Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Гагич, я пийни още едно и ходи да си лягаш!
    Еее, много си груб !
    Не виждаш ли, че си търси спаринг-партньор, а и мезето още не е мухлясало.
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

2.....с 1 няма да стане май.

Ако искате да се вьрнем в темата?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Силно казано.

Светлината доминира около 300000 години след началото.
        Тоест, с достатъчно добър телескоп чЕловечеството може да си види вратО. Според бай Вилиам Пърсиг...
        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
          Тоест, с достатъчно добър телескоп чЕловечеството може да си види вратО.
          Па и някой истински автомобил също?
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Темата е за спама отдавна.
            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Нема спам! Още не е избран истинският!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                Темата е за спама отдавна.

Готови сте!
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Няма и да бъде!Щот не е единствен!
                  Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Скъпи приятели, защо спорите напразно. Народът го е казал: "Най добрият автомобил е служебният"! Проверено от годините.....

Коментар

Не позна! Най-хубавият е новият служебен.
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                        Не позна! Най-хубавият е новият служебен.
                        Само,че първо минава през началника!
                        .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                        Киа спортаж2000тди 98г
                        Ауди А3 1.9ТДИ
                        Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от Fipa Преглед на мнение
                          Скъпи приятели, защо спорите напразно. Народът го е казал: "Най добрият автомобил е служебният"! Проверено от годините.....
                          Вярно е. Точно заради това не съм се оженил - ползвам само чужди. Пък и чуждата кокошка е патка. А и по-евтино излиза.
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Мишоци, видях я кази Крома в интернет / на живо не съм признавам си / не изглежда хич зле, но малко и идва масата около 1100кг. според интернет, а иначе се води "лардж фемили кар"... тъй де влиза в класа на серия 5 БМВ и Е-класа Мерцедес по-размери, но масата ми се вижда малко за сериозен автомобил, което не му пречи да си е сериозен де. Просто аз харесвам тежките автомобили. Нямам си идея как вози и съм склонен да ти вярвам за комфорта като гледам с какви кресла са я обзавели. ))

Това за служебния автомобил вече много се изтърка. По-принцип на шефа не му пука за работниците и закономерно си ги наказва с гадни и евтини рециклета дето ако някой ми подари такава ще я продам и изхарча парите за далеч по-приятни неща от това да съм наказан в евтин боклук с табло приличащо на китайска елка от два лева.

Работих две години поддръжка в една фирма и почти всички служебки / над 100 коли / ми минаваха през ръцете да ги карам я на ремонт, до някой кораб за служители командировани на островите и къде ли не. Всичкоо беше нов Хюндай- и10/20/30 с отвратителни итнериори, с твърда и евтина пластмаса и возия наказание за водача.. таа електрическа рейка е направо наказанието на ЗЕВС. Все едно си на симулатор ;((( да поговорим за спирачки- никаква прецизност и адски чувствителни! Взех едно ново Хюндайче веднъж от магазина и няколко пъти щях да си разбия капацината във волана при съвсем нормално усилие в/у педала. )) Дори и с изтъркани накладки пак кове здраво и изобщо не успях да конролирам спирачното усилие на таз марка и модели в частност. Тук обаче може и аз да съм калпав и затова го преглътнах някак.))) Е как да го харесаш това нещо? Отвън грозно, вътре още повече, карането наказание.. Не обиждам марката, защото имат и хубави модели ама тия специално ))) На шефо децата имаха две БМВ-та Е90 и двете 325ци, едното купе другото кабрио и тях съм возил няколко пъти до сервиз и се карат добре / нали все пак е БМВ / Обачееее материалите в купето са една идея по-добри от на Хюндаите, а разликата в цената е поне три пъти. Тези коли за мен са чисти рециклета и нямат място при истинските.
                            Real Recognize Real

Коментар

На времето тука хита при евтините баничарки беше Ситроен С 15 . Струваше в АМК 14 000 лева нова дизелова . Ако не ги бяха спрели от производство сигурно още щяха да са № 1 .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

За Ц15 Тони/Стария/ да каже. Той доуби една такава, подарена от Ники/Скрапа/. Атмосферно куче 1.9. Нема такова муле.
                                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X