Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли си купили калашник?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бихте ли си купили калашник?

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Мммм да де ама ако имаш заделена една каца зеуеи трябва да пазиш жена,дете и зеуетокак ги опазваш?

Говорим за охрана и отбрана,за нападения баш от нас акъл никой няма да черпи.
    High-tech или нашенскио начин да ти разкажа?

Коментар

Говорим за охрана и отбрана...
      От кого ше се охраняваш и отбраняваш?
      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
        По темата - ДА.
        Братчета, не бъркайте нещата там и тук.Към вас имам само благодарности. Бихте ли се върнали ако
        нещата опрат до калашника или ще гледаме от далече и ще пращаме снимки.
        Дали бих се върнал- ДА, за някои неща, и при определена обстановка, бих се върнал. Има неща заради които си заслужава да не видиш слънцето повече.
        Няма да уточнявам точно кой трябва да е "враг" за да се върна, започна ли да уточнявам, ще ме баннат за векове.

И тук между другото е така /с изключение, че инвентара го имаме, меко казано.../. Аз съм и казал на жената, опре ли до ..., ги целувам, и ги искам надалече. Майната ми на мене!
        Да си предал оръжието, само за да ме вкарат в Малашевци на другия ден, сме го играли в семейството... Никога повече!
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Брат,да ти взимам ли адаптор към АЦР приклад за Брен или не?

От кой се отбранявам?От кой не дойде,и дано не дойде,като дойде ако дойде ще ти кажа ако съм жив.

Пречи ли ти?Много ме съмнява да те брига какво правя в моята си къща па и така да е мен не ме брига какво ти е.Всеки за него си,не ме мисли мен Ветре.Резервна гума в колата си имаш ли?За чий ти е,от какво се пазиш - пирон,стъкло,бордюр.......не знам направо какво да ти кажа,че да е логично за мен и да ме разбереш.

Ма все се намира някой да мисли вместо теб,да ти обяснява кое било добре за теб и колко си крив защото не мислиш като него.И не визирам теб,тук половината са така,бутат розовия цвят и всичко е нормално.От кой съм се охранявал........а де,баси въпроса,как се отговаря на това ба ли га.Е един приятел и той така - за чий са ти.......м ако станело нещо веднага към нас идвал........втория Ма тия кабели за чий ги мъкнеш в колата си.......седмица след това Близнак кабелите нали са ти в багажника,аз съм еди къде си.......странна логика която на мен поне не ми пречи ма ми е странна.

Бих ли се върнал - ЗАЩО ще е въпроса,врьщам се ЗАЩО.Защото някой няма и не му трябва резервна гума,няма кабели в колата,за чий му са кубинки и как така Калашник ще има?За това НЕ,всеки си има задник и си го носи.
          Мангалите решават,че те тука те ше е Булгаристан........ЕПаНема ..........плажа знаят ли го къде е.Що не се ставало президент тук ако не си родом ми си пришълец?Ми защото в 2 неща съм се клел - едното на 18 в каазармата и второто на 37 в една заличка та с моля България да не напада Щатите,че ще съм леко на кръстопът с клетвите.

Ма и няма значение де,живеем с идеята,че няма как да няма как и нищо лошо на нас не може да ни се случи,те граничните Калашници нямат та ние ли
          Последно редактирано от BENZBOSS; 31-07-16, 03:57.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
            High-tech или нашенскио начин да ти разкажа?
            Я кажи по нашенски и ако е много незаконно викай таковата......пък аз ще те разбера
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

...Ми защото в 2 неща съм се клел - едното на 18 в каазармата и второто на 37 в една заличка та с моля България да не напада Щатите,че ще съм леко на кръстопът с клетвите.
              Ами ако Щатите нападнат България? Как тогава с клетвите а?

Коментар

Ма какво я обърнахте тая тема на Искренно и лично?Ако ме чакаш да стрелям по наши с нашенски Калашник има да чакаш,,а и в тоя случай все си мисля,че ще съм от първите арестувани.......е така за кеф.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Ми не, не с нашенски калаш, АR16 чувам давали?
                  А с нашенски АК по американците ще пуцаш ли?
                  Извинявай за провокативните въпроси, но все ми се струва, че имат отношение към някои съмнения изразени в темата. Освен това илюстрират, че докато в главата е каша няма полза от калаша.
                  Не визирам непременно твоята глава. Въпросите за размишление са и към останалите от форума.

Коментар

Е няма как да ме хванеш да пиша противозаконни неща или намерения спрямо самия себе си.

АРка нямам,имам 2-3 в калибъра,но не са за предпочитане пък и аз съм морски,не пехотинец........И не,няма да пуцам,тоя бой няма да е моя,друга роля ще имам там.......

Още жокери???
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

• От: Бихте ли си купили калашник?

Я, темата отишлА в уж свободната от ботове на три-четирибуквени и на държавна издръжка абревиатури.
                      Че ако беше в купувам-продавам, Колето да си чака гости по никое време /пепел ми на устата/
                      Иначе, според мен 99% от служилите наборна служба поколения,
                      ако им се случи случка да могат да си купят АК не биха се поколебали.
                      Дори и ей така, заради като играчка.

От следващите поколения 90% са виждали АК само в определени игри, но там всичко е лесно.
                      Клик....тичаш, тичаш....дум дум, хоп изпада АК минаваш през него и вече си с него....., дум дум, прас, ...този път си уцелен
                      ...тичаш минаваш през куфарче с червен кръст и ....здравето е на 6+....оппа-а-а угаснА тока,
                      нищо лаптопа ще изкара още 2 часа на батерии, тамън докато тичаш и някоя Ар-ка може да докопаш... ...хм... гаме овер.

Ако екстрементЪт улучи пропелера наистина /засега само капят курешки/, най-малкия проблем ще е оръжието.
                      В смисъл, който иска да сдобие ще намери веднага,
                      ако въобще му потрябва на фона на липсата на тоалетна хартия, течаща вода, фейсбук,
                      ...пък разлагащия се труп пред вратата е само за разкош.

Босе, всъщност морските сте в най-изгодна позиция.
                      Стигнете ли до коритото /за което в Ю Ес Ей си трябва арсенал/, газ и 100 фута под кила, океан голям,
                      сигурен съм че поне 3-5 месеца ще изкарате на места, до които даже няма и да замирише.
                      Ние сухопътните да му мислим, като на 5 мили от брега ще сме бели-зелени
                      ...и АК-то ако го има ще е само за подпиране докато храним рибата с вчерашния обяд.

Коментар

АК? не. откъф зор. По скоро кажете къде пазят Карамфлчетата , Акациите (ако са останали в движение) и Тунджите ...

Виж, ПАБ-2А и лазерен далекомер дето мери на поне 5 км (за вменяеми пари) бих си купил ...

А, и само да не е ДАК-1. Туй чудо е в 3 сандъка...
                        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                          Ако опра дотам, че сам да се оправям, ще ми трябват много по- различни неща от калашник. Ако ще трябва сам да защитавам и жена и деца... още по- различни неща. Калашник ще ми трябва само ако съм решил да грабя, за да оцелея, а това е съвсем друга концепция.
                          Само да кажа, че в Пакистан, Карачи на всеки 10 метра има пред или във всеки магазин за кожени изделия, бутик или търговски център има минимум по една чалма с препасан АК през гърдите. За отбрана не за нападение! Така, че и за самоотбрана може да се ползва много успешно в реални условия.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Коментар

Виж за някои хора оръжието е за да убиваш.....е кой ще стреляш с него.......все едно всичките мангали по и е ги знам,че и кой ще скочи по дата и час.
                            Като си купи чук не го питам Е кой ще удряш с него......ма шанса е 5 към едно поне в полза на чука.

Аааа ма чука бил правен да ковеш пирони с него.......е па аз мога да кова пирони и с Калаша......ма не,не било така
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                              От кого ше се охраняваш и отбраняваш?
                              Ами на тоя въпрос веднага може да ти отговори всеки втори българин от живеещите извън София.И между другото ще ти дадат доста дълъг списък.А и до година две този списък ще има доста богато допълнение!Май са повече от достатъчно причините! А да не говорим пък тук колко е дълъг списъка! Нещо като-причини има,пари нема! (засега)!!
                              Иво (таксито) Андреев
                              0988 91 80 50
                              Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

А аз имам и чук,даже 3,без особени занятия да водя с тях,че си ползвам винтоврьтката ма си имам де,е така си седят и не ми пречат.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X