Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли си купили калашник?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бихте ли си купили калашник?

Верно не е по темата.

Коментар

Ама го врътите и го сучете кат дръти килифарски цигани . Демек Тръмп е за статуквото по отношение на оръжието - това ли казвате?
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        Ама го врътите и го сучете кат дръти килифарски цигани . Демек Тръмп е за статуквото по отношение на оръжието - това ли казвате?
        Ти срещу двама върли админи тръгваш ли?Пиши на лично,че ще ме бият по убеждение.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Баси, аз ли нещо съм неадекватен! Какво толкова може да кажеш по въпроса, та да е така на въпреки с админите? Или няма начин да не е придружено със всички псувни, които знаеш, на всички взици, които говориш?
          Ма така излиза, че трее да е против либералния режим на оръжията - ти ептен ма дезориентирА...

А на ЛС какво да ти пиша, въпросът го зададох около девет пъти, евентуално ти ми отговори с ЛС.

Коментар

Админите са на въпреки с темата и няма как нормално да го напиша без да скочи я Ясен я Гоблин.9 пъти да го зададеш те го тука на десетия,че е капан се видя ма да речем,че не съм го усетил.

На Щатско ниво - демократите са около 80% от тукашните и принципно са против оръжията та в кампанията си вкарват една борба с тях защото това носи гласове,а не сигурност.

Хилари сама си казва,че ще забрани всичко без оглед на конституцията в която уж се е клела - това на видео искаш ли го?Очаквай да не съм прав или да го няма след 3 минути това.

Тръмп е за спазване на конституцията по тоя въпрос като почти всеки републиканец.

Е го на,написах го,чакай включване
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              ... в кампанията си вкарват една борба с тях защото това носи гласове,а не сигурност.

Тръмп е за спазване на конституцията по тоя въпрос
              ВСИЧКО се вкарва в кампаниите за гласове, а не за сигурност и не за някакви други ползи.

Иначе оттук ми се струва че републиканците и демократите (и прилежащите им фенове) са много ревностни привърженици на спазването на едни закони и на неглижирането на други. Просто едните предпочитат едни закони, другите - други.

Едните за пушкалата, другите за свобода на словото (примерно). Нищо че двете неща са неразделни.

Коментар

Е какво ме успиват,че е за сигурност тогава?Закона си е закон,конституцията и тя,забраняваш ми ги на мен,но си гласуваш,че за теб като политик тия закони не важат и чакаш.......да ги спазвам АЗ?
                И не е хипотетично ми реалност в тоя щат та........

Не ми се спори Ясене,прогресивното им мислене е далеч от фактите еле по тоя въпрос.От мен се иска да спазвам правила които са противозаконни,а и в същото време не важат за тоя който ми ги е наложил???

6 месеца условно.......черпим баси
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Админите са на въпреки с темата и няма как нормално да го напиша без да скочи я Ясен я Гоблин.9 пъти да го зададеш те го тука на десетия,че е капан се видя ма да речем,че не съм го усетил.

На Щатско ниво - демократите са около 80% от тукашните и принципно са против оръжията та в кампанията си вкарват една борба с тях защото това носи гласове,а не сигурност.

Хилари сама си казва,че ще забрани всичко без оглед на конституцията в която уж се е клела - това на видео искаш ли го?Очаквай да не съм прав или да го няма след 3 минути това.

Тръмп е за спазване на конституцията по тоя въпрос като почти всеки републиканец.

Е го на,написах го,чакай включване
                  Админите, ако нещо имат нещо лично навъпреки по темата, ще го кажат/напишат. Ако имат нещо "служебно" така - ще я премахнат. Остави ги намира тях.
                  Ма сега к'во излезе - смяташ че аз нещо капани ти залагам? Питам бе човек, питам 'щот не знам. Не знам, защото толкова и ме интересува, но сега тук като сме се заприказвали и ми стана интересно.

Коментар

Е какво ме успиват,че е за сигурност тогава?Закона си е закон,конституцията и тя,забраняваш ми ги на мен,но си гласуваш,че за теб като политик тия закони не важат и чакаш.......да ги спазвам АЗ?
                    Ми добре дошли в средновековието (писах го и в другата тема).

...if things become bad enough, you may run for the office yourself.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                      Админите, ако нещо имат нещо лично навъпреки по темата, ще го кажат/напишат. Ако имат нещо "служебно" така - ще я премахнат. Остави ги намира тях.
                      .
                      За писано го има написано,да го обсъждам къде е не е редно,а да цитирам пък съвсем,но приеми на гола вяра ако искаш,че го има писано по темата
                      Капанчето заложено нарочно или не няма голямо значение,пак си е капанче и точно това казах,ако трябва да ти кажа нещо ще ти го кажа в прав текст.И да,по тоя въпрос,нали за него пишем???

Натискат за контрол за да си мерят пишките тук в тоя Щат,да докажат на бъдещия губернатор какво могат.
                      На държавно ниво се ползват какви ли не трагедии за какво ли не,а няма кой сухи цифри и статистики да види.Е ти Чикаго - много строги закони за оръжията и мрьт по един на ден........та така,друга тема е това.
                      Последно редактирано от BENZBOSS; 02-08-16, 18:14.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Охххх, ще сменям пак аватара, май...
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Ми добре дошли в средновековието (писах го и в другата тема).
                          Добре заварил

Демокрация к'во да пра'йш,демокрация базирана на закон или демокрация базирана на мммммм демократи?
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Ами не. Законът има друга роля. И всичко си е наред ама е дълго за обясняване.

Избираш демокрация базирана на демократи или република базирана на републиканци. Ако щеш.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Ами не. Законът има друга роля. И всичко си е наред ама е дълго за обясняване.

Избираш демокрация базирана на демократи или република базирана на републиканци. Ако щеш.
                              А избирам спазващия закона в който се е клел,за мен нищо сложно и карам по правата линия.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

За писано го има написано,да го обсъждам къде е не е редно,а да цитирам пък съвсем,но приеми на гола вяра ако искаш,че го има писано по темата.
                                Разбирам какво имаш предвид. След като тая тема продължава да я има тук, така и сега - значи ние (заедно с вие дето четете там) можем да продължим с раздумката.
                                А отговорът ти пак е доволно витиеват, излиза (пък сега), че лаладжиите - и Тръмп включително - имат разна линия на агитация, в разните щати (в рамките на лаладжии от една партия).
                                Остави, явно нещо много те тормози тоя въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X