Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Окопан кемпер в Драгалевци!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Окопан кемпер в Драгалевци!

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Ми то явно не му е спешно, но поредното замръзване на земята се очаква след около година
    За утре за района на Столицата дават около 16 градуса. Ако хората искат бунгало а не кемпер, както си е сега, ще налеят бетон наоколо, за да не джапат кал докато влязат. По този начин нито тъмнозелените, нито форума ще могат да го отмъкнат.
    Това с бетона е супер!!!
    Не съм слушал прогнозите. Да не е свършила зимата,че в градината още имам сняг. Може и на ски да сложат кемпера

Коментар

Привет и от "собственика"...

Първо - огромно благодаря за ентусиазма и за желанието ви. Наистина е впечатляващо и много приятно да видиш толкова загрижени хора, които са готови да ти помогнат! Трогнат съм (бирата върви към това, да знаете!)

Второ - ваденето на кемпер не е спешно, имйки предвид, че а) е в двора ми, б) той, дворът, ужасно се разкаля, в) така или иначе тези дни си скъсвам задника от работа и не мога да отида никъде с кемпера.

Така че стратегията и тактиката са следните - аз леко-полека копая и подлагам нещо отдолу, така че кемпера да не потъне съвсем и да има на какво да стъпва, когато го дърпаме. Поради горните неща и твърде пластмасовия вид на съоръженето предпочитам да спестя големи напъни във всякакви посоки, само и само да излезе. Също така предпочитам и да спестя допълнителна работа по двора, за да неутрализирам следите от борбата с калта и теглото на кемперчо (той се казва Трайчо, btw).
      Надявам се високите температури не само да размекнат всичко, а и да почват да подсушават, че наистина в момента двора много прилича на кадър от руски филм. След това ще се ориентирам за удобен ден за пиене на бира. Очевидно е, че ваденето с ваша помощ, ще е лесната работа, а бирата - трудната

И така - още един път БЛАГОДАРЯ!

Коментар

Имаме развитие, а и така вече няма да съм посредник, чакаме бирения ден

Коментар

Първоначално публикуван от jr7 Преглед на мнение
          Имаме развитие, а и така вече няма да съм посредник, чакаме бирения ден
          Стига с тая бира! Февруари е, вино с тежки мезета се кърка по това време А иначе за идеяте да поизсъхне, мисля че отива на към провал по две причини: Към сряда го дават да вали, това едно и другото е разположението на двора. В ниско е и всичката вода от терените над него докато се отточи...
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от todoranetkov Преглед на мнение
            Привет и от "собственика"...

Първо - огромно благодаря за ентусиазма и за желанието ви. Наистина е впечатляващо и много приятно да видиш толкова загрижени хора, които са готови да ти помогнат! Трогнат съм (бирата върви към това, да знаете!)

Второ - ваденето на кемпер не е спешно, имйки предвид, че а) е в двора ми, б) той, дворът, ужасно се разкаля, в) така или иначе тези дни си скъсвам задника от работа и не мога да отида никъде с кемпера.

Така че стратегията и тактиката са следните - аз леко-полека копая и подлагам нещо отдолу, така че кемпера да не потъне съвсем и да има на какво да стъпва, когато го дърпаме. Поради горните неща и твърде пластмасовия вид на съоръженето предпочитам да спестя големи напъни във всякакви посоки, само и само да излезе. Също така предпочитам и да спестя допълнителна работа по двора, за да неутрализирам следите от борбата с калта и теглото на кемперчо (той се казва Трайчо, btw).
            Надявам се високите температури не само да размекнат всичко, а и да почват да подсушават, че наистина в момента двора много прилича на кадър от руски филм. След това ще се ориентирам за удобен ден за пиене на бира. Очевидно е, че ваденето с ваша помощ, ще е лесната работа, а бирата - трудната

И така - още един път БЛАГОДАРЯ!
            Колега,
            темата стана малко разтушителна, но се радвам че не се засягаш, а взимаш хубавото-именно желанието на хората да помогнат.
            И аз съм впечатлен от предлаганата помощ и незабавната реакция, за което хвала на всички, па макар и да нямам отношение по казуса.
            Исках само да ти кажа, че Трайчо е страхотен и съм сигурен, че ще го извадите и ще му се радваш още доста Все на хубави места да те води.
            Другото което исках да отбележа е, че е хубаво да яхнеш вълната на ентусиазма и готовността на всички писали и утре да си отделиш едни 3 часа и да го извадите
            Че после пак дъжд и мъка...

Поздрави и успех

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
              Стига с тая бира! Февруари е, вино с тежки мезета се кърка по това време ...
              А бе ти всеячески се опитваш да стреснеш човека !

P.S. Радвам се, че кемпера, все пак, си има собственик и не е безстопанствен.

P.P.S. Аз мога да дойда да давам акъл, че са ми такива възможностите.
              ... и за това май не ставам, та мога да дойда да преча.
              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

И аз си мисля че е най добре ако кемпера не му трябва сега да изчака втвърдяване на почвата.
                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Убаву, ма така сериала не мож продължи... Нека поне организирано да отидете на оглед, после ще мислим сценария за следващата серия
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Втвърдяването на почвата в Драгалевци става, с повече късмет, през месец май.

Коментар

В темата, до тук, много акъл, много съвети,
                      а не виждам, ни пост, ни вест от Гагич,
                      да не сте го модерирали нещо ?!

Джипа му, нали е най-мОшния голфоубиец,
                      ни коне, ни лебедки ше трябват,
                      той ше свърши работа !

... Лайката, като го види, сама ше скочи на асфалта !

Коментар

Гагич не помня да се е слагал да тегли нещо.

Коментар

Ммм-даа, темата си е с потенциал! Между другото, кой държи правата? Отивам за още пуканки!

Успех момци!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Ааа, не съм казал такова нещо !

В темата има много даване на акъл,
                            та за това ми липсва Гагич.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                              ......та мога да дойда да преча.
                              Към групата на пречещите се присъединявам и аз

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Нещо ми се върти по спомен че хамериканеца няма с какво да тегли,нещо му липсваше място за връзване май че.
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X