Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев
    Таралежко - какво трябваше да направи Украйна за да не е идиот? Да се предаде и да се почне грабежа на заводи, комбайни, зърно , стомана - дето го вършат в окупираните територии руснаците???
    Честно - кажи за да не са идиот - какво беше 'умното' да направят?"
    Това, което можеше и трябваще да направи Украйна / Зеленски, му мина времето отдавна, някъде там в началото на войната. Можеше и вълкът да е сит и агнето цяло. От тогава та до днеска, с реални изгледи и за в бъдеще, ще си сърба попарата.
    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• ezhko
      ezhko коментира
      Редактиране на коментар
      По-скоро въпросът е какво НЕ трябваше да прави. Идиотщини. Само не питай кои са идиотщините...И не, не само тези от началото на войната насам.

• Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
    Това, което можеше и трябваще да направи Украйна / Зеленски, му мина времето отдавна, някъде там в началото на войната. Можеше и вълкът да е сит и агнето цяло. От тогава та до днеска, с реални изгледи и за в бъдеще, ще си сърба попарата.
    очевидно кой според Ежко и Урко носи вината. ... Интересно кой носи ракията

Коментар

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

Аааа,тия да ги нямаме,аз за вина никъде не говоря. Когато пожарникарят отива да гаси огъня, него не го интересува как е станал пожара и кой го е запалил. Ако не е прекалено късно и вече да няма какво да гаси де.
      Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Пожарникаря не ама после идват застрахователите и ако не си си платил вноската жална ти майка . Ситуацията по скоро прилича на системата на пожарната преди да стане държавна . В началото на миналия век във всеки по голям град е имало много частни пожарни . Като ти се запали къщата идват примерно 4 - 5 и почват да се пазарят със собственика колко ще им плати да почнат да гасят . Обикновено докато се пазарят къщата на човека изгаря . В случая за вече изгряла къща (Украйна) Тръмп обира това което останало в пепеляка а то се оказва че не е малко .

• Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
      Аааа,тия да ги нямаме,аз за вина никъде не говоря. Когато пожарникарят отива да гаси огъня, него не го интересува как е станал пожара и кой го е запалил. Ако не е прекалено късно и вече да няма какво да гаси де.
      Това е един от най-умните отговори в 'тоя форумът'
      Пиша ти Лс - моля отговори ми

Коментар

Таралежко - какво трябваше да направи Украйна за да не е идиот? Да се предаде и да се почне грабежа на заводи, комбайни, зърно , стомана - дето го вършат в окупираните територии руснаците???
        Честно - кажи за да не са идиот - какво беше 'умното' да направят?
        .
        Ей Хлътев ама ти наистина какво работиш? Приличаш на дребен заядлив чиновник с ограничено мислене...

Трябваше като за начало:

Спретнато облечен (може и военна униформа) но чиста изгладена и прибрана. Обръснат със свеж вид. Усмихнат и благодарен...Да сипе комплименти на американците(безплатни са)
        Започва с думите:
        Здравейте при нас нещата не са добре и затова смирено молим за Вашата подкрепа. По принцип аз съм горд човек но когато умират украинци - ще си стъпча гордоста и ще моля.Кажете Вашите планове и да ги обсъдим.
        Трябва да бъдеш приветлив и предразполагаш - и най вече подготвен!!
        До теб трябва да има поне двама умни съветника - които да ти помагат. Единия задължително трябва да е специалист по "Белия дом и Тръмп" . Тоест човек който познава отблизо порядките навиците в Белия дом и познава Тръмп и начина му на общуване...
        И се съобразяваш с това...

Да накрая резултата може да бъде същия - но ти ще си положил всички усилия! Света ще е видял че ти си се постарал а съдбата е решила друго...
        Ако ли пък чак толкова са неграмотни украинците в дипломацията - нека да погледнат руския учебник по дипломация.Например руската делегация в Рияд - на първа линия са Лавров и Ушаков - ама зад тях имаше сериозен екип - преводачи имаха специален човек който познаваше Рубио с цялата му биография втори човек който се занимаваше изцяло с американския протокол...
        Какво да ти кажа - това са подготвени хора с тежка артилерия зад гърба си.

А Зеленски идва с намачкана униформа небръснат и станал от сън и не си измил очите ... Не знае правилата на общуването... Само заповеднически дай и помагайте...
        Ами как да стане??

Айде сега да ти преведа от дипломатически на български език...
        Зеленски се подигра с Сащ защото Тръмп му каза - идвай да подпишеш ... приготвиха документите предварително бяха обсъдени и съгласувани тоест не е изненадващо...
        А Зеленски дойде с явното намерение нищо да не подписва - това е видно...Е защо отиде? Да ги ядоса?
        Айде сега да ти обясня къде е проблема на Зеленски - той настоява в документа за ресурсите да има точка гаранции за мир...И това беше препъни камъка...
        Реално не става дума за Украйна ами става дума че САЩ да пазят и гарантират свободата на самия Зеленски и неговото правителство...
        Ей това нещо Тръмп отказа да го направи...и затова Зеленски не подписва..

Казвам го за да има яснота - и не искам да ми скачаш и да изсипеш една страница глупости!!
        Казвам го не за да се карам - ами защото във всеки учебник по дипломация започва с вежливото отношение към домакина(облекло обноски поведение всичко)

Коментар

• mishomishev
          mishomishev коментира
          Редактиране на коментар
          "А Зеленски идва с намачкана униформа небръснат и станал от сън и не си измил очите ... Не знае правилата на общуването... Само заповеднически дай и помагайте"

Абе я иди така да поискаш огромен кредит в произволна европейска банка))))) Как мислиш - ще го дадат ли??

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          В общи линии не ти трябва далече да ходиш . И в наша банка така да влезеш няма да те изгони охраната ама и на сериозно няма никой да те приеме . С работните дрехи ходя до банкомата . Явно отношението на Зеленски към щатите е точно като към банкомат . То и към Европа му е такова ама още не са го разбрали .

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение

...Зеленски идва с намачкана униформа небръснат и станал от сън и не си измил очите ... Не знае правилата на общуването... Само заповеднически дай и помагайте...
        ....
        Изгледах цялата 'епопея' пред пресата и да ти кажа това дето си написал:

Толкова лъжи накуп трудно се четат. Затова извадих САМО най-явните - за да е прегледно.
        Не си против нали?

Коментар

• mishomishev
          mishomishev коментира
          Редактиране на коментар
          Куца ти анализа Хлътев!
          ИИ не може да го ползваш за ориентир когато става дума за договори човешки отношения характери и фондови пазари акции...

Аз знам отлично разликата къде е... Но какво от това?
          Въпроса е съвсем друг - че ти не можеш да схванеш разликата в разговора...
          Излиза Тръмп след срещата и какво каза:
          Зеленски се отказва от примирие - и предпочита да умират хора... Буквално това каза...

При недостатъчно умствен ресурс ИИ не може да ти помогне...
          Аз мисля че ти страдаш от синдрома на недооцененост на дребен чиновник...ИИ не помага в случая...
          Между другото - знаеш ли теорията на онзи еврейски банкер за простотията в Брюксел??
          А ? Тази теория обяснява почти всичко в Брюксел - и неадекватните решения които вземат...
          Тази теория се прилага за почти всички чиновници

• Гаврил Груев Хлътев
          Гаврил Груев Хлътев коментира
          Редактиране на коментар
          Мишев - дишай дълбоко.
          Да сравняваш хазарт като фондови борси, със статистика за сключени и спазени договори,
          Както и психопрофили - които са точни науки си е .... Типично по Мишевски.
          Щото бай Хой дето за 20 години е излъгал над 60 пъти , включително за убийства, и е нарушил повече от 5 договора - ЩЕ СПАЗИ ТОЧНО ТОЯ.
          Щото Мишев така иска
          Дишай Мишев, дишай!

• mishomishev
          mishomishev коментира
          Редактиране на коментар
          Ааа хахахаха --- не се стърпях хахахаха

https://www.youtube.com/watch?v=UFWfg5lSBF4

Някои хора имат уникално чуство за хумор

• Зеленски определено не е тъп.
        Затова данни, до които ИИ (хАмерикански) стига след преглед на доста информация - Това екипа на Зеленски отдавна знае:

Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:0-02-05-22276a5fc3c19d77c75ca436da0af0d6764e929d2819c2d488234cc4b0f1b808_832ee08ec94b3c3a.jpg Прегледи:0 Размер:199.1 КБ ID:6990881

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Трябваше да пробваш да напишеш нещо обективно тогава.
          Тия емоционални пожелателни мисления са ми като: "Страшни успехи имаме, за 3 години ,загробихме 103 хиляди заради 68 000 км2".
          Успех та дрънка - в нормалните държави на това му викат провал, предателство на народа, некадърен лидер.
          В пожелателното мислене е 'Успех"

Айде - да кажем , че си прав - накарай ИИ да предвиди договор между Тръмп и Путин дето ще изкара повече от няколко месеца - нали е лесно?

• бат'Марто
          бат'Марто коментира
          Редактиране на коментар
          Явно не ме разбра. Отговора на въпроса ти е ,,безпристрастен", защото е само на базата на заложените във въпроса ти факти,а не на ВСИЧКИ факти

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          а ти се правиш, че не ме разбра:
          Заложи факти и накарай ИИ да предвиди стабилен договор между двама полуизкуфяли, себевлюбени , доказани лъжци -давай нали е лесно ???

И според теб, кой е виновен за един конфликт? Идиотите или мерзавеца?

Коментар

• Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение

И според теб, кой е виновен за един конфликт? Идиотите или мерзавеца?
          Че и двамата имат вина е ясно.
          Но тъпата шматка дето се разхожда посред нощ в парка сама е доста по-малко виновна за ситуацията от серийния изнасилвач който я насилва.

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            Пич - ако не разбрал какво съм написал и 'раждаш' тоя коментар -

• ezhko
            ezhko коментира
            Редактиране на коментар
            Опитвам се да изясня на кой от идиотите симпатизираш повече?

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            Симпатизирам на България, за разлика от повечето дето бият чело на Запад или на Изток.
            И кой е виновен е за курвите с три думи в мозъка.
            Важно е кой е направил зло на страната си - там Путя е недостижим, но и Зеления е помогнал за избиването на хиляди от своите.

• Така както започна Зелето можем да си говорим тук у Форума,в Белия Дом с Тръмп и Диджея така не се говори еле като си се замъкнал да търсиш или пари или оръжие или закрила.

Тръмп му казва - Ако не бяха нашите помощи Украйна нямаше да издържи и 10 дни ……
          - Де бре,в Киев за 3 дни,чувал съм го това……..

Е аз ако бях оше тук един задвратник и да си ходиш да се научиш как да се държиш. Писа се едно време какво спря руските танкове,кой му подписа за доставката и кой му удари едно рамо……….после се сърдят на Диджея,че му би контрата Ти едно Благодаря не каза………..

Как да е,това не е дипломация,това не са ти Европейците,ако си отишъл там да се заяждаш то да не беше ходил въобще
          Последно редактирано от BENZBOSS; 02-03-25, 06:05.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Като гледам за сега изгледи Европа да тръгне по правилния път няма . Това е като да бягаш маратон ти с две торби цимент на гърба останалите без . Въвеждат все повече регулации а вие ; Китай ; Индия гледат дори и да имат нещо което им пречи да го премахнат . Няма как да си конкурентен на такива икономики . Това става в момента с украинската селскостопанска продукция . Идва два пъти по евтина защото е произведена извън европейските регулации . За това са протестите на нашите производители .

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            Зеления се насра - който не вЕрва , само да погледне лицето на посланника му докато оня бръщолевеше.
            Но Тръмп се оказа достоен партнЕр - в момента доказва, че само тъпаци биха си купували американско оръжие - за да им го спрат когато ' не слушат'.
            Дали нашите подлоги ще имат топки да откажат американските бойни машини за по-добрите европейски : Rosomak, Ajax , Patria AMV , Boxer.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Малко е късно . Самолетите вече сме ги платили и вторите 8 които ще дойдат евентуално някой ден през 3245 година . Ето ви още една причина поради която Грипен беше и си остава най добрия самолет за нас . С БТРите е същата работа и да не сме ги платили предварително са ни заковали с такъв договор че ако ги откажем ще ни вземат повече от колкото ако ги купим . Няма никакви варианти да не си платим рекета на новия голям брат. А то и никой не е предполагал че толкова бързо ще се наложи да се откачаме от поредния нов голям брат . Сега е момента да се вземе единно европейско решение парите за въоръжаване на Европа да ходят само в европейски производители .
            Последно редактирано от sek.1; 05-03-25, 05:17.

• Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Така както започна Зелето можем да си говорим тук у Форума,в Белия Дом с Тръмп и Диджея така не се говори еле като си се замъкнал да търсиш или пари или оръжие или закрила.

Тръмп му казва - Ако не бяха нашите помощи Украйна нямаше да издържи и 10 дни ……
          - Де бре,в Киев за 3 дни,чувал съм го това……..

Е аз ако бях оше тук един задвратник и да си ходиш да се научиш как да се държиш. Писа се едно време какво спря руските танкове,кой му подписа за доставката и кой му удари едно рамо……….после се сърдят на Диджея,че му би контрата Ти едно Благодаря не каза………..

Как да е,това не е дипломация,това не са ти Европейците,ако си отишъл там да се заяждаш то да не беше ходил въобще
          Такъв простак в Белия Дом никога не е имало. Ти със сигурност ще получиш това , за което лелееш - управление от простак, с краткосрочно мислене и примитивни методи.
          след 2 години ще си говорим пак.
          Никога в записаната история управлението на прост, алчен и себевлюбен човек не е пропуснало да прецака тежко 'поданниците' му
          като две капки вода си с путинистите от Русия - толкова се кефят на същите качества на непогрешимия си лидер.
          резултата няма как да е друг същото ви чака, и не само вас де

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            Може да съм забравил кой каза за съблекалните но ето от брат ти: ПРИЗНАВАМ дотук 50% моя грешка
            Това: "Достатъчно ми е, че след като чернокожо дете нарича моето с обидни думи отнасящи се за бели хора /пуканка/, и понеже съм и казал да не избива зъби, а само да обясни ситуацията на учител, директора се изцепи "белите НЕ могат да са потърпевши от расизъм"."

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Не помниш кой го е казал,кога го е казал,къде го е казал ма си се напънал да ми обясняваш какво ми е моето или на брата мисленето?

Ми объркал си се,не на 50% ми на целите 100

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            Пич - ти някога в живота си грешал ли си?
            Щото съм сигурен , че никога не се е случвало. В съзнанието ти.

• Тая среща си беше скалъпено театро, само не стана ясно дали всички знаеха сценария. Но "старата дама" клъвна и вече почнаха пазарлъците кой ще плаща сметката за още оръжия... Очакваме продължения.
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            Не всичко е конспирация. Изгледай всички 50 минути от срещата и обективно се вижда, че Тръмп се опита да успокои тона когато започна 'боя' Зеленски Ванс.... НО Тръмп не е от най-емоционално интелигентните и не издържа...
            Простотия от двете страни: 80% от Зеленски и важни 20% от Ванс/Тръмп.

• Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
          Тая среща си беше скалъпено театро, само не стана ясно дали всички знаеха сценария. Но "старата дама" клъвна и вече почнаха пазарлъците кой ще плаща сметката за още оръжия... Очакваме продължения.
          Мисля, че основната грешка, която мнозинството прави е, че разглежда ситуацията, като борба на държави, а не като мошеническа схема.
          Театрото Зеленски-Тръмп даде извинение на мафиозите в Европа да се нагушат с военни поръчки по супер премиални цени. А оттам и банките да пласират още заеми, дето ще ги плащат балъците от Еврозоната. Като начало.

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Премиера и министъра на отбраната вече почнаха да обикалят предприятията от нашия ВПК . Усещат къде ще е голямата далавера през следващите 10 години . Много милиарди евро извън всякакъв бюджет . Дори и това което могат да заделят от собствени средства за крадене по това перо от ЕК го сложиха извън правилата на ЕС за дефицит . За такъв благодат за крадене Бойко и Делян даже и не са мечтали . После какви идеи са скрепили четворната коалиция . Някой да не си мисли че това между Пеевски и Доган е война на идеи . Борбата е кой повече ще открадне .
            Последно редактирано от sek.1; 08-03-25, 05:28.

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            Абсолютно си прав sek.1 .
            Което не означава да целуваме руски ботуш или да продължим да сме придатък на РФ докато на хартия сме член на ЕС.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Кражбата на такива средства обикновено няма цвят и идеология . Виж ги Бойко и Делян как за една нощ станаха най праведните фенове на Тръмп в тази държава .

• Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение

Мисля, че основната грешка, която мнозинството прави е, че разглежда ситуацията, като борба на държави, а не като мошеническа схема.
          Театрото Зеленски-Тръмп даде извинение на мафиозите в Европа да се нагушат с военни поръчки по супер премиални цени. А оттам и банките да пласират още заеми, дето ще ги плащат балъците от Еврозоната. Като начало.
          Точно така, всичко е постановки и прах в очите на матряла.

Win - Win ситуация се получи, реално това им е била целта.

Европа се парализира от паника и смут и страх, бързо припряно едни милиарди ще се похарчат за военни разходи, тумбите неокони пак ще диктуват темите на разговор и приоритетите, сума хора ще се нагушат за години напред, матряла ще плаща от скъпо по прескъпо, Тръмп и САЩ спряха да са дойната крава и врътнаха кранчето на разхищенията в посока слава кокаина, и последно но не по значение, САЩ не спират оръжията, спират да ги подаряват, с пари пак ще има реки от бомби и оръжие но за тях ще се плаща, може и разсрочено но ще се плаща.

В резюме украинците ще продължат да страдат и да наторяват земята, европейците за сега няма да наторяват но ще страдат все повече и все по за дълго
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Нали,еле като Европа се беше запънала да не се въоръжава

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            Само дебил би купил американско оръжие когато има германска, шведска, френска или японска алтернатива.
            Утре САЩ ще блокират ф16 на България, щото не е готова да даде Варненска област на Русия, ами иска да се бие и защитава.

В момента най-ненадеждния съюзник в Света е САЩ.
            Питайте - иракските помагачи, афганистанските , украинските убити и ранени след спирнето на ПВО оповестяването .

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            BENZBOSS хората се усетиха масово: САЩ тепърва ще сърбат тръмпатора :
            "Посланието на Тръмп е, че да бъдеш негов съюзник е безсмислено – той няма да те защити, ще ти наложи по-високи мита, отколкото на враговете си, ще заплашва да завземе териториите ти, докато подкрепя диктаторите, които те нападат. Така нареченият крал на сделките демонстрира какво е ‘покорното’ изкуство на сделката. Той вярва, че ще сплаши Китай, като капитулира пред Путин, но Си Дзинпин, свидетел на такъв срив, несъмнено ускорява подготовката за нахлуване в Тайван.
            Никога в историята президент на Съединените щати не се е предал на враг. Никога досега не е подкрепял агресор срещу съюзник."

• Големи хора, а акъла им като на малки деца.

Българската икономика е 0.4% от еврозоната.
          Изиграем ли си добре картите стотици милиони могат да дойдат тука. Стара Загора ще стане като Дубай.

Ама с резиденти и такива деца , надали, ще плащаме на други
          Детска му работа.

Пак го казвам гледането на руска телевизия вреди на умственото развитие.

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Давай по същество . Това че ти не си запознат с конкретиката на използването на бронетехника в този географки пояс всички го видяха . Това щото старите танкове не пазят . https://www.youtube.com/watch?v=80VV...BD%D0%B8%D0%B9
            Последно редактирано от sek.1; 06-03-25, 08:59.

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            С единични клипове само показваш колко си запознат със статистиката и наличните данни за текущата война.
            Както казах - това е добре.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Твоята стана малко като оная аз на тоя с тъпана ли да вярвам или на себе си . В бронетехниката има едно азбучно правило . Най добрата защита е не бронята а подвижността . В момента в който спре и най добре бронираната машина само въпрос на време и брой попадения е да я унищожат . Съществената разлика е че ударения в клипа Т 64 или който и да е друг съветски - руски танк украинците имат със какво да го изтеглят и къде да го ремонтират и след няколко дена да е в строя . Абрамс - Леопард - Чалънджър с техните 70 + тона украинците нито имат с какво да го изтеглят нито къде да го ремонтират . Ето ти го и Леопард . Заседнал е елементарно и като няма с какво да го изтеглят въпрос на време е да го унищожат напълно . Като гледам тактиката на украинците със тая техника е доволно проста . Първия дрон който го удари в МТОто или верига го обездвижва трайно . Който оцелее от екипажа бяга ако може . Обикновено танка там си остава защото няма с какво да го извлачат . В Украйна не знам каква е ситуацията но в България 70 тона танк + 30 тона влекач е значително повече от максималната товароносимост на много мостове . Леопард https://www.youtube.com/watch?v=jxyt...BD%D0%B8%D0%B9 Абрамс . https://www.youtube.com/watch?v=cjvw...BD%D0%B8%D0%B9 Чаланджър и почти всичко останало западно което не гори качествено изгоряло . https://www.youtube.com/watch?v=75EI...> D0%BD%D1%8F Т 72 с правилната супер високотехнологична защита . https://www.youtube.com/watch?v=qVwq...BD%D0%B8%D0%B9
            Последно редактирано от sek.1; 07-03-25, 08:37.

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X