Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Gagic, за твое (и всеобщо) добро, известно време не пиши в темата.
    Тюх, тъкмо си мислех да те поканя за секундант. Пренасям се в темата за басове. Красимир Начев, ако е сериозен, може да ме последва там. Ако не дойде - работата е ясна.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Какво да правя сега като не вярваш, аз не съм и споменавал, че пътувам от Пловдив, а от Пловдивско, не четеш!
      И защо да не пътувам в 3 през нощта? Писах, когато искам, тогава. И да, работя, няма как, но не 8 часа, още не съм постигнал това ниво, налага се да върша моята работа, и по малко и на подчинените

Като пътуваш по един път всеки ден, знаеш къде има камери и милиция.
      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
        Какво да правя сега като не вярваш, аз не съм и споменавал, че пътувам от Пловдив, а от Пловдивско, не четеш!
        ...
        Ако си сериозен - тук. Иначе е ясно.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Рано или късно Гагич ще се научи на благородното изкуство да остави последната дума на някой друг.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Рано или късно Гагич ще се научи на благородното изкуство да остави последната дума на някой друг.
            Съмнявам се.

Коментар

Правилно ли виждам, че в тази тема, на най-"високо" ниво, се толерира неспазването на правилата за движение? Срамота!
              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                Правилно ли виждам, че в тази тема, на най-"високо" ниво, се толерира неспазването на правилата за движение? Срамота!
                Ако това се отнася за мен:
                Да от време на време карам с превишена скорост, но внимавай с камъка който хвърляш, сигурно нямаш нарушения,а?
                А господин Гагич дето ми вкарва думи в устата си му вярвайте колкото си искате, никой не може да ми каже колко време ще пътувам на ден.
                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

http://automedia.investor.bg/a/0-nac...s-spored-adac/

Малко по темата.
                  Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение

Малко по темата.
                    Докато поддържах идеята "Мерседес" жива, в някои Мерседес клубове у нас, направо щях да те предложа в Управителния Съвет на Клуба.

Давай, идеята ти е верна, прав си, ама не изпадай в МВ форумни подробности - тая свърши отдавна..

Коментар

Е то логично мерц да се чупи по-трудно от опел да речем - едното излиза с доста по-различна цена от завода.
                      Последната стъкмистика в темата пък е направо смешна.
                      Слк-почти никакви проблеми, б -класа -също.....
                      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                        Ако това се отнася за мен:
                        Да от време на време карам с превишена скорост, но внимавай с камъка който хвърляш, сигурно нямаш нарушения,а?
                        А господин Гагич дето ми вкарва думи в устата си му вярвайте колкото си искате, никой не може да ми каже колко време ще пътувам на ден.
                        Старая се да не направя. Между другото, тук, ограничението на скороста през зимата, по магистралата, е 90 км/ч и всички я спазват. Въпрос на морал и неизбежни наказания. В България наказанията, за съжаление, не са неизбежни, та остава въпросът за морала. Освен това, моите родители често пътуват по въпросния участък от магистралата и не бих искал да станат случайна жертва на Ваше или чуждо самоуверено и безразсъдно шофиране. И всъщност ме подразни личното отношение на г-н Петров. Разбирам, че се познавате лично, разбирам, че Боголюб често е дразнител, но все пак толерирането на неспазването на закона се надявах да не е толкова .... официално. За това съм доста смутен.
                        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
                          Е то логично мерц да се чупи по-трудно от опел да речем - едното излиза с доста по-различна цена от завода.
                          Последната стъкмистика в темата пък е направо смешна.
                          Слк-почти никакви проблеми, б -класа -също.....
                          Все пак автомобилния парк на възраст по Европата е различен от нашия!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                            Докато поддържах идеята "Мерседес" жива, в някои Мерседес клубове у нас, направо щях да те предложа в Управителния Съвет на Клуба.

Давай, идеята ти е верна, прав си, ама не изпадай в МВ форумни подробности - тая свърши отдавна..
                            В интерес на истината дълги години се въздържах да притежавам от тази марка!
                            Защото едни момчета с дебели вратове и дадоха визия на автомобил за....

Коментар

Чак пък. Познанства, толериране, ...

Всъщност Боголюб не често, а винаги е дразнител. Но понеже го прави безкористно не го санкционираме както правим с платените тролове.

Ако на магистралата Начев се ограничава със 150, той е от приличните шофьори тук. Еле па ако са 150 по скоростомер - това на повечето коли значи 135 по радар и е даже дълбоко в разрешеното. Всъщност по българските магистрали има две категории коли - едните се движат със 90-110, другите със 160-180 (пробват и с повече ама то няма условия). Такива които да карат около ограничението почти няма.

Коментар

Аз не разбирам защо един 15г автомобил и на 200К, че и +, да не е сигурен, комфортен и здрав? Защо да не се държи прилично с 150-200? Ми колегата го каза- TUV и точка. А там има доста такива, и не всичките са минали с пари под книжата.
                                И не е сигурно, че като се тътриш си по-безпроблемен за останалите. Също както и никой не си сяда доброволно на задника като одъртее.
                                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                                Даника
                                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X