации за тук пишещите. Там, ей тъй между другото, се споменава че са пуснали "ШПИОНКИ" тук. "Шпионки" с мустаци. Нямам нищо против дамите които споделят нашето хоби и са наистина част от него, но не харесвам тези които спамят във всяка една тема и гледат да натрупат рейтинг, чрез който после някой "п......т" да каже "Аз ви изиграх". Винаги подкрепям толерантноста, но и винаги ще защитавам интересите си. И тези на приятелите ми. Така че някоя от тези "дами" с т...ци да внимава да не се срещнем.
Коментар
-
Колонал, ако утре дойдеш на сбирката на Пловдивската група, сам ще видиш кои от присъстващите жени са с ц..ци и кои не

.
А този съфорумец, който ми е дал червена точка с обяснението: "Оставете поне едно място само за мъже, а?" явно не чете внимателно и не е видял, че Колонал искаше отговор на въпроса си от истинска жена!
Поздрави на всички истински мъже тук!!!
А на "шпионите" ще кажа това - толкова усилия могат да се насочат в много по-полезни начинания
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
За мен тази тема след като изключихме варианта заядливост и някаква плоска провокация си остава просто "айде да си поспамим и поговорим глупости"
Всеки четящ форума или пишещ в него си има основание и е направил избор да му посвещава част от времето си - много хора го правят от години и ще продължат, ако той се запази какъвто е бил - а ако не
сигурно ще се има нови хора, които вместо да си напълнят "реалаксираща вана" ще проверяват има ли нещо ново интересно за мен писано
но хайде да обсъждаме малко по-интригуващи и стойностни неща от това кой в някои си форум какво казал и какво написал и то съвсем
клюкарски
П.С. Не чета други български форуми за джипките
а ако някой се забавлява, шпионира или не знам какво като се преструва - щом го влече
Коментар
-
било то човекПървоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениенепременно някой (било то жена)

sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Не е много уместно,Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениебило то човек

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение......А аз да ви питам защо решихте че непременно някой (разбирай човек) (било то жена) ........

О899 2б2 1З2
Коментар
-
Кажи кой е този този форум, не че ми пука какво говорят там ама ми стана любопитно. Дай цитати. От време на време простотията на другите ме развеселяваПървоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение.....В един друг форум, който НЕ УВАЖАВАМ, се споменават какви ли не обидни квалификации за тук пишещите. Там, ей тъй между другото, се споменава че са пуснали "ШПИОНКИ" тук. "Шпионки" с мустаци. .....

.
О899 2б2 1З2
Коментар
-
Жоре, не искам да обиждам хората. Имат специални теми за нас там и ни наричат какви ли не. Не искам да слизаме на тяхното ниво, но факт е, че след като написах за какво съм пуснал темата вече имам червена точка. Едва ли е от човек който ни симпатизира. Ще ти пусна адреса им на ЛС.Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеКажи кой е този този форум, не че ми пука какво говорят там ама ми стана любопитно. Дай цитати. От време на време простотията на другите ме развеселява

.
Коментар
-
А какво ще кажете да не се дъвчат цървулите на други форуми?Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеКажи кой е този този форум, не че ми пука какво говорят там ама ми стана любопитно. Дай цитати. От време на време простотията на другите ме развеселява

.
Това няма нищо общо с "Икономика, наука, философия, изкуство, общество и екология".Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Пуснах адреса на ЛС точно защото не искам темата да става махленска. По добре да си говорим с жените за общото ни хоби. Току виж се увеличат привърженичките на това занимание за свободното време.Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеА какво ще кажете да не се дъвчат цървулите на други форуми?
Това няма нищо общо с "Икономика, наука, философия, изкуство, общество и екология".
Коментар
-
To след 1-вите мъже, които се изкаха стана ясно колко нелепа е темата, няма нужда жените да ти се обесняват, това е нелепо, смятам темата за ужасен спам и бих я низвергнал. Нищо лично, но мен това Мъже/Жени, бЕло/чЕрно, моЕ/твоЕ, Уаз/Другите... няма никакъв смисъл от биполярно разсъдък, като очевидното дори е триизмерно... поне
Коментар
-
Няма нужда от подобни теми, както и от някаква защита на форума. Нито пък да изпадаме до интригантско ниво. Всичко е казано. Докато някой спазва правилата на форума, независимо дали е мъж, жена или виртуален травестит, то той е добре дошъл. Дори да има няколко баннати ника вече.
Тази тема засега заминава в коша, макар и за там да не става...Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Айде при Юли.Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
Тази тема засега заминава в коша, макар и за там да не става...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар