Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли си купили калашник?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бихте ли си купили калашник?

Не ме тормози ма се чудя как да го напиша разбираемо,но и без да се засяга никой.

Шатския сенат е едно,Тръмп е съвсем друго - Щатския закон тук си го гласуват демократите които са на власт та за това и такива закончета ни на набиват.Един смешно тъжен факт искаш ли?Тоя който вкара през последните десетина години най-много закони за контрол на оръжията в Калифорния в момента излежава 5 годишна присъда за........НЕЗАКОННА ТЪРГОВИЯ С ПЪЛНИ АВТОМАТИЦИ,ПОДКУПИ,ИЗМАМА,ВРЪЗКИ С МАФИЯТА.........

Тръмп не съм го чул да има различно виждане щат по щат,той си гони неговата си игра на държавно ниво
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      Тоя който вкара през последните десетина години най-много закони за контрол на оръжията в Калифорния в момента излежава 5 годишна присъда за........НЕЗАКОННА ТЪРГОВИЯ С ПЪЛНИ АВТОМАТИЦИ,ПОДКУПИ,ИЗМАМА,ВРЪЗКИ С МАФИЯТА...
      А-а, че к'во толкова! И тук незаконното оръжие е по-скъпо (в пъти) от абсолютно същото в магазина.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        А-а, че к'во толкова! И тук незаконното оръжие е по-скъпо (в пъти) от абсолютно същото в магазина.
        Политика който предлага закона за ограничение на оръжията,който го вкарва като закон си гласува да не важи същия тоя закон за него,а за бакшиш почва нелегална търговия с оръжие с помощта на мафията?И то само това да е

И викаш да го спазвам закона?

Спазвам го........че даже съм си наумил тая година да гласувам,е така а майтап.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Абе, човек. Ти чувал ли си за "Комисията Кушлев"? Само дето, тоя не го знам сега къде е, ама слагам бас на каса "Старопрамен", че не е в панделата за 5 години. Мнооого си се откъснал от родната действителност, но нали сме в спама- позволено ти е.
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
            Абе, човек. Ти чувал ли си за "Комисията Кушлев"? Само дето, тоя не го знам сега къде е, ама слагам бас на каса "Старопрамен", че не е в панделата за 5 години. Мнооого си се откъснал от родната действителност, но нали сме в спама- позволено ти е.
            Я да чуя какво ми е,откъснатото и какво общо има Лейлнд Лий с Комисията Кушлев примерно?
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Ми... пичът създаде комисия за разкриване на корупционни сделки. За времето на действие, тази комисия разкрила корупционни сделки за 3 млн. като похарчила, междувременно, десет пъти повече. Е, вече я няма де. Таааааа, твоя човек само е опитал нескопосано плагиатство, ама поне ще има време за размисъл. Може и да съм неточен в числата, става дума за идеята.

Коментар

Е кое ми е откъснатото на мен?Някьде съм писал,че тъпанари и измамни политици са Американски или Български патент и само там си виреят?

Едно е какво си мислиш и друго какво се пишеа и тая комисия спокойно може да е създадена за законно разчистване на кой ти пречи..

Тук става като в казармата баси - неправилна заповед не я изпьлняваш
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Става дума за принцип на действие "Крадецът вика дръжте крадеца". Вкарваш едни правила, за да изкараш повече пари от заобикалянето им. Като те гепят, ревеш за човешки права, свободи, Хелсинки, Страсбург... Демокрация му викат. Щом твоят човек са го опандизили, никак демократично не са се отнесли с него, да знайш.

Коментар

Ъъъ не разбрах кое незаконно оръжие е по-скъпо от законното? За да си купя законен СКОПЕН калашник трябва да имам ловен билет = 600лв + по 100 лв на година после, трябва да имам и разрешително за подборен отстрел = още 600лв. Калаша и той струва едни 500 - 600лв грубо. До тука станаха 1700 - 1800лв + по 100 лв на година + по 40 лв през 5 години за подновяване на разрешителни! Не знам що си мисля че ако се напна ще си намеря незаконен доста по-евтино.
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Е, ся... ти разрешителното и ловния билет си ги имаш, така или иначе, заради другите пушкала.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                        Става дума за принцип на действие "Крадецът вика дръжте крадеца". Вкарваш едни правила, за да изкараш повече пари от заобикалянето им. Като те гепят, ревеш за човешки права, свободи, Хелсинки, Страсбург... Демокрация му викат. Щом твоят човек са го опандизили, никак демократично не са се отнесли с него, да знайш.

И да и не - той за ограничава полуавтоматични пък почва да скача на пълен автомат с китайската мафия.Ма иначе За децата било и тяхната сигурност.

около 1000 евро е Нашенски у нашенско
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                          Ъъъ не разбрах кое незаконно оръжие е по-скъпо от законното? За да си купя законен СКОПЕН калашник трябва да имам ловен билет = 600лв + по 100 лв на година после, трябва да имам и разрешително за подборен отстрел = още 600лв. Калаша и той струва едни 500 - 600лв грубо. До тука станаха 1700 - 1800лв + по 100 лв на година + по 40 лв през 5 години за подновяване на разрешителни! Не знам що си мисля че ако се напна ще си намеря незаконен доста по-евтино.
                          Ти още малко ще си калкулираш и билетчетата за градски транспорт (употребени докато тичаш по "инстанции") Пушката струва именно 5-600 лв - за цена на незаконно не мога да проявявам компетентност ...ма съм чувал само. Е, кратна е.
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ти още малко ще си калкулираш и билетчетата за градски транспорт (употребени докато тичаш по "инстанции") Пушката струва именно 5-600 лв - за цена на незаконно не мога да проявявам компетентност ...ма съм чувал само. Е, кратна е.
                            Градския транспорт ми е безплатен а и не ползвам, но ако трябва да сме точни, ще трябва да добавя и пътните разходи за няколко пътувания до София за да изкарам курса за подборен отстрел! Това е калкулацията, и е точна, това е и истинската причина да нямам законен калаш - безпаричие!
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Ще си позволя отново да се изцвъкам в темата.

Дали бих искал да мога да си купя един камьон железа - оооо, да. Позеленявам от завист само като гледам колекцията на братята, без грам ирония.

Дали бих си купил какалашка - по скоро не. Ако имах финансовата и законова възможност бих си купил Лахти Л-35, Машиненгевер-42 и АГС-17. Плюс 3-4 бройки Шмель-М, ей така за всеки случай.

Дали бих спал по-спокойно имайки въпросният арсенал в къщи... ми не знам. Да кажем - да (за целта на спора)

Дали имам идея за чий хой са ми горните железа, освен кефа да ги имам - не, нямам си и грам идея. Оставям малка вратичка за Зомби Апокалиписа, ама и тогава не съм сигурен че няма да съм по-опасен за себе си (и близките ми) с един наръч джелеза, отколкото за Зомбитата. Да кажем че все ще уцеля коя част се насочва къмто врагО, и къде е нужно да се натисне за да пуцне джелезото.

Дали ме кефи идеята да живея в държава, в която комшията ми е въоръжен като за взвод командоси - твърдо нье. Чакам оферти от Търтея за Сокотра.

Дали имам някаква идея по кой да стрелям (ако чуя Уаааалаах Акбаар) в мола, и видя тълпа от 30 човека да тичат срещу мен - хич биля и идея си нямам. Освен да го карам на спрей енд прей, и да се надявам да съм уцелил правилния човек.

И те така.

П.С. Четейки постовете на братята, оставам с впечатление че живеят в Сомалия или Сирия, баси. Мчи аз живея у една от клоаките на София, и немам даже и 10% от дертовете дето те ги имат.
                              Последно редактирано от windwarrior; 10-08-16, 23:24.
                              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                                Дали бих искал да мога да си купя един камьон железа - оооо, да. Позеленявам от завист само като гледам колекцията на братята, без грам ирония.

Дали бих спал по-спокойно имайки въпросният арсенал в къщи... ми не знам. Да кажем - да (за целта на спора)

Дали ме кефи идеята да живея в държава, в която комшията ми е въоръжен като за взвод командоси - твърдо нье.

П.С. Четейки постовете на братята, оставам с впечатление че живеят в Сомалия или Сирия, баси. Мчи аз живея у една от клоаките на София, и немам даже и 10% от дертовете дето те ги имат.
                                Вьпросчета някои.

1 Коя част от мммм железата знаеш,че да знам за кои говориш?И сьм далеч от списька който ми е в главата.
                                2 Спиш спокоен ако имаш железа в кьщи,но ако комшията ти има си твьрдо ПРОТИВЕ това не го разбирам,не си вярваш на комшията ли?Шанса ако се оплете нещо да дойде пьрва полицията преди комшо как го приемаш?В наистина оплетена ситуация мислиш ли,че комшията който така или наче е сьседна врата до теб ще помогне повече от полиция която я е там я не?
                                3 Кое мое писание навява мисьлта за Сомалия или Сирия и кьде и какви дертове ми видя на мен?

Ти си,когато имаш време
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X