Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
    Жена е!
    И може да сложи в джобчето си доста "мъжаги"!
    Ама като нищо аз нали ви писах преди малко какви са съвременните мъже .Ще се радвам да имам такава приятелка.Отдавна си търся и не очаквах да срещна някоя достатъчно добре подготвена за ситуацията.

Коментар

Първоначално публикуван от seal6 Преглед на мнение
      Ми хайде бе коте....
      Мхм, подозирам, че няма да има за какво да си говорим в самотните студени вечери, "коте", и понеже и друго няма да ни се получи каузата е обречена. Дано си намериш некоя яка батка да ти уйдиса.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Брей, как я отряза. Сигурно защото е руса...

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
          Мхм, подозирам, че няма да има за какво да си говорим в самотните студени вечери, "коте", и понеже и друго няма да ни се получи каузата е обречена. Дано си намериш некоя яка батка да ти уйдиса.
          ???Защо реагираш така казах ти коте съвсем приятелски защото каза юе искаш да ходим заедно с дъщеря ти.Сега излиза че ти очакваш да се получи и нещо друго.Аз дори не знам какво очакваш да се получи но когато реагираш агресивно на приятелско отношение нищо никъде няма да ти се получава.Най шокиращото в отговора ти е е че казваш ,че нямало какво да си говорим.Мога да говоря на всякакви теми и съм ерудирана във много области на науката, изкуството и много други теми и никой никога не е скучал с мен.Сама отговаряш на въпроса си за сексизма.Тъкмо се зарадвах че има една жена като мен тук и ти започна да ме нападаш без причина.Е как да харесвам жените мъжете тук поне го обръщат на маитап а ти направо си изби комплексите върху мен.Май ще си ходя с мъже в родопите колкото и да са отвикнали с планинският живот .Може да са всякакви но поне няма да ме остави насред планинта както ми е правила жена..студено и било затова тръгнала а влязох в пещерата да направя нчколко снимки като излязох не беще оставила дори бележка...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

Сещам се и за други причини ... известни не само на мен.
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Тя поиска да ходим на експедицията и като и казах добре тя започна да избива комплекси.Не чу ли очаквала е да серазвият нещата в нещо друго.Каквото и да значи това .Еми сори бих имала приятелка но за другите неща си харесвам мъже защото жените не стават за нищо знам го от личен опит.Мислех че тя е различна и изпитах толкова топло чувство докато не показа една студена агресивна същност .А аз и казах коте съвсем дружелюбно и приятелски въпреки разочарованията от жени в планината.Добре че не тръгнах с нея и по пътя да ми ги каже тези неща.

Коментар

???Защо реагираш така казах ти коте съвсем приятелски защото каза юе искаш да ходим заедно с дъщеря ти.Сега излиза че ти очакваш да се получи и нещо друго.Аз дори не знам какво очакваш да се получи но когато реагираш агресивно на приятелско отношение нищо никъде няма да ти се получава.Най шокиращото в отговора ти е е че казваш ,че нямало какво да си говорим.Мога да говоря на всякакви теми и съм ерудирана във много области на науката, изкуството и много други теми и никой никога не е скучал с мен.Сама отговаряш на въпроса си за сексизма.Тъкмо се зарадвах че има една жена като мен тук и ти започна да ме нападаш без причина.Е как да харесвам жените мъжете тук поне го обръщат на маитап а ти направо си изби комплексите върху мен.Май ще си ходя с мъже в родопите колкото и да са отвикнали с планинският живот .Може да са всякакви но поне няма да ме остави насред планинта както ми е правила жена..студено и било затова тръгнала а влязох в пещерата да направя нчколко снимки като излязох не беще оставила дори бележка...
                Направо ме разрева. Все мога да претегля някой по 34-те му поста... не съм на 20+/-, за добро и зло. Успех в начинанието.

Коментар

Чудя се, само на мен ли ми е леко възбуждаща темата?!
                  .... пусто ... не съм шофьор .... и изкуството щом ще го има ....
                  Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение
                    Не си само ти. И на мен ми стана забавно, нищо, че съм шофьор. Към планината Броукбек върви работата
                    Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

• От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Аз пък не бих взел решение дали да тръгна или не, с някого само от 34 поста. Е, освен ако не е ревнал да го извадим от някоя дупка, ама там е друго.

Багер, не гони жените от Форума само защото ти се струват глупави.

Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение
                      Погледни от положителната страна: заедно ще ви е по-лесно да си намерите шофьор.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                        Сещам се и за други причини ... известни не само на мен.
                        Добре да предположим че ме харесва и за друго.Пак тя откъде може да е сигурна че нямало да се получат нещата с другото нещо без да опита с добро на живо аз както съм примерно с настройка срещу мъжете можеше на живо да ме впечатли и да бърна резбата и без това са ми на кантар мъжете)))При нея виждам дълбоко наранен човек който действа импулсивно прибързано и скача до заключения без достатъчно информация.Компенсира като се държи като тези които не харесва.Мъжете защото е наранена от такъв и не го е превъзмогнала.Необходимостта да отхвърли човека идва от тази дълбока травма защото тя е била отхвърлена и когато споменах че искам шофьор мъж това е бил тригера на травматичният комплекс който е реактивирал силните емоции изпитани в онзи момент и загубата на контрол и оттам и желанието тя да отхвърли някого от женски пол и по този начин се отъждестви с насилника.Това е форма на отреагираща психодрама.Тъжно е но имам опит в декапсулирането на такива травми и бих могла да помогна.

Коментар

Лелиии, психоанализата безплатна ли е към разходката?
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Дрън дрън..........
                            В много голяма грешка си, имам щастлива връзка с прекрасен човек, безплатен психоаналитик, твърде много свободно време и безплатен интернет.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Лелиии, психоанализата безплатна ли е към разходката?
                            Безплатна е ама дугото се плаща, 100-тина лева нещо стана дума...

Коментар

Добре да предположим че ме харесва и за друго.Пак тя откъде може да е сигурна че нямало да се получат нещата с другото нещо без да опита с добро на живо аз както съм примерно с настройка срещу мъжете можеше на живо да ме впечатли и да бърна резбата и без това са ми на кантар мъжете)))При нея виждам дълбоко наранен човек който действа импулсивно прибързано и скача до заключения без достатъчно информация.Компенсира като се държи като тези които не харесва.Мъжете защото е наранена от такъв и не го е превъзмогнала.Необходимостта да отхвърли човека идва от тази дълбока травма защото тя е била отхвърлена и когато споменах че искам шофьор мъж това е бил тригера на травматичният комплекс който е реактивирал силните емоции изпитани в онзи момент и загубата на контрол и оттам и желанието тя да отхвърли някого от женски пол и по този начин се отъждестви с насилника.Това е форма на отреагираща психодрама.Тъжно е но имам опит в декапсулирането на такива травми и бих могла да помогна.

СТУДЕНО!
                              Много студено.
                              Друго предложение?
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                                Направо ме разрева. Все мога да претегля някой по 34-те му поста... не съм на 20+/-, за добро и зло. Успех в начинанието.
                                Коте нали ти казах че при теб е на травматична основа и те разбирам ако все още искаш приятелство няма проблем.Ако плачеш това е защото си дълбоко самотна в един ненормален свят.Трябва да знаеш че аз съм много истински човек и мога да съм ти добър приятел .Разрева се защото атакува добрината която се отвори към теб а душата ти знае че тази агресия не идва от твоята същност а е натоварена върху теб от други хора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X