Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли си купили калашник?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бихте ли си купили калашник?

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
    То празна гора остана ли ?!
    Не знам за такава но гледам - още има ентусиасти-откриватели.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      ... танкови сблъсъци са много далеч от темата...
      ...А и Динко със сигурност има даже нещо повече от калашник, даже и по-сериозно...
      Да си дойдем на приказката, начи:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dv.jpg
Прегледи:1
Размер:126.1 КБ
ID:5721820

П.С. На село има един лаф-видим ли зор, изкарвам танка от варницата
      And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
        За калашник - не. Имам желание да се сдобия с 82 мм МХ. Варианти?
        Ако събереш още няколко другари за разчет и намерите на какво да я закачите може да измислим нещо
        Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
        No man left's behind !!!!

Коментар

Ааа, за теб знаем, въпросът е за обикновените граждани.
          Ако се сговни-ще те търся да ми продадеш някоя пушка, ти си един от хората на които ще имам вяра в такава ситуция.
          Ако толков се сговни ситуацията по последният си ВОС ще съм от тея дето ще обикалят да събират хората и да им ги раздават пушките Кому доброволно - кому доброзорно

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
            Ако събереш още няколко другари за разчет и намерите на какво да я закачите може да измислим нещо

Какви другари, когато зомби-апокалипсиса ще дойде утре, най-късно - другия петък. Еб@ му майката, аз ли ше съм най-неподготвен, като ни налазят зомбитата/турците/емигрантите/извънземните? Но пасаран. Не бих отказал и МГ-42...

П.С. Четейки някои теми в този Форум, оставам с впечатлението, че или аз, или (на око) към 50% от народонаселението на КМБ имат СПЕШНА нужда от специализирана психиатрична помощ. За сега приемам че аз съм перкото.
            Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Бихте ли си купили калашник?
              Ако требва да си тура ръка на сърцето-да!
              Не защото виждам как лайното се засилва към вентилатора , а е така-на общо основание.
              Дет се вика-ни ляб ти иска , ни вода.

ПП.Единственото което ме спира е , че не знам какво ще ми набутат(некое кърваво например).
              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
              Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                Какви другари, когато зомби-апокалипсиса ще дойде утре, най-късно - другия петък. Еб@ му майката, аз ли ше съм най-неподготвен, като ни налазят зомбитата/турците/емигрантите/извънземните? Но пасаран.
                От изброените най- вероятни са зомбитата. След това извънземните. И после по списъка. До другия петък има време огледай се
                Ако требва да си тура ръка на сърцето-да!
                Не защото виждам как лайното се засилва към вентилатора , а е така-на общо основание.

Дет се вика-ни ляб ти иска , ни вода.
                Лайното отдавна е ударило вентилатора, просто пръските още не са долетели

Коментар

Наборе, "да си купиш калашник", е много обща тема. Дотук излиза, че незаконна пушка само ти би си купил (и аз не бих - ей, някой да не си помисли друго). И зак'во тогава питаш, като знаеш отговорите!
                  Инак, сериозно. В хипотезата от контекста на въпроса ти, купуването на пушки е безсмислено. Ще дават! И ако не взимаш - ще бият...
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Законно да. (съм). По друг начин едва ли.
                    Не знам дали си чел това:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=207887

и особено това:

Полиция много оружия конфисковала в начале войны.... В случае волнений правительство конфискует все зарегистрированное оружие, не забывай об этом.
                    Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                    Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                      Това:

не знам дали си го чел и особено това:
                      Чел съм го. Личният ми опит показва друго. И много зависи от сценария. Последното на което ще се чувства остър дефицит е на АК та. Ако има държава поне първите 48 часа след това. Ако няма - да, не е лошо да има човек. Но в моят случай това не е релевантно ако много ми потрябва знам от къде да си взема дори да са ми прибрали законните

Нека да поясня за да не остане грешно разбрано горното. Важен е не Калашника а уменията за неговото ползване. За тяхното придобиване /поддържане си трябва законен такъв. Останалото е сумплиментарно. Демек ако много потрябват автомати ще има.
                      Последно редактирано от Mad Dog; 30-07-16, 01:11.

Коментар

От изброените най- вероятни са зомбитата. След това извънземните. И после по списъка. До другия петък има време огледай се
                        А, всичко е в нормата. Петък вечер, народа му отпуснал края и е вкарал 2-3 рИкии повече от нормалното, и вече пазарува калашници. За чий чеп са ни, и срещу кой ще ги ползваме ше го мислим утре сутрин, като оправим махмурлука с 1-2 бирички.
                        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                          Не знам дали си чел това:

и особено това: В случае волнений правительство конфискует все зарегистрированное оружие, не забывай об этом.
                          А-ха. Лясковец, 2014-та, Специализираният Отряд за Борба с Тероризма срещу 1 (един) брой изперкал авджия. Не бих казал.
                          And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Я ква тема имало....революция, гражданска война, зомбита, извънземни! И накрая Калашников ��������И защо ви/ти е незаконно оръжие ..колко ловци има с Калаши пушки и колко още спортисти с надървени пушки!А колко сме малки нищожни пред евентуалните "проблеми" края ще е бърз....имайки оръжие или не е се тая.....Коле да не си чел някое предсказание или да си сънувал нещо дет да се притесняваме! Параноята ражда чудеса!Спете спокойни!
                            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Ако ще ми идва края преждевременно,ще пукна с пушка в ръцете,дали е законна или незаконна е все тая,поне за мен де....
                              А Колето го разбирам,района му е такъв,човека си пази нивата и семейството.Друг е факта че наличието на оръжие няма да реши проблема,по скоро върху теб ще се съсредоточи и концентрира огъня.Та освен оръжие в мазето е необходима тактическа подготовка
                              Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
                              Последно редактирано от Roninn; 30-07-16, 03:29.
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Това са частни случаи, не важат.

А за колана-намери в някоя агро аптека 2-3 кила амониева селитра. Малко нафта, инициатор на взрива, и запасвай на кръста

Да не говорим, че най-добри резултати дават мисленето и познаването на психологията на евентуалните врагове(говорим за случки с нахлуване в апартамент, танкови сблъсъци са много далеч от темата), но както всички знаят-с пистолет и добра дума се постига повече отколкото с добра дума.
                                Коле,да ти кажа че единствения въпрос за мен не е нито дали бих притежавал,нито дали бих купил!

Въпроса е само- КОЛКО? С други думи ще вземем толко,за колкото ми стигнат парите!
                                Иво (таксито) Андреев
                                0988 91 80 50
                                Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X