Здравейте, ако може някой да удари едно рамо да извадим един кемпер окопал се в калта. Намира се на ул. Ябълкова градина 72 в Драгалевци! Ако е възможно джип с лебедка понеже с 2 субарута се мъчим да го извадим, но доста мека и лигава кал има. Идеята е днес да го оставим така и утре някой ако има възможнест късния следобед ще уточним час кога да дойдем да се опитаме да го извадим. Собственика се надява, че утре сутринта ще е по корава земята и с маслен крик ще го повдигне за да подложи неща под гумите. Качвам снимки да се добие представа!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Окопан кемпер в Драгалевци!
Свий
X
-
От: Окопан кемпер в Драгалевци!
Тел.в подписа, иначе съм на Я.градина 14. Свирни ще го извадим.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
-
Опред има навита кука, предполагам че ще свърши работа, но проблема при тия машини е, че отдолу има доста неща които да счупиш...рзервоари с мръсна вода, чиста вода и т.н.Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеХич няма да е лесно с тия пластмаси . Това няма за какво да го вържеш .
Иначе кемпера е страхотен.
Пожелавам бърз успех на екипа утре и проверете дали няма въздушно повдигане на задните гуми (ако собственика е нов, може и да не знае че има )
Поздрави
Коментар
-
Много е тежък и лежи на една от гредите си в калта. Собственика ще пробва да го повдигне и подложи нещо под него, а когато е готов ще даде информация, за да сe организираме. Към Ясен, утре до 12:00 ще знам имаме ли готовност за вечерта, ако няма просто ще го оставим за следващ ден, когато ти е удобно. Моя телефон е 0888007699 - Пламен, когато знам нещо ще ти кажа.
Коментар
-
Ако не го скъсаме на две, ще излезе.Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеЯсене, ако има зор-сигнализирай.
И да го скъсаме пак ще излезе ама после ще трябва да го лепим.
Коментар
-
Като го гледам, май най-добре е да поизсъхне калта, ако не им е зор. Измъкването не е проблем, но като знам какво има отдолу на кемперите, и колко е лесно да се разкове, ще е грехота... Няма и къде да се захване джекът.
Винаги съм се чудил, защо аджеба не ги качват на поне 31"..."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.
Коментар