Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бихте ли си купили калашник?
Свий
X
-
От: Бихте ли си купили калашник?
Въздушното Босе, тук е на уведомителен режим, каквото и да е, с каквито и да било параметри, колкото и да е мощно. Ако си пълнолетен, отиваш и взимаш, после го декларираш.
"Флоберките" са огнестрелно оръжие напълно приравнено по закон с "калашник". Демек, по реда за ловно нарезно, или спортно.
Коле, ако ще отваряш сергия, публикувай каталог, може и аз да се наредя.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
М баси,мчи то по-добре Калашник като ще се разправяш с бумаги.Мерси
Коле не че нещо ма ако ти е интересно кое и какво АЗ поне съм правил по Калашите свирни и ти отварям темичка,а и други по-наясно от мен да споделят.Е така за обща култура,не че нещо или те навиваме......
TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
И истински в старите армейски гарадоци
Коле,(га), джиткай си в гората безаварийно и си носи такъмите против закъсване.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
ТриПървоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеГовори за два.....
Sent from my HM NOTE 1W using TapatalkGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
По темата - ДА.Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение.....
Братчета, не бъркайте нещата там и тук.Към вас имам само благодарности. Бихте ли се върнали ако
нещата опрат до калашника или ще гледаме от далече и ще пращаме снимки.
Коментар
-
Пусни си нова тема,че не е за тук,моите мнения нещо през цедка минават та да не ми скачат и тук за няма нищо.Кьде какво бъркам не ми е ясно,къде с какво сравнявам или съветвам ми кажи в новата тема ако ще пускаш такава.Кой какво си мисли си е негов проблем,аз просто искам да знам къде какво съм написал.Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеПо темата - ДА.
Братчета, не бъркайте нещата там и тук.Към вас имам само благодарности. Бихте ли се върнали ако
Давай ти сиTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Бихте ли си купили калашник?
Едно време се клех в знамето и служих три години вярно и безупречно във военно училище! После идеалите някъде отлетяха!Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеПо темата - ДА.
Да се върна и да защитавам какво? Родината ...
Виж заради майка и сестра да ще се върна!
Една лястовица пролет не прави....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Коментар
-
Мхм, тази тема определено е за раздел: "Реклама" (има ли такъв)! След сергията на набора - ето сега и за някакъв дрънтаплялк...
Ма да се възползвам пълноценно де - Има ли тоя дрънтаплялк ефективността на калашник? И как седи при него въпроса със закона?Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
А какво е Родината?Първоначално публикуван от VIKING_WARRIOR Преглед на мнение..... Родината ...
Виж заради майка и сестра да ще се върна!
..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Майка и сестра - твоите , моите....
Коментар
-
Ако мен ме питаш то идея нямам,въздухарка е и не му гледах клипа,на 30 метра сигурно ставаПървоначално публикуван от davc Преглед на мнениеМхм, тази тема определено е за раздел: "Реклама" (има ли такъв)! След сергията на набора - ето сега и за някакъв дрънтаплялк...
Ма да се възползвам пълноценно де - Има ли тоя дрънтаплялк ефективността на калашник? И как седи при него въпроса със закона?TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар