Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли си купили калашник?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бихте ли си купили калашник?

Тук няма да споря,всеки за него си.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Ако ще участваш в лоялни към държавата мероприятия - тя ще ти осигури цялата логистика (стана въпрос вече няколко пъти). Ако ще прилагаш бандитски методи, та ако и по отношение на бандити - просто си си един от тях...
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ора, няма нищо лошо в Имането, винаги е по-добре от Нямането, ама лошото е ,
        че дори Имането да е голямо, ако си на 500м. или 150км. от Склада, Имането вече може да е в рЪцете на перкото/вците/.
        Ако си в Крепостта - ясно, ама нали трябва и да се излАзи на моменти, я за еденье, я за бачканье
        Та подготовка требва да тече във всички направления. От 4000м. бягане с препятствия, до тактически макиаж 7-ми дан.
        Притежаването на тактически кози крак, тактически чук или парцал и владеенето на техники с тях си е огромен +.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
          Ако ще участваш в лоялни към държавата мероприятия - тя ще ти осигури цялата логистика (стана въпрос вече няколко пъти). Ако ще прилагаш бандитски методи, та ако и по отношение на бандити - просто си си един от тях...
          Е за това съвета ми беше ПЪРВО опитваш като ловец / не че законно можеш да ползваш ловно за самозащита / и после ако държавата пропусне да ме осигури то се осигуряваш сам.Да не говоря от името на ловците или да ги набеждвам,но опре ли ножа да кокьла едва ли ще сричат закона и ще посегнат на гьостериците.
          Ако държавата прецени,че и трябва бандит и е добре да ме направи такъв то нека така да е.

Жокер - от първи януари тук нямаме право да купуваме или правим полуавтомат.
          Втори жокер - поръчал съм още 3,че магазина нямат това което аз искам и това са без да броя тая с която брата поведе в класацията.
          Трети жокер - идват щатски избори и до около година може да са ни забранени и за притежание,че признават как това не сваля престъпността,но се печелят избори така уж.
          Четвьрти жокер трябва ли да дам?

Всеки за него си,щом им трябва бандит то нека така да е.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Жокер - от първи януари тук нямаме право да купуваме или правим полуавтомат...
            Чай ся, доколкото съм в час със масово-профанската терминология, под "полуавтомат", се има предвид автоматично оръжие, което не стреля в редове. Излиза, че от догодина може да купувате само револвери ли?
            Преди догодина закупеното - как? Заварено положение, или се предава? Това предполагам в Калифорния само - или? А обичният ти Тръмп какво казва по въпроса - или е пас?

Коментар

Помпи,болтове,револвери,предни пълнене........не и полуавтомат с пълнител.
              Заварено положение,но искат регистрация от 1ви,след това съмненията са за конфискация та.......

За дълго говорим,късото го скопиха педерасите вече - има списък с одобрени,за да одобри щата пищов то трябва иглата му да бие печат на всяка гилза.......а такова все още направено няма.Можеш да купиш кола ма ако колата те закара у вас на дивана като се насвяткаш и.......няма нови пищови,от другата година минаваме на болтове и помпи.

6 месеца условно,ИДЕАЛНО щом това искат
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Автоматично не знам къде може да си купиш за нормални пари,автомат Калашник тук е около 25 бона и има жестоки закони за съхранение и пътуване с такова,че май и годишни такси имаше.
                Тук, къде е? Калифорния ли? Ако да, то Калифорния не е USA )
                За това написах, че емигрирам във Вермонт
                Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

И у Вермонт е така,няма пълен автомат в Шатите пък ти се заяждай кое е Щатите и кое не е.

Пьлен автомат с огромни бумаги,разрешителни,закони за съхранение и превоз.......около 25 бона
                  ПОЛУАВТОМАТ Арсенал е около 1200-1450 кинта в зависимост от конфигурацията.

Клас 3 автоматици,зор и да го намериш,а парите отделно.

http://www.collectorsfirearms.com/class-iii-full-auto/

Късмет у Вермонт,там поне няма толкова комуняги като тук
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от peter3d Преглед на мнение
                    Тук, къде е? Калифорния ли? Ако да, то Калифорния не е USA )
                    За това написах, че емигрирам във Вермонт
                    Автоматично оръжие, стрелящо в редове, е забранено във целите САЩ, от едно 30-ина години. Циркулиращите все-още (в условията на изключително строг режим), са все отпреди това.

Коментар

...6 месеца условно,ИДЕАЛНО щом това искат
                      Това тук, там к'во ще ви правят, не мога да знам.
                      Но не каза нищо за становището на Тръмп, предвид, че е олицетворение на популизма, то (становището му) би било много красноречиво за целокупните обществени нагласи.

Коментар

Аз за тук знам,за там при вас питах.

За Тръмп,а и за изборите като цяло не мога да говоря без да си навлека триене или бан та мммм да.Обществените нагласи играят важна роля в Демократични Републики,в Конституционна такава си има закони които някои педераси и педераски газят ако да са се клели в тях та какво казва Тръмп всеки може да разбере,противника друго казва,но няма и да цитирам даже.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Еххх
                          Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

6 месеца условно- Коле, брой още един! Щом няма да се лежи, срамота е да си остане човек с ръце в джобовете.

Тръмп е за спазване на конституцията и останалите закони- като започнем от имиграционните та стигнем до притежаването на оръжие. Само дето сега е модерно да си педераст, негър, хипи и да са ти виновни оръжията защото ти оставяш арабските терористи да си веят коня.
                            Нямам нищо против негрите например, докато не започнат да думкат полицаите от покривите на сградите... Ама не е по темата.
                            Правителство строго ограничаващо оръжието, и в същото време изключващо самото себе си от тия закони, не отива на добре. В Калифорния всичките /говорим за цивилни политици/ запасали пищови /щото шерифа е техен човек/ а ни обясняват как за нас не можело. Ако ще идват да конфискуват, да си носят РПГ.
                            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                              Тръмп е за спазване на конституцията и останалите закони
                              ...
                              Айде наистина без тия простотии тука. Иначе аз знам за какво е Тръмп ама вие сте ми по-ценни от Истината.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Айде наистина без тия простотии тука. Иначе аз знам за какво е Тръмп ама вие сте ми по-ценни от Истината.
                                Не е по темата, та само едно изречение- от двамата кандидати, Тръмп е тоя дето се придържа по близо до закона. Оная е за панделата по няколко параграфа.
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X