Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли си купили калашник?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бихте ли си купили калашник?

Щом питаш значи е време да си вземеш и не бъди скръндза,брат имаш та вземи 2.Пьрво опитай по ловджийски,ако не стане то минавай в редиците на 10% покрито за черни дни.

Четох едно време за семействата по Сърбия,Косово около Вуковар и Прищина,Скопие.......поне 15 човека заедно,поне по едно на всеки 4 човека и поне по 2000 от калибър.Не става за война да си говорим само,едно заметресение,наводнение,пожар........5 дни да ти трябва да устискаш пак се брои.

За Калаша вземи 7.62,че лесно от към патрони,релса СМ13 с нормална оптика до около 6,изхвьргач,игла и пин с пружина / тия се сменят лесно,пина излиза лесно само с шило /.Мажи ги и ги скатавай някъде,ти и брат ти да знае къде са и си трай па да видим кой луд и на кой кое му пречи.
    А и да знаеш - 2000 патрона са около 5 кутии от обувки с патрони,това на цев.Кажи и ще ти снимам при мен как е та поне имам брат мога да ти вкарам идея как е по братски.
    Последно редактирано от BENZBOSS; 30-07-16, 05:52.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

На въпроса- ДА, бих си купил. Ако не за друго, поне да си отида с желязо в ръцете.

И на вас ви е лесно, зор е да си ги купувате. Тук е кофти, няма спиране, купуваш на воля... Мад Дог, CZ Bren заслужава ли си?
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Да! Само ако идва края на света ;-)
        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Прегледи:2
Размер:190.7 КБ
ID:5721823

Е го домашния без оптиката и някои подобрения,стара снимка един вид.

Фаб Дифенс приклад с 10 заряден пълнител в него на САА тръба,Спусък Гайзел,Уилсън Комбат плюс пружина,Мидуест Предна релса / имам и странична за оптиката ма я няма на снимката,това и е домашния вариант/ФАБ хват,Олайт М22 фенер и Лантак Дракон дулен спирач,Трой дифенс къс метален преден хват - тук на снимката е друг ма как да е.

Резервни части,пълнители една кофа и 2 кофи с патрони отделно.Чакам брат му в 5.45 та да му плясна оптика за разпъване до 400-500 метра,ако ми се открият зомбитата.
          Последно редактирано от BENZBOSS; 30-07-16, 08:57.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            На въпроса- ДА, бих си купил. Ако не за друго, поне да си отида с желязо в ръцете.

И на вас ви е лесно, зор е да си ги купувате. Тук е кофти, няма спиране, купуваш на воля... Мад Дог, CZ Bren заслужава ли си?

Изоставаш брат,не питай Калин ми скачай,че изоставаш.Мислен е за полимерен ъпър ма го правят алумин и тежи,не му се разглабя болта,но е на половината пари на твойта малката.Няма оплаквания от Чехите из баирите

Скачай,не се мотай,бързам няма време.......
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Коле, ако имаш за продаване, ще си говорим като се видим.....
              Говори за два.....
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Нямам бе, НЯМАМ! Ако толков много го искате-ще намерите начин са намерите откъде се намират. На черния пазар би трябвало да има достатъчно.

Просто исках да разбера какви са нагласите на хората тук.

Иначе-както казах-бих се снабдил с някаква цев, не е задължително да е калашник, но това е най-лесно за намиране, и знам да боравя с него, та затова.
                Задължително консервиран и заровен надълбоко, за да ми щукне да го извадя при някой по-лют спор... Уж съм кротък, ама знае ли се...

Да, ако стане война(гражданска или конвенционална-с друга държава)-ще има много по-лесен достъп до всякакво оръжие, но си е друго да знаеш, че си имаш свое, което никой няма да ти го приберем и ако много се наложи-имаш някакво средство за отбрана.

Е, ако задълбаем надълбоко могат да се намерят всякакви обяснения защо да не си купиш, или доказателства защо да си купиш, ма един пистолет е по-практичен, на що да е автомат, найш ли с един снайпер колко повече работа ще свършиш, и т.н.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Бихте ли си купили калашник?

Превантивно Драгунов. Да държим надалеч нежеланите и неканените.

http://www.dragunov.net/images/svdrecoil_20fps.gif

http://www.dragunov.net/svd.html

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Последно редактирано от VIKING_WARRIOR; 30-07-16, 13:01.

Коментар

Да се не чудите ако сабаалем си намерите компира изваден
                    пп да му мислят обаче тези без градините какво ще правят
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Кольо, ако си решил да копаеш т.нар. варница, някъде по средата на темата трябва да кажеш и къде ще заровиш "нещото".

Сещам се за оня виц:

Затворник No.32115485, иначе познат като Латинчо, лежи за разпространение на наркотици, говори по телефона с дядо си,
                      а той му се оплаква, че няма кой да му помага, няма кой нивата да прекопае...
                      А затворника Латинчо му казва "Не се косИ, деде, аз в градината съм закопал на 20 места едни пакетчета,
                      като закъсаш кОпни едно и го занеси на Пешо-бармана, той ще ти намери хора за градината."
                      След два дни дядо му се обажда и не може да сдържи радостта си
                      "Е-е-е-е, Латинчо, супер приятели имаш, и работливи и скромни, вчера дойдоха, прекопаха градината перфектно,
                      ама скромни та скромни, беха си сложили качулки да не ги позная ...

Коментар

Няма да го закопавам бе. Само така е лафа. Ще го завра в купа с дърва, вътре в някое дърво, ама в кое точно-няма да кажа.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Няма да го закопавам бе. Само така е лафа. Ще го завра в купа с дърва, вътре в някое дърво, ама в кое точно-няма да кажа.
                          Май имаш дЪрва за цепене ?!
                          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                            Говори за два.....
                            Нека са четири!

Коментар

Айде, излезе ми име на търговец на оръжие.
                              Ама то след като за по-малко от ден се намериха 4 мераклии-да взема да стана такъв ли? Явно има хляб в тази работа...

Коментар

Една тема за размисъл
                                На "белия" пазар , има въздушни оръжия , които не отстъпват по "мощ" на огнестрелните, и за сега са законни.
                                Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                                За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X