Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво оръжие за защита със 100%-ов спиращ ефект ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво оръжие за защита със 100%-ов спиращ ефект ?

Кои точно,че са 3 случая?

Ма няма и значение де,верно е,че в 3 сутринта забравих първо да ги питам колко са и с какво са въоръжени,неосьзната работа,това в един от случаите.

Остави ти казвам,няма да го осъзнаеш

Правилно те пита дали ни познаваш лично,че тук има хора с които съм израснал,ти къде осъзнато подрипваш още се чудя хахахахха
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      Кои точно,че са 3 случая?

...
      Де да знам, прочел съм само как си стигнал до ония места в инвалидна количка, ако и да си зареждал калашник преди това

Коментар

И това ти е много ма пък и не помниш едни други теми........ма какво ти обяснявам,ти 5 страници напред не помниш

Остави,не е за тебе,осъзнал си го вече
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Брат, не се за занимавай с тоя, всеки път като стане нещо въпрос за оръжие и си показва тъпанарщината.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            Брат, не се за занимавай с тоя, всеки път като стане нещо въпрос за оръжие и си показва тъпанарщината.
            А какво да правя друго,чакам те да се обадиш да те посрещам на дока и чета за Шеви Аваланч - става или не за извращения.

Какво да му се занимавам,кръгло осъзнат,че не става,е горе го пише
            Последно редактирано от BENZBOSS; 16-02-19, 21:33.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Бенц , любопитно ми е , дали има анекс за релоудвани в пълнителя на помпето в при вас
              Шот може да се скъсят и да има един повече и да стане грешка при броенто...Нито отивам в Америка ,нито обирам банка
              И за снаряда сподели.То на гладка 5см в плюс е добре и за хвъркати , ма със стоп патрони
              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

10 у туба,релоудвани едва ли има луд някой да ползва за самоотбрана пък и да има той е толкова луд,че му е все тая за закона
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Варно , ако холът ти не е повече от десетина метра и не фърляш с пепел за фазани може и човек да посъбориш
                  Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Правилно ли разбирам, че питаш за скъсяване на муниции за гладкоцевни пушки?
                    Няма нужда да се мъчи някой да скъсява, има си 12Gauge 1 3/4” муниции. Мойто KSG от тях събира около 25 парчета. Съвсем легално. И съвсем нормално да си ги заредя в домашния пазач.

Коментар

Така , виждам ме продават в България два модела Тийзър .
                      Доста сериозни цени.
                      Пише че прониква до 5 сантиметра дрехи .
                      Та някой да има преки наблюдения от тях ?
                      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Никакви преки наблюдения, ама 5 сантиметра са 2 гъбини и един шинел. Баси тейзъра!

Коментар

Има тема при орьжейните,взимаш си и зимен с по-големи бъцки да ги бьцкаш през коженото яке.

Моли се да не са двама обаче,че голямо бъцкане ще падне и ти ще си от бьцканата страна.

На много хора това не им влияе та 100% които гониш са около 60
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Главата, която се изстрелва, има доста сериозни шипове-игли и се забива дълбоко. При случайно сработване (един само да го разгледа), главата се заби в букова дъска на тавана, почти до края. Така че може прониква. Обаче главата няма да пробие дреха (само иглите). Ако уцелиш размахано пред целта яке или пазарна чанта - губиш. Пък и при 90лв за всеки косуматив...

Коментар

Бе даваха един бивш от неква щатска служба (примерно CIA офицер) дето му пробваха въпросната урутка върху него. Мии ... не го убиха и не му забиха големи сантиметри у него. После демонстрираха и нещо подобно на Пейнт бол, ама с лютиви работи в топчетата. Това в затворите. И вършеше работа!
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

То и клипове с вилица има и то успешно ма аз нещо не кълва на вилици
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X