Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли си купили калашник?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бихте ли си купили калашник?

Тая тема ме накара днес да си взема още една пушка, не е баш Калашник /тия на Арсенал ги имам и в двата калибъра/, ама пак е черна и страшна.
    Сега започвам да мисля за какво ми е. Като измисля, ако е някоя блестяща идея, ще споделя.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Пак ли аз гоня?

Ма нямаш винтоврьт като моя.....

Пак е мой ред баси
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
        Ами на тоя въпрос веднага може да ти отговори всеки втори българин от живеещите извън София.И между другото ще ти дадат доста дълъг списък.А и до година две този списък ще има доста богато допълнение!Май са повече от достатъчно причините! А да не говорим пък тук колко е дълъг списъка! Нещо като-причини има,пари нема! (засега)!!
        И защо пък извън София. Навсякъде има типове (и хич не са малко), които са готови да се канят с оръжие на всеки, които им се струва, че ги гледа накриво. Ма да знаеш, че вариант да си реализират простотията - няма. Преди всичко, защото самите те, когато (евентуално) имат възможността - вече няма да са толкова ербап.
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Огнепръскачката за отбрана не е ли по-ефективна?
          Пък можеш да си я спретнеш и сам

За патакламата бронирано проходимо возило, мисля е по-добра инвестиция от криминален калашник.
          байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
          Суперспам - спама на суперите

Коментар

2 неброниран прежалени и лодка наблизо,сега и броня няма да купувам баси

зсвиси и къде си ма това друга тема
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Бронираното проходимо возило е смислено само в състава на смислено ръководена войска.

Коментар

Темата стана много забаламосана. Някой си представят ситуация тип "Лудия Макс" или "Воден свят", че и "Денят на Трифидите"... аз си мисля, че реалният въпрос се върти около ситуация с действаща полиция, армия, държава, но в условия на повишена престъпност и временнопребиваващи субекти, с неясни намерения и методи на действие. Все още не сме се барикадирали в селската къща, не сме тръгнали да копаем кладенец, не воюваме за пакет брашно... или аз нещо не разбрах?
                Викинг, в Пакистан понятието цивилен е доста широко, оръжието и правилата за носене са доста по- различни и, както виждаме, това не е довело до порядък. Всъщност, даваш чудесен пример, докъде може да доведе цена на калашка от 200 долара и условие на придобиване като за пакет цигари. Я да питам, дали там са я докарали до това дередже, понеже всяко джереме, навършило 7 години може да си играе с пушка, или всички са с пушки, понеже дереджето им е такова? Не ми отговаряй.
                Не на последно място, наличието на пушкало, вече те прави обект на ... интерес, от страна на криминалния контингент.
                О-о-о, не ме разбирайте погрешно, много съм мислил по въпроса. Пуста жалба за младост и кипнала кръвчица, неведнъж ме е докарвала до ръба, да си зема нещо по- така, но досега съм устискал. Дори на Кучето, пожелавам мир и сговор с булката, па като нареди няколко дечиня, ще го питам пак как вижда нещата с арсенала вкъщи. Той поне, знае и две и двеста, та ще ми е интересно.
                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Дали има или няма полицаи то желязото пак си работи- от наводнение и стискаш 3 дни до войната на таралежите и го стискаш 3 години.

номера е да не ти пречи или да ти попречи,е на дядо ми старите железа питай ме дали ме брига за тях
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Я, темата се обръща дали да има или да няма. Ето няколко факта от на майната си-
                    Средно в УСА има около 88.8 броя огнестрелно на всеки 100 човека. Много убедително водим класацията. И не сме и в първите 100 страни по престъпност.
                    Най-много престъпност има по гетата в градове ръководени от партията ограничаваща оръжието /Чикаго, Детройт.../
                    Има щати където не се изисква никакъв документ за носене на оръжие- не се наблюдават престрелки по паркингите.
                    Някакъв шериф преди двайсетина години му писнало и наредил да има по една цев във всяка къща. Престъпността пада с 80-90% /трябва да видя точно колко беше/.
                    "Ако изперкаш, с толкова пушки у вас..."- ако изперкам, пушки не ми трябват, на бензиностанцията продават бензин, туби и запалки... Че и камион да си наемеш е лесно...
                    Защо тук се думкат по училищата- ами в училището и около него е забранено да се носи оръжие. Лесни мишени на гъсто. Ако искам да думна комшията, ще отида в училището на неговите деца и ще го чакам на пусия... Логиката е елементарна.

И още има, ама ми е раничко и без кафе...

Ааа, помислете как ще се замислят в бялата сграда ако протестиращите 100 000 притежават 88 000 цеви. Колкото и дебелокож политик да си...
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Брат вчера чета заглавие - Кола блъсна 2 момичета........можеш ли да си представиш,е така как си е стояла колата пали сама и газ ма ГАЗ.......

и те така
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Еййй Тропчо , тъкмо вчера разказвах на едни дечурлига , дето са чели само "факбуката",за "Деня на Трифидите" - бяхме на нощно наблюдение на "Персеидите" За малко да се стреснат

Пък по темата , не бих си купил , защото в нормална обстановка , не ми е нужен за нищо. При бедствие , пак не бих се спрял на огнестрелно оръжие - ограничени и тежки амуниции . Бях споменал въздушните оръжия . Може и нещо метателно
                        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          Брат вчера чета заглавие - Кола блъсна 2 момичета........можеш ли да си представиш,е така как си е стояла колата пали сама и газ ма ГАЗ.......

и те така
                          Тук си в грешка,у нас децата блъскат колите на нищо неподозиращите хора(справка-"кмет"а на Трън).
                          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                            ...
                            Ааа, помислете как ще се замислят в бялата сграда ако протестиращите 100 000 притежават 88 000 цеви. Колкото и дебелокож политик да си...
                            Това по някаква причина не работи при вас. Но в Швейцария дава видими резултати.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                              Тук си в грешка,у нас децата блъскат колите на нищо неподозиращите хора(справка-"кмет"а на Трън).
                              Джиповете бре,бъди откровен.....да не си джип днешно време
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                                Я, темата се обръща дали да има или да няма. Ето няколко факта от на майната си-
                                Средно в УСА има около 88.8 броя огнестрелно на всеки 100 човека. Много убедително водим класацията. И не сме и в първите 100 страни по престъпност.
                                Най-много престъпност има по гетата в градове ръководени от партията ограничаваща оръжието /Чикаго, Детройт.../
                                Има щати където не се изисква никакъв документ за носене на оръжие- не се наблюдават престрелки по паркингите.
                                Някакъв шериф преди двайсетина години му писнало и наредил да има по една цев във всяка къща. Престъпността пада с 80-90% /трябва да видя точно колко беше/.
                                "Ако изперкаш, с толкова пушки у вас..."- ако изперкам, пушки не ми трябват, на бензиностанцията продават бензин, туби и запалки... Че и камион да си наемеш е лесно...
                                Защо тук се думкат по училищата- ами в училището и около него е забранено да се носи оръжие. Лесни мишени на гъсто. Ако искам да думна комшията, ще отида в училището на неговите деца и ще го чакам на пусия... Логиката е елементарна.

И още има, ама ми е раничко и без кафе...

Мисля че бъркаш реалностите. Да притежаваш оръжие в САЩ е едно, да го притежаваш в БГ е друго. Най- малкото, склонността на хората към употребата му е различна в двете държави. Това само за жокер, ако искаш ми вярвай. Аз, за себе си съм си направил преценката и самооценката и казвам, че няма да си купя бойна цев. В рамките на допустимите ситуации, бих могъл да извадя някое от ловните железа, пък после да ме съдят за употреба "не по предназначение".
                                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X