Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли си купили калашник?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бихте ли си купили калашник?

Точно дето вика брат ми- всеки за себе си решава. Дали всеки да има и "ще спим спокойно", не се знае. Знае се обаче, че лошия винаги идва по-подготвен, и редовно е по-добре сложен физически /еле от жена ми, аз съм над 1.80/. Аз с черпака няма да се оправя.

Под "лошия" можем да поставим надрусеняк, изнасилвач, ненормалник, терорист... Под същия знаменател попадат Хитлер, Сталин и останалите химици-сапунджии от близко и далечно минало. Ако някой мисли, че всичко това е прекалено, ОК, всеки си има мнение.
    Имам една статия от човек преживял бунтовете на черните в Лос Анджелис /полицаи пребиват черен, ония скачат и запалват квартала/. Ако на някой му е интересно, мога да дам линк, ама е на английски. Подобни картинки е имало и след урагана Катрина...
    Аз имам и мисля, че е правилно човек да има. Лично мнение.

И що само по един? Какво лошо човек да има десетина, ей тъй, да раздаде на аверчетата, ако се наложи. Хахаха
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Аааа не,разпродаде ДЕБЕЛО може ма да раздаде......мен кой ми дава
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Отбраняващия се особено в дома си има тактическо и психологическо предимство . Единствено елемента изненада до време е на страната на нападащия . В Харманли буквално сринаха къщата с РПГта след два дена престрелка операцията я командваше лично Б.Б. като главен секретар на МВР тогава . В Лясковец един изтрещял ловджия уби един командос от СОБТ и рани други трима . И в двата случая нападащите са с огромно числено превъзходство несравнимо във въоръжението ; екипировката и подготовката но губят в елемента изненада .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Тактическо превъзходство ясно, ама с елемента на изненада ми е трудно. Дадат ли ми повече от 5 секунди, ще им е много трудно на дрогираните тикви. Тук закона ни позволява да си пазим живота с оръжие, долу не ме интересува какво правят, няма да докопат железата преди да се появят ония с униформите, останалото им го подарявам.
          Стълбите се охраняват лесно, и горе има достатъчно инвентар да изкарам цяло денонощие в пуцане. Да не говорим, че доста от инвентара минава през стени и врати без да се замисля, та ще им е трудно да се крият. Лошото е, че според това което съм гледал /има доста клипове от алармени системи с камери/ идват по няколко човека, и ако те изненадат...

Споко, не ме гони параноята, разбирам, че това да ми се случи е малко вероятно, ама така или иначе си ги събирам на колекция, защо да не ги разположа на ключови места... Дойдат ли униформените, ако си заслужава, жената излиза с децата, за мене да пращат РПГто.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            В Харманли буквално сринаха къщата с РПГта след два дена престрелка операцията я командваше лично Б.Б. като главен секретар на МВР тогава .
            Ти па намери кво да дадеш за пример
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Ти па намери кво да дадеш за пример
              Що пример като пример . Един човек добре въоръжен и барикадирал се в къща два дена държа повече от 100 човека на разстояние един изстрел от къщата . И то държа не кои и да е а СОБТ начело с великия стратег Натиснете снимката за да я уголемите

Име:62f2e62954c17b6ce8e20c04bd542bbc.jpg
Прегледи:1
Размер:22.6 КБ
ID:5722022

Коментар

Там историята е друга, ама като се видим на живо
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

В случая контекста не е толкова важен .

Коментар

5 секунди ако са поне трима - единия връзва с верига решетките,втория с мръсна газ ги избива с пикап да речем и третия разбива с нещо много тежко втората врата.Е тия ако са толко' добри няма да ме дебнат мен.

щом жената къде на майтап къде на сериозно се беше заредила за около половин минута след сигнал от полицията за перко в квартала то аз съм навит да заложа на 30 секунди до влизане в нас,после каквото сабя покаже.

Тоя с вилата не се брои,идеята е била да го извадят с краката напред пък и е бил сам.Като охрана да,става за пример,но и нападението не е на келеши или дрогирани.Зависи и какво е имал - да са били трима с оптики и дълго па да видим.,е аз как никой за нищо не чакам си знам от ъгъл до ъгъл колко е дистанцията,от тая до тая пряка,от мен до знака.........а иначе от дивана до външната врата лазерите са през цевта,става и от коляно

Има клипове на обири по магазини да речем,трима се опитват да влязат през решетки,а собственика ги послреща с дългото ммммммм ма не знам дали е правилно такива клипове да се пускат тук.
                    Последно редактирано от BENZBOSS; 02-08-16, 09:48.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                      ...Да не говорим, че доста от инвентара минава през стени и врати без да се замисля...
                      Пичове, не е баш по темата, но - от какво са ви къщите? Някакъв талашит, или нещо от сорта на гипскартон?
                      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Я така и така сме по темата та да питам - колко дават или какво е наказанието за притежаване на незаконно бойно дълго или по нашенски казано нашенски Калашник с копче кеф пълен автомат?
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                          Пичове, не е баш по темата, но - от какво са ви къщите? Някакъв талашит, или нещо от сорта на гипскартон?
                          подобно да,с дървени греди на по 2 педи и изолация.

Ако питаш дали минава през тях - поне през 5 ще мине,тестове не съм гледал,че няма какво да им гледам.Ако го изрежа в дървения под ще мине и през пода на 99% та като се мотам из нас съм с цев у въздуха като гладен Талибан

Зависи и с какво съм де - кой калибър и кой патрон в цевта.Имам кофа с ИВИ Израелските с подсилен връх и сьрдечник,но това е мммммм ако се е скрил зад кола примерно,тия за домашен пазач са или ловни или полицейски или уж правени за целта,но с тия стени под определен ъгъл ще наниже 2 къщи поне.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            Я така и така сме по темата та да питам - колко дават или какво е наказанието за притежаване на незаконно бойно дълго или по нашенски казано нашенски Калашник с копче кеф пълен автомат?
                            В най-лекият случай, значи чисто съдебно минало, не са те хванали на местопрестъпление, не са те уличили в търговия, не го притежаваш в рамките на ОПГ и т. н. и т. н. - като правило, 6 месеца условно.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                              В най-лекият случай, значи чисто съдебно минало, не са те хванали на местопрестъпление, не са те уличили в търговия, не го притежаваш в рамките на ОПГ и т. н. и т. н. - като правило, 6 месеца условно.
                              ИДЕАЛНО

А казвате,че при нас било лесно.

Колееее,плюс един смятай,пълнители и патрони сам ще си внеса баси.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Нищо идеално няма, последствията хич не са пренебрежими. Условно-условно, ма си си осъждан - цял живот след това. Директно влизаш в "контингента" и си под лупа по всеки въпрос. Бе престъпник си си отсекъде. След това, ако и един шамар да шибнеш някому, си рецидивист.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X