Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

Като едната преса е на хранилка на Русия,а другата на Левите тук то ходи спори или разисквай с 90% от хората даже и прости неща - те с право не вярват на едната страна,а ти се опитваш да им обясниш,че другата е лява да речем и леко по левашки дърпа чергата към тях………до тоя извод достигнах преди малко дни,не бях наясно че независима свястна медия няма в БГто, линкове или клипове е други езици не работят.

Ма ти виж тука какво казват,тия не са ония……….и отнася плувката в тръстиката чак.
    В голяма грешка си - явно приемаш , че е възможно да има обективна и независима преса.
    Това вече е невъзможно, защото пресата(вестници,радио,тв) вече няма СВОИ доходи от реклама.
    Тези доходи сега са в ФБ, Гугъл и още няолко дребни.

Днес, само за да съществува всяка 'традиционна' медия има нужда от външно финансиране - ерго ако USAID не дава пари, ще дава пари Шиши , Тиквата през 'неговите олигаси' и другите заинтересовани да лъжат стадото.

Докато има стадо дето разчита да му дадат информацията без да се напряга , без критично мислене - това е настоящето и бъдещето - Тиквата и Шиши на власт с поредната патерица.

не случайно Тиквата каза - реформите ги направихме, готови са
    Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 13-02-25, 18:23.

Коментар

• mishomishev
      mishomishev коментира
      Редактиране на коментар
      BENZBOSS коментира
      Днес, 16:12
      Ходи го мисли ти пълноценно като си се вторачил у лЕво само😜

Босе напомням ти че си с двама педали на лодката в момента!! И е много притеснително че не спорите (аз все се бия с педалите) - направо се чудя как спиш с тях бе? На която и страна да се обърнеш - все си в опастност)))

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Чак пък педали,просто малко в другата част на политиката се падат и пада майтап

Спя си с кеф

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Хлътев - аз каквото мисля съм го написал

Пак ли да го пиша?

• Някой не може ли каже на Чавдар да изгони и естонския мислител от чардака та да стане пак интересно тука като едно време, само онзи с тиквата да не се връща
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BatGeorgeone
      BatGeorgeone коментира
      Редактиране на коментар
      Естонеца не си казва името, Новембър Чарли, а синеокия уазкаджия с тиквата ... ще се сетиш беше Супер Модератор тук, преди да дезертира

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      То не беше тиква това, а някакво питбулоподобно (стафордширтериерно?) куче, което гушкаше. Тиква с лицето на Бойко Борисов имаше за аватар някой друг, ама сега не се сещам кой.

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      Сетих се, Джордже, сетих се и за двамата...

• Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    Някой не може ли каже на Чавдар да изгони и естонския мислител от чардака та да стане пак интересно тука като едно време, само онзи с тиквата да не се връща
    Командира на отряд чавдарци изпълнява доста добре партийните повели. Да пикаеш в морето за да повдигнеш нивото за затъналия кораб, вместо да се изпикаеш върху тлеещия огън в къщата ти е полезно за подпалвача.
    Сега - дали го осъзнава или го подбутват като "полезный идиот" е трудно да се определи.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      И така да е какво от това? То по тая логика ще си останем сами първите 2 реда

Номера е съвсем друг,кой какъв е бил на мен лично ми е все тая,даже и какъв е не ме интересува ако има какво нормално и смислено да напише а и да може да пресее какво му пишат други

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Босе лошо няма само че някои хора за едни 35 години сменят боята при всяка актуална политическа ситуация . Членството в БКП преди 1989 година носеше само позитиви за които сега хич не им се говори .

• Гаврил Груев Хлътев
      Гаврил Груев Хлътев коментира
      Редактиране на коментар
      НАИСТИНА в едно Боса е прав - какъв си бил преди 35 г не е от значение.
      Какво правиш сега е от значение. всички знаем кой какво прави
      Това пикане в морето не е никакъв проблем, ако не ти гори двора под краката .

• Вижте сега , не е коректно и мъжко да говориш зад гърба на някого , както и да цвъкаш на две места /два стола / Като имаш нещо против Чавдар му го казмаш в прав текст , като не ти харесва в полите на Чернока - не ходиш да го катериш. Ама да бълваш помия наляво и надясно някакси е тъпо.
    На мен лично сектантството не ми допада и по тази причина не надничам там , ти какви комплекси избиваш си е лично твой проблем. А шизофренията с десет ник-а изобщо няма да я коментирам
    Фиат Купе
    Опел Фронтера В
    Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Чавдар както и повечето негови сектанти имат същите права като мен и теб в този форум . Това че по някаква причина са решили да не пишат тук е право на всеки .

• BatGeorgeone
      BatGeorgeone коментира
      Редактиране на коментар
      Аз и на Чавдар и на тикваджията съм им го казвал в очите много пъти, Чавдар ме храни и ненавижда от поне 15 години

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      А ЛЮБОВ трябва да има😳

• Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнение
    Вижте сега , не е коректно и мъжко да говориш зад гърба на някого , както и да цвъкаш на две места /два стола / Като имаш нещо против Чавдар му го казмаш в прав текст , като не ти харесва в полите на Чернока - не ходиш да го катериш. Ама да бълваш помия наляво и надясно някакси е тъпо.
    На мен лично сектантството не ми допада и по тази причина не надничам там , ти какви комплекси избиваш си е лично твой проблем. А шизофренията с десет ник-а изобщо няма да я коментирам
    Ако някой ти трие постове, които са по правилата, но не му харесват фактите - как да говориш с него?
    Той тук не е блокиран - ако е мъж да пише. Как стана ,че е 'зад гърба му' - тук открито - не е закрития му раздел където точно е 'зад гърба'..... Страхлива работа - да са живи и здрави.
    Но за мен субект, който използва властта за да трие постове и да излезе 'той прав' си е обикновен страхливец - интелектуален страхливец. иначе съм сигурен , че в Живота е честен и справедлив и смел,
    ама защо ли не пише тук, нито дава да се пише при него???

да се напсува някого в неговия форум си е ок - стига да псува той или смелите, достойни люде около него. Интернет помни, помни дори изтритото

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      С последното много не си прав или да предположим,че не съм напсувал никого там?

• Гаврил Груев Хлътев
      Редактиране на коментар
      Сега - да се пишат глупости и дребни заяждания с дни към теб/брат ти - при условие, че е бил на прага на смъртта .... Разбирам псувните ти. Каквото повикало - ..
      Обаче на нормален разговор , без обиди - да се влиза с псувни и обиди - това седмици наред. С одобрението на войводата Чаво... айде , малко измислено сравнение даваш

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Пак се измъкна…….брех викам си,бил съм в лагера на някой и не съм разбрал.

• Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    Някой не може ли каже на Чавдар да изгони и естонския мислител от чардака та да стане пак интересно тука като едно време, само онзи с тиквата да не се връща
    Това се нуждае от пояснения
    Майтап ли е някакъв или сериозно някога (когато всички ЗдравСили тука ревяхте, че било заприличало на бг-мама, че трябвало да се закрие раздел "Политика") ти е било интересно?
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• BatGeorgeone
      BatGeorgeone коментира
      Редактиране на коментар
      Пояснявам - на мен политика раздела ми липсва много, никак не ми липсат чавдаците и пишещите на чардаците, НЧ е супер начетен и много странен случай, който въпреки задушаващата го русофобия е интересен събеседник и ми липсват опитите му да вкара колегите тук в размисъл по теми, които нека кажем не са им много на нивото и са им скучни.

• Не мога да се въздържа:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Trump-SoutAfrica.jpg
Прегледи:254
Размер:112.1 КБ
ID:6988659
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• Човека не се интересува от 'табута'.
      Като: 'Трябва да се назначават черни/лесбийки/трансове навсякъде за да има разнообразие'
      'Черните са престъпници защото ги карат, а не по собствен избор'
      'Белите са виновни за всичко - и за престъпленията на черните'

и прочее л@йна...
      Резултата - хиляди съзтезания спечелени от 'жени' с ташаци и патки. Стотици жени с унищожени спортни кариери.
      Загинали хора, защото лесбийката-негър- дебелана не може да изнася пострадали от пожар и казва'Сам си е виновен, че е там'.

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Лабави ни борците явно

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Хич не бяха лабави . В ГДР бяха обърнали наопаки еволюцията . Тия не на жени на маймуни не приличаха . Казват че там до последно са развивали наследството на доктор Менгеле . То и сега жените от силовите спортове след десетина години много на жени не приличат . Опитите да изсилиш женското тяло в посока извън тази на естествената човешка еволюция обикновено завършват трагично или най малкото не изглеждат хич добре . С мъжете е долу горе същото .
        Последно редактирано от sek.1; 16-02-25, 04:25.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Лабави борците бре,само претенции значи

• ЗдравейтИ, здравейтИ. Минавам само да отбележа, че в село Чавдарово се чувстваме извънредно поласкани от вниманието Ви(според някаква норма на българския език главна буква В можела да се използва и в множествено число). Междувременно, борбата с педерасите, емигрантите и демокрастите отвъд голямата локва преминава очаквано в следващия си, съвсем предсказуем етап. Адиос

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_20250216-081544.png
Прегледи:194
Размер:130.8 КБ
ID:6988920

And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Ай майко пак съм изостанал - кой се бори с емигрантите? От кога това и да се крием ли? Педераси ли насъскват? Да знам от къде ‘ще ми дойде.

Поздрави

• disko04
        disko04 коментира
        Редактиране на коментар
        "Минавам само да отбележа, че в село Чавдарово се чувстваме извънредно поласкани от вниманието Ви"

По-добра реклама от коментарите тук човек трудно би си представил.😉👍

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Ония двамата евреи в пустинята дето си правели навалица на пазара……..знаеш ли го вица?

Тук не може да се пише,там не може да се чете / или поне се чете ма с 3 на ум и то ако се стигне до третото изречение /……кой иска да спори да почва

• Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
      ЗдравейтИ, здравейтИ. Минавам само да отбележа, че в село Чавдарово се чувстваме извънредно поласкани от вниманието Ви(според някаква норма на българския език главна буква В можела да се използва и в множествено число). Междувременно, борбата с педерасите, емигрантите и демокрастите отвъд голямата локва преминава очаквано в следващия си, съвсем предсказуем етап. Адиос
      По-добра илюстрация на : 'мисленето', аргументацията, езика, и отношенията в отряда 'Чавдар' - не може и да се желае.
      За връзката с реалността - да не говорим

Коментар

• disko04
        disko04 коментира
        Редактиране на коментар
        Так держать, молодец!🇺🇦✌️

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        Да пикая в морето ми е тъпо.
        Предпочитам да гася пламнали ми двор .... видял си ти украинци през крив макарон

• disko04
        disko04 коментира
        Редактиране на коментар
        Ти повече акаш, бро.🇺🇦✌️

• Последно предупреждение! Който и да спомене тук друг форум, или обиди някой неприсъстващ тук, веднага ще получи БАН лично от мен. Нямам никакво нито време, нито желание да обяснявам едно и също нещо по хиляда пъти...
      VPetrov.photography

Коментар

• 🥃🥃
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

• Съгласен!
        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          много си готин - толкова ентусиазъм рядко се среща. Особено сред младите.

• disko04
          disko04 коментира
          Редактиране на коментар
          Благодарско.

• .... JD Vance спомена най-голямата заплаха за Европа.
        И му се обидиха - ' как ще даваме Свобода на Словото на мръсници? Ний сме честни и праведни, а те не са!'
        Свободата на Словото не е за всяка свиня тиква.
        Тя, Свободата е чиста , бистра , кладенчова вода, която свинския мозък свикнал с помия - просто не може да разбере.

Разбираш ли МерцБосе? Щото май не са много на брой тия дето го разбират.
        Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 17-02-25, 00:53.

Коментар

• ezhko
          ezhko коментира
          Редактиране на коментар
          Тръмп и ко все повече ми напомнят за Горби

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Ежко-бежко ... за Горби никога не са гласували болшинството от народа.
          Горби никога не е имал морално право да прави каквото и да е - наследник на касапи на цели народи, скрил истината за Чернобил, наредил кърваво потушаване на няколко демонстрации.

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Аз тука не играя,в такива теми не се замесвам

Хау…..както казал Винету

• Това, че не харесваш някого, не значи че харесваш противника му. Оная приказка, дето враг на моя враг е мой приятел, е имперско мислене, каквото не можем да си позволим.
        Тия дни, ако се спра малко с пътуванията и надничането тук през телефона, ще обясня подробно защо и как тази нищозначеща тема се превърна в кошче за боклук, в което е толкова смарт да си излееш разочарованията.
        Помеждувременно, спазвайте дистанция, моля! Благодаря!
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Ей ако не си ти слънцето щеше да изгрее от Запад

И почват да пишат за политика гадовете и ще станем на кълбо.

А НАЗДРАВЕ 🥃🥃
          Последно редактирано от BENZBOSS; 18-02-25, 00:13.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          В момента ситуацията е точно такава . Натискат ни НАТО и ЕС по едни позиции срещу Русия точно на този принцип . Това щото някой е решил че Украйна ни е приятеля .

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Защото за малките страни е жизнено важно - някоя голяма да не си реже на парче от съседите си - както преди 100 години.
          България е малка страна ако не си забелязал.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X