Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Моля, Ясен да премести постовете с анализът на моята скромна личност в персоналната ми информация. Не искам това съкровище да се загуби за поколенията.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Погледни от положителната страна: заедно ще ви е по-лесно да си намерите шофьор.
      Поне нещо ни свързва
      Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Колежке , имай в предвид че това не е просто обикновен форум където да си намериш сподвижник , тука по старите и не толкова членове се познаваме от много години , пълзяли сме под маси , над маси , в пещери , реки , с мотори, с коли ,с джипове , с гащи и без ,с тактически екипировки и просто за кефа , имаме много незабравими мигове и сме си общество в което цари силен другарски дух. Вярвам че можеш да намериш човека който търсиш точно тук ,но ще трябва малко повече толеранс . Успех в начинанието.
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
          Моля, Ясен да премести постовете с анализът на моята скромна личност в персоналната ми информация. Не искам това съкровище да се загуби за поколенията.
          Аз чак такъв ценител не съм.

Коментар

[QUOTE=Вива (Liebherr4eto);2793791]В много голяма грешка си, имам щастлива връзка с прекрасен човек, безплатен психоаналитик, твърде много свободно време и безплатен интернет.

сега може би да но преди имаш травма отпреди от друг човек от мъж а сега доколкото разбирам си с жена след като говореше за други неща между нас аз говорех за травмата ти от мъжете не казах юе сега си с такъв човек а че ти е останала травма отпреди

Коментар

Първоначално публикуван от seal6 Преглед на мнение
              ....а доколкото разбирам си с жена ....
              Това всичко сама ли се сещаш или някой ти помага? Чувствам се толкова разкрита, чак разголена пред всички тук, става ми неудобно....

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                Колежке , имай в предвид че това не е просто обикновен форум където да си намериш сподвижник , тука по старите и не толкова членове се познаваме от много години , пълзяли сме под маси , над маси , в пещери , реки , с мотори, с коли ,с джипове , с гащи и без ,с тактически екипировки и просто за кефа , имаме много незабравими мигове и сме си общество в което цари силен другарски дух. Вярвам че можеш да намериш човека който търсиш точно тук ,но ще трябва малко повече толеранс . Успех в начинанието.
                Къде виждаш точно липса на толеранс.Жената ме пита защо не искаш с жена да ходиш аз има джип,спрейове,палатка.и аз и казвам ок хаиде да ходиме и тогава тя избухва и ми казва колко малко имаме да си кажем и нищо друго не може да се развие между нас затова да си търся мъжаги да ми уйдисват.Какво мислиш????Аз ли не съм толерантна...колкото до другите неща аз не съм тук да се напивам и да лазя под масите а да намерч сериозен човек и не мисля че правиш добра презентация на форума с това че сте пълзяли под маси и над маси без гащи или с тактически екипировки...)???

Коментар

Много на сериозно се вземаш...
                  Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Това всичко сама ли се сещаш или някой ти помага? Чувствам се толкова разкрита, чак разголена пред всички тук, става ми неудобно....
                    Имам три персийски котки...те трудно биха ми помогнали в ситуацията с теб..)Помага ми пътеводната светлина.Хайде да се сдобрим.тези неща трябваше да ти ги кажа когато се видим .

Коментар

...Помага ми пътеводната светлина.Хайде да се сдобрим....
                      Нямам потенциал, нито сили да се боря със светлината. Смирено склонявам глава и се покайвам за резките си думи.

Коментар

Къде виждаш точно липса на толеранс.Жената ме пита защо не искаш с жена да ходиш аз има джип,спрейове,палатка.и аз и казвам ок хаиде да ходиме и тогава тя избухва и ми казва колко малко имаме да си кажем и нищо друго не може да се развие между нас затова да си търся мъжаги да ми уйдисват.Какво мислиш????Аз ли не съм толерантна...колкото до другите неща аз не съм тук да се напивам и да лазя под масите а да намерч сериозен човек и не мисля че правиш добра презентация на форума с това че сте пълзяли под маси и над маси без гащи или с тактически екипировки...)???
                        Виждам само че не познаваш хората , недей с лошото , има приет определен начин на общуване в този форум и ние се придържаме към него , инак извън контекста повечето сме откачалки , както виждаш обаче не го показваме в форумното пространство.
                        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

За абонамента само Ясене...

Ако може да попитам само един въпрос колежката.
                          Каква маша ползва, че ми се налага да купувам скоро.....

Коментар

И аз за абонамента.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Търся втори за тридневна експедиция до родопите в района ягодина ,борино .За изследване и филмиране на реките и пещерите в района и евентуално тренировки на открито.Със шофьорска книжка и опит в планинско каране.
                              Всичко това е осъществимо и обикновено се организира с роднини, близки, приятели или поне добри познати, не ми се вярва да нямате поне един познат от вашето обкръжение с който да посетите въпросните места, разбирам да ходите например в дивата Амазонка и да ви трябва мъж като Беър Гирлс например, за да търсите непознат и то от днес за утре, отделен е въпроса ако сте човек авантюрист и търсещ силни усещания и за тръпката да поканите непознат/а спътник/ца, в такъв случай се въоръжете с търпение и дайте повече време за да ви опознаят като човек, покажете че сте сериозна и ще ви потърсят, успех с намирането на точния спътник/ца.

Коментар

В много голяма грешка си, имам щастлива връзка с прекрасен човек, безплатен психоаналитик, твърде много свободно време и безплатен интернет.
                                Радвам се че си намерила човек това е много хубаво
                                Виж не искам повече да се караме ако не съм ти приятна нека да прекратим отношения и да не си говорим повече

Безплатна е ама дугото се плаща, 100-тина лева нещо стана дума...
                                Друго няма да има обявата тук е за експедиция в родопите пак повтарям се.с няма да има нито без нито със заплащане.Евентуално може сериозна връзка но само ако си допаднем с човека.Варианта неангажиращи отношения и планински излети не ми допада надявам се да не го повтарям пак.Ако искам с..с си имам варианти в софия не съм тук за това.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X