1 Коя част от мммм железата знаеш,че да знам за кои говориш?И сьм далеч от списька който ми е в главата.
2 Спиш спокоен ако имаш железа в кьщи,но ако комшията ти има си твьрдо ПРОТИВЕ това не го разбирам,не си вярваш на комшията ли?Шанса ако се оплете нещо да дойде пьрва полицията преди комшо как го приемаш?В наистина оплетена ситуация мислиш ли,че комшията който така или наче е сьседна врата до теб ще помогне повече от полиция която я е там я не?
3 Кое мое писание навява мисьлта за Сомалия или Сирия и кьде и какви дертове ми видя на мен?
Ти си,когато имаш време
Сори, не съм ти видял отговора. По ред на номерата:
1. Ами тези железа дето си ги качвал тук във форума. Така на око - 3-4 пистолета и 2-3 с по-дълги цеви. И искрено ти пожелавам списъка да си го изпълниш и преизпълниш - както казах, мога само благородно да завиждам
2. Ако имам железа в къщи няма да спя нито по-спокойно, нито по-неспокойно от сега. Също както ако имам африканска кукла-вуду против уроки, уплах и хемороиди. Всъщност не, излъгах те - ако ИМАМ железа ЩЕ спя една идея по-неспокойно. Щото примерно може да ги набара детето, или аз на пияна глава мога да реша да давам салюти. По същата причина няма да ми е много хараби, ако във входа имаме цеви за един мотострелкови батальон.
3. Това беше в кръга на шегата. Все пак живееш в уредена държава, дето полицията идва за едноцифрено число минути (доколкото знам).
Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Проблема не е за колко време ще дойде полицията а като дойде какво ще направи . Зад оная там седят един куп закони които се прилагат с цялата им строгост .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Средно за града е 6 минути ма средно едно време в ЛА беше 8 минути пък като полицаите наритаха ония черния и почнаха бунтовете не се вяснаха 3 дни из дадени места.
Средно ми дреме за колко идват,и за 20 секунди да е ми е все тая,идват да констатират,че няма кой да ги чака пак и да ги чакам не ми пречи да се подпирам на Калаша.
Нищо общо няма полицията с оръжието на цивилните.
Последно редактирано от BENZBOSS; 16-08-16, 08:34.
...2 Спиш спокоен ако имаш железа в кьщи,но ако комшията ти има си твьрдо ПРОТИВЕ това не го разбирам,не си вярваш на комшията ли?...
Позабравил си нашенската реалити, струва ми се. Единия ми комшия има законен пищов, неговият комшия от другата страна има законна ловна карабина. Двамата не си говорят от десетина години, откакто си спретнали сценка от спагети уестърн (само, че без стрелбата) по повод кой как реже живия плет на оградата
And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
Позабравил си нашенската реалити, струва ми се. Единия ми комшия има законен пищов, неговият комшия от другата страна има законна ловна карабина. Двамата не си говорят от десетина години, откакто си спретнали сценка от спагети уестърн (само, че без стрелбата) по повод кой как реже живия плет на оградата
Е и ти не спиш апокойно защото те имат ли?
Не сьм забравил как живях в блок на УБОто,блока на 100те пищова му викаха,един единствен пьт един се обьрка да обере апартамент,от 11 етаж успя да стигне до около 6тия,а долу на входа вече бяха 7 мьже с пищовите в рьцете.
Реалити навсякьде има,те ако им е толкова акьла и с ножове ще се колят,а примери за това има всеки месец като чета та не го приемам като довод ПРОТИВ цевите.
Автоматично не знам къде може да си купиш за нормални пари,автомат Калашник тук е около 25 бона и има жестоки закони за съхранение и пътуване с такова,че май и годишни такси имаше.
Босе, я дай малко по-подробна за тия 25 000 доларес? Това за такси за регистрация на автоматичното оръжие в TFA агенцията ли е?
Наборе, това по нашенските стереотипи си е сУраво мЕсо. Аз така и си го ям, но ти (доколкото имам представа), си доста традиционалностичнорист. Та искам да кажа де - не му се кани толко.
А пушка на партия, братлетата да си купят (да съм в темата).
Аз... таковата.... ъъъъ жената ми е наложила вето върху въоръжаването. Докато не бил сложен дървения под в нас, и "бялата" мебел да е от неръждавейка /бе нали е бяла, кЪф е проблема?!/, никакви пукала повече. Само дето тя изгуби бройките на късото, след ония ден, май загуби бройките и на дългото. Хахаха
Да питам, кое ви харесва повече, 7.62 или 5.45? От кое да събирам повечко муниции?
ПъСъ- днес и споменах за картечничката по-горе /$25 000.00/. Изгледа ме странно. Мислите ли, че странното "изглеждане" е "да"?
Коле, за какво ти е полусурово месо от бизон? Аз дупе давам за една тава кебапчета!
ПъСъ- днес и споменах за картечничката по-горе /$25 000.00/. Изгледа ме странно. Мислите ли, че странното "изглеждане" е "да"?
Ми грешки правиш, не се прави така! Решаваш и купуваш. В някакъв момент, съвсем непринудено я изкарваш пред нея и започваш нещо уж безкрайно текущо да човъркаш. На въпроса: "Ха, какво е това?!" - с най-голямата възможна досада, която можеш да изразиш казваш: "Ма това го имаме от толкова години вече и всеки път ме питаш какво е...". У нас върви. Още повече, като казваш, че им е изпуснала бройката (щот и дома е така).
Коментар