Баси, аз ли нещо съм неадекватен! Какво толкова може да кажеш по въпроса, та да е така на въпреки с админите? Или няма начин да не е придружено със всички псувни, които знаеш, на всички взици, които говориш?
Ма така излиза, че трее да е против либералния режим на оръжията - ти ептен ма дезориентирА...
А на ЛС какво да ти пиша, въпросът го зададох около девет пъти, евентуално ти ми отговори с ЛС.
Админите са на въпреки с темата и няма как нормално да го напиша без да скочи я Ясен я Гоблин.9 пъти да го зададеш те го тука на десетия,че е капан се видя ма да речем,че не съм го усетил.
На Щатско ниво - демократите са около 80% от тукашните и принципно са против оръжията та в кампанията си вкарват една борба с тях защото това носи гласове,а не сигурност.
Хилари сама си казва,че ще забрани всичко без оглед на конституцията в която уж се е клела - това на видео искаш ли го?Очаквай да не съм прав или да го няма след 3 минути това.
Тръмп е за спазване на конституцията по тоя въпрос като почти всеки републиканец.
... в кампанията си вкарват една борба с тях защото това носи гласове,а не сигурност.
Тръмп е за спазване на конституцията по тоя въпрос
ВСИЧКО се вкарва в кампаниите за гласове, а не за сигурност и не за някакви други ползи.
Иначе оттук ми се струва че републиканците и демократите (и прилежащите им фенове) са много ревностни привърженици на спазването на едни закони и на неглижирането на други. Просто едните предпочитат едни закони, другите - други.
Едните за пушкалата, другите за свобода на словото (примерно). Нищо че двете неща са неразделни.
Е какво ме успиват,че е за сигурност тогава?Закона си е закон,конституцията и тя,забраняваш ми ги на мен,но си гласуваш,че за теб като политик тия закони не важат и чакаш.......да ги спазвам АЗ?
И не е хипотетично ми реалност в тоя щат та........
Не ми се спори Ясене,прогресивното им мислене е далеч от фактите еле по тоя въпрос.От мен се иска да спазвам правила които са противозаконни,а и в същото време не важат за тоя който ми ги е наложил???
Админите са на въпреки с темата и няма как нормално да го напиша без да скочи я Ясен я Гоблин.9 пъти да го зададеш те го тука на десетия,че е капан се видя ма да речем,че не съм го усетил.
На Щатско ниво - демократите са около 80% от тукашните и принципно са против оръжията та в кампанията си вкарват една борба с тях защото това носи гласове,а не сигурност.
Хилари сама си казва,че ще забрани всичко без оглед на конституцията в която уж се е клела - това на видео искаш ли го?Очаквай да не съм прав или да го няма след 3 минути това.
Тръмп е за спазване на конституцията по тоя въпрос като почти всеки републиканец.
Е го на,написах го,чакай включване
Админите, ако нещо имат нещо лично навъпреки по темата, ще го кажат/напишат. Ако имат нещо "служебно" така - ще я премахнат. Остави ги намира тях.
Ма сега к'во излезе - смяташ че аз нещо капани ти залагам? Питам бе човек, питам 'щот не знам. Не знам, защото толкова и ме интересува, но сега тук като сме се заприказвали и ми стана интересно.
Е какво ме успиват,че е за сигурност тогава?Закона си е закон,конституцията и тя,забраняваш ми ги на мен,но си гласуваш,че за теб като политик тия закони не важат и чакаш.......да ги спазвам АЗ?
Ми добре дошли в средновековието (писах го и в другата тема).
...if things become bad enough, you may run for the office yourself.
Админите, ако нещо имат нещо лично навъпреки по темата, ще го кажат/напишат. Ако имат нещо "служебно" така - ще я премахнат. Остави ги намира тях.
.
За писано го има написано,да го обсъждам къде е не е редно,а да цитирам пък съвсем,но приеми на гола вяра ако искаш,че го има писано по темата
Капанчето заложено нарочно или не няма голямо значение,пак си е капанче и точно това казах,ако трябва да ти кажа нещо ще ти го кажа в прав текст.И да,по тоя въпрос,нали за него пишем???
Натискат за контрол за да си мерят пишките тук в тоя Щат,да докажат на бъдещия губернатор какво могат.
На държавно ниво се ползват какви ли не трагедии за какво ли не,а няма кой сухи цифри и статистики да види.Е ти Чикаго - много строги закони за оръжията и мрьт по един на ден........та така,друга тема е това.
Последно редактирано от BENZBOSS; 02-08-16, 19:14.
За писано го има написано,да го обсъждам къде е не е редно,а да цитирам пък съвсем,но приеми на гола вяра ако искаш,че го има писано по темата.
Разбирам какво имаш предвид. След като тая тема продължава да я има тук, така и сега - значи ние (заедно с вие дето четете там) можем да продължим с раздумката.
А отговорът ти пак е доволно витиеват, излиза (пък сега), че лаладжиите - и Тръмп включително - имат разна линия на агитация, в разните щати (в рамките на лаладжии от една партия).
Остави, явно нещо много те тормози тоя въпрос.
Коментар