Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли си купили калашник?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бихте ли си купили калашник?

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Ако трябва да сме коректни, при либерализация в началото ще има бум на сватбарските стрелби, но после ще намалеят до под сегашното ниво.
    Тук сме двама с тоя акъл

Нова година- чува се пълна автоматична и то в нормален квартал,това София Младост я пасти да яде.......ако говорим само за сватбарската,ако си говорим за пуцане вместо шамари.........ми от как си го нося в колата карам по-внимателно,че и не ги блъскам нарочно та има истина в думите ти ако се приеме,че съм критерий някакъв.

С брата пишем заедно.

Майната ми на мен ми на жената като и кажа Под сделката ти е мммммм и не вдига повече от разрешеното,само ми го мъкне Махни го това,че да си карам как си знам......
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      Това не е точно така, направо съвсем не е така! Тук просто за сметка на ограниченото притежаване, са неограничени чекиено-баластрените изхвърляния.
      Благодаря за щадящата критика... Една от многото изчерпани и затворени теми тук беше нещо от рода "Насочвали ли сте оръжие към човек?". Не знам кой, какви представи има за "Калашник в гардероба" и за какво му е. Мисля, че темата, по начало, е раздумка за спама.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Насочвал съм,в казармата срещу крадящ циганин......ако го броиш за човек това
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
          Благодаря за щадящата критика... Една от многото изчерпани и затворени теми тук беше нещо от рода "Насочвали ли сте оръжие към човек?". Не знам кой, какви представи има за "Калашник в гардероба" и за какво му е. Мисля, че темата, по начало, е раздумка за спама.
          Калашника в гардероба си има функцията - положителна. Каква в подробности, е дълга и широка, а и много трудна - 'щот е далеч от първосигналните чекиджийства и пацифистко-антипацифистки дракания - тема.
          А тази вярно си е (вече) на мястото.
          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

За собственика на гардероба - държи се някак си по-сполучливо,че си е още една тежест ако се оклепа па семейство има да храни.
            За съседа - с едно на ум,че и от ляво и дясно имат та ако се оклепа нещо сериозно има кой да удари едно рамо.
            За нездравомислещия индивид - с едно на ум в стъпките си към гардероба,че се ползва ако ти е застрашен живота ма трябват двама за да е пълна картинката,а едната страна е тая от към гардероба.

Е има и отрицателни,как вика един приятел Така съм го разглобил Драгуновия,че на трезво половината само намирам,като пия 3 Рикии и така искам да пуцна........
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Туй с ракиите е до тоягата. На нова година в София е пукотевица все едно ни нападат марсианците. Тук един не съм чул да пуцне...
              /мамка му, навит съм да си платя контейнерчето и в двете посоки, само за да докарам малко железа до България! Да се нагъзим зад десетина с калибъра на Драгунов, че да пуцнем няколко хиляди...!/ ЧНГ!!!
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

На нова година си в нас,да видиш ти
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Ми пуцайте бе, к'во ви пречи. Вероятно не ви кефи. За пуцане (новогодишно) има какво ли не преди калашниците. Законно та законно.

Коментар

Ми пуцайте бе, к'во ви пречи. Вероятно не ви кефи. За пуцане (новогодишно) има какво ли не преди калашниците. Законно та законно.
                    Тука няма- всичко е забранено, няма пиратки, бонбички, ракети... Нищо няма. Само пушки, ама и с тях не може да пуцаш от терасата.

Коментар

Щом темата си е за раздумки, ще се поставя на мястото на злосторника.
                      1. Начините за овладяване на сграда са много и, вероятно, вече ги има и в ютуб. Не че съм ги търсил. Ако знам, че имаш калашник в гардероба, първата ми задача е да не ти дам възможност да го докопаш. Средствата са несравнимо по- евтини от калашника ти, а целта ми може и да е той. Стига да си ми достатъчно интересен.
                      2. Съседът, ако разчита на твоя калашник, значи съм аз. Хем е нипричем, хем не е вкарал една кола пари в железа, хем не е интересен за бандюгите, хем има къде да се скрие, ако стане напечено.
                      3. Нездравомислещият индивид по принцип е такъв и прави каквото му кажат. Проблемът е, че той рядко има самочувствието да действа сам.
                      Калашник в гардероба (или под леглото, според предпочитанията) може да ти е полезен точно, колкото една хубава и здрава сопа зад вратата. Другият филм САЩ и СССР го играха години наред и се оказа пълна тъпня.

Коментар

То тогава е по-резонно да действаш за "контейнерче" оттук натам.
                        Това за NIKSD, ма пиша бавно.
                        Последно редактирано от davc; 01-08-16, 22:58.

Коментар

То тогава е по-резонно да действаш за "контейнерче" оттук натам.
                          Аз в контейнерче не мога да вкарам българския "ред и дисциплина" и да си ги докарам тук по празниците. Не е до липсата на инвентар, ония със синичката униформа го хранят със сурово месо...

По въпроса с Калашника в гардероба- много хора се замислят, когато знаят, че стават мишени в момента в който прекрачат прага. /най-общо казано- не можеш да си пазиш мебелите с пушката, обаче влязъл у вас , и върви към теб след като си му казал да спре, е основателна причина да се страхуваш за живота си. Което пък ти дава право да го спреш с всички възможни средства/. Знам, че звучи странно, но си е точно така.

Между другото и незаконното оръжие върши работа- "Станах цар, забраних оръжията. Ама останаха 117364839374 бройки в ръцете на раята, и не ги знаем къде са за да ги конфискуваме. Я по леко с царуването, че да не намажа гилотината..."

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                            Щом темата си е за раздумки, ще се поставя на мястото на злосторника.
                            1. Начините за овладяване на сграда са много и, вероятно, вече ги има и в ютуб. Не че съм ги търсил. Ако знам, че имаш калашник в гардероба, първата ми задача е да не ти дам възможност да го докопаш. Средствата са несравнимо по- евтини от калашника ти, а целта ми може и да е той. Стига да си ми достатъчно интересен.
                            2. Съседът, ако разчита на твоя калашник, значи съм аз. Хем е нипричем, хем не е вкарал една кола пари в железа, хем не е интересен за бандюгите, хем има къде да се скрие, ако стане напечено.
                            3. Нездравомислещият индивид по принцип е такъв и прави каквото му кажат. Проблемът е, че той рядко има самочувствието да действа сам.
                            Калашник в гардероба (или под леглото, според предпочитанията) може да ти е полезен точно, колкото една хубава и здрава сопа зад вратата. Другият филм САЩ и СССР го играха години наред и се оказа пълна тъпня.
                            1 не ги знам начините,но за под 5 секунди трудно влизаш в къщичката,5 са си 5,кой ти ги дава,а как ме спираш да го докопам не знам.
                            2 съседа може евентуално да разчита на мен с Калашника,той си има АР15 и АР10 и Сиг 226 и за другото не знам,това тоя от ляво,десните без значение.Гаранция не разчита на моя па и така да е кой ще му го даде баси.
                            3 е от Сопа колко спират нападението и от огнестрелно насочено към тях колко спират знаеш ли?Аз поне залагам на Калаша,но всеки си е различен,нищо против сопите нямам.
                            Колко може да ми е полезен при надрусан мангал който го гонят куките и скача у нас с идеята Аз у затвора пак не отивам???Вьрти хеликоптера примерно / че примери много примерно / и обяснява какво се търси.Ти предпочиташ сопа,аз не,чак такава нинджа аз не съм,ше ме бият много с тая сопа пък и няма къде да се развъртя в коридора.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Значи, всички си взимаме по един калашник и ще спим спокойно. Баси, простото решение! Ама тия, властимащите, са гадове и не ни позволяват. Напук, ей тъй, за да сме неспокойни. А-а-а-а, ама ние си го взимаме калашника, за да се пазим от другите... и стигаме до въпросът на вятърничавия "от кого?". От другия, дето има калашник в гардероба? Ама, аз съм по- готин от него, щом той има, що и аз да нямам...
                              Та, така... не бих си взел. Това не значи, че не мога да противодействам на случаен взлом, но някой да си мисли, че с пушка в гардероба може да се справи с целенасочена атака...!? Да изчакаме поне да стане Петък вечер, та да се разпрострем по въпроса.

Коментар

Всеки си решава както и всеки си има мнение,това че аз съм на едно мнение не значи,че трябва да го споделяш.Е ма мен - със сопичка мога да се пробвам ма не искам,имах едно боксьорче,той викаше Аз ако искам да го трепам ще си го трепам с голи ръце........предлагам и на жената и тя така,а тя ме гледа с ония поглед Ти кафето май ше го пиеш на тротоара......

Та така,ни Колето е на 15 ни някой нещо му бута в ръцете,всеки за него си.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X