Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Гледам темата и ме набива на смях толкова много коментари за отрицателно време а никакъв смисъл !
    Land rover 2.5 tdi
    0884035413

Коментар

От пълзенето под масата със гащи се губи тръпката и не е интересно ,интересно е когато е без, едва тогава се разбира кои са истински приятели .Повечето хора в този форум по един или друг начин са разбрали на кой може да разчитат и да се правят психозаключения от едно -две мнения е смешно. Темата набира скорост към спама и банна .Можеше поне едно име да напишете да се представите малко по подобаващо а и с тоя нож и камуфлаж тип нинджа всичко отиде в друга посока.
      . LRE Bulgaria.
      RRC SE V8 91г.

Коментар

Първоначално публикуван от seal6 Преглед на мнение
        Ако искам с..с си имам варианти в софия не съм тук за това.

Права си, не може да се работи постоянно. Успех със сериозните връзки.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

На каката наклон на ножа няма да даваш.Я виж каква диагноза вади само по текст....
          Па ако те чуе по телефона-"маг"светлина ряпа да яде...
          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
            Нямам потенциал, нито сили да се боря със светлината. Смирено склонявам глава и се покайвам за резките си думи.
            Коте миличко хаиде няма да се караме повече....извинявай ако съм те засегнала..много се радвам че си намерила добър човек с който да си прекарвате добре.Аз все не мога да си харесам накой.Много трудно си намирам партньор които хем да тренира хем да обича планините хем да е хубав,весел и готин много е паднало нивото на мъжете

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
              Абсолютно. Например Борко-Русе. Не че го хваля, ама такъв фиат май не е чупил.
              Откакто имах фиат крома , религията не ми позволява да пипам нищо италианско, освен макарони.
              А и защо ми е да ходя до родопите, за да счупя някакъв фиат- мога и в двора за има-няма 3-4 метра.
              На сърбела майката му е чесането.
              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
                Гледам темата и ме набива на смях толкова много коментари за отрицателно време а никакъв смисъл !
                абсолютно много приказки а никаква работа не се свърши и вече ми е ясно че няма да се отзове никой тук...била съм взимала толкова и толкова а това са същите хора които ми ги дават парите сещаш ли се.

Коментар

Брад Пит няма регистрация тука(България)...
                  Та избора съвсем се влошава...
                  Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                    Откакто имах фиат крома , религията не ми позволява да пипам нищо италианско, освен макарони.
                    А и защо ми е да ходя до родопите, за да счупя някакъв фиат- мога и в двора за има-няма 3-4 метра.
                    Чупи си твоята кола

Коментар

....много е паднало нивото на мъжете
                      Или се е дигнало и сме се осъзнали.
                      . LRE Bulgaria.
                      RRC SE V8 91г.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                        Брад Пит няма регистрация тука(България)...
                        Та избора съвсем се влошава...
                        аз харесвам ал пачино а не брат пит

Коментар

...Много трудно си намирам партньор които хем да тренира хем да обича планините хем да е хубав,весел и готин много е паднало нивото на мъжете
                          М, да... Много са се изоставили, то едни шкембета са отпрали, ама и форума е виновен, все разни печени агнета, скари, бири, разходки с джипки и никакви тренировки, ако могат и до ВЦ-то с джипките да идат най-добре. Ако забелязваш няма никакъв подфорум за фитнес, за диети или за тренировки.... Имаше една хубава тема за лимеца и я пратиха в спама...
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от bochopz Преглед на мнение
                            Или се е дигнало и сме се осъзнали.
                            имаш ли доказателства в подкрепа на тезата си

Коментар

Ал Пачино, ако ти види обявата ще бъде вечно твой.............вероятно. Все пак си с най тънката талия в София.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

имаш ли доказателства в подкрепа на тезата си
                                А на вашата?
                                . LRE Bulgaria.
                                RRC SE V8 91г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X