Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За Тайван ке се тепаме
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      За Тайван ке се тепаме
      Спокойно, "Вашият" ©️ ще сключи СДЕЛКА Нали все сделки сключва.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Голямото предимство на Китай са изключително сръчните, схватливи и работливи хора - не само бачкатори във "Фокскон" и подобни, но и учени, лаборанти, инженери и т.н. Всеки един от тях обаче при първа възможност вазира в някоя "бавноразвиваща се" западна страна.

Би трябвало да ти познаваш достатъчно добре, но ако не си разбрал - китаец-патриот НЯМА Оперирани са от такива чувства. Може да бъдат високомерни, да се подиграват на черни, индийци, на "дългоносите" (имаха си такава дума за бялата раса), но никакви партийни или национални "директиви" не изпълняват доброволно, а само от страх. И нямат никакво намерение да превземат света ни със стоки, ни "со кур@ц" © всичко което правят е само за пари.
        Китайските работници, руските олигарси и т.н. вазират "на запад". Обикновено, пренасяйки достатъчно голяма част от националното си богатство със себе си...
        Отговор на въпроса на Мишо, какво имам предвид, когато пиша, че неглижирането на културата загробва. В частност Русия и Китай. И ние вървим натам.

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
          Гаврил Груев Хлътев коментира
          Редактиране на коментар
          Тц, лъжата загробва, защото когато лъжат за няколко неща, започват да лъжат за повечето неща и е@ават фитка си лелина на народа и страната..... Ерго това, че тук се вЕрва на лъжите на Шиши и Тиквун си е 'нашенски' личен избор на населението.

• Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
        Лично за мен са притеснителни първичните работи. Някакси, акцентът е върху трийсет и петте начина да сготвиш картофи- соте, ама ако някой ни обели картофите. Същото и, ако ни спре водата и тока за една седмица. Приемаме прекалено много неща за даденост, а те не са.
        В индустриален мащаб, въпросите с чипове, технологии, навигации, ядрена енергетика... губят всякакъв дългосрочен смисъл без ония черноработници в сянка, дето се занимават с пречистване на силиций, обогатяване на уран, някакъситаммодерен литий, детобилмногомодереннапоследък...а те не са много и намаляват.
        Ама, аз държа технологията и развойната дейност в ръцете си. Оле, майко!
        Много по- лесно е да изнесеш мръсното производство на "майна си китайна", а после да въведеш в твоята си къщичка ЗБУТ, Социални, Въглеродни, Еко, Био- прочее стандарти. Схемата е- вий ще ни бачкате, ний ще ви плащаме. Вие се гърчите, ние си живеем.
        По подобни схеми, все някъде и нещо гърми.
        Малко са отнесох- извинете!
        Как се прави от римско време насам:
        Намираш най-свирепия от местните бандити. Помагаш му да побеждава (никога докрай) останалите наоколо. За застраховка, прибираш децата му в метрополията, където ги образоваш и къпеш в лукс и безделие.
        После ги връщаш да "управляват" под ръководството на подходящи "съветници", които разделят и владеят "с помощта на закона". За оперативно отстраняване на "гърмежите" поддържаш (и контролираш) комуникациите и осигуряваш отлично екипирани и обучени мобилни сили за бързо реагиране. Смучеш така организираните колонии, като контролираш и облагаш с такси търговията. С изсмуканото финансираш имперския елит, за да служи в армията, разузнаването и "църквата"(идеологическите институции и медиите).
        С други думи - цивилизоваш варварите. Окултуряваш ги. За да увеличиш добива от селскостопанските култури.
        Нищо ново под слънцето...

Коментар

• Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение

Как се прави от римско време насам:
        Намираш най-свирепия от местните бандити. Помагаш му да побеждава (никога докрай) останалите наоколо. За застраховка, прибираш децата му в метрополията, където ги образоваш и къпеш в лукс и безделие.
        После ги връщаш да "управляват" под ръководството на подходящи "съветници", които разделят и владеят "с помощта на закона".
        Как хубаво описваш Великата Българска Импееерия (ВБИ) ®

Я да видим? Кои деца на свирепи български бандити са били прибирани в Метрополията Цариград?
        "А прима виста":

Симеон I - син на княз Борис I
        Борис (Михаил) – син на Симеон I
        Пресиян II – син на Иван Владислав
        Теодор Светослав – син на Георги I Тертер
        Михаил Асен – син на Иван Асен II

и още много други, ама си требе гугълстване....

Та-а-а на кОго е била колония ВБИ?

България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Малка подробност, е че АКО арабите бяха разграбили, нямаше да сме християни, а най-вероятно мюсулмани, като албанците.... а пък РФ също , малко като Казахстан

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          Малка подробност, е че АКО арабите бяха разграбили, нямаше да сме християни, а най-вероятно мюсулмани, като албанците.... а пък РФ също , малко като Казахстан
          Да-да - като испанците щехме да сме мюслимани

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          нерде Испания, нерде Византия - толкова е тъпо, че ти казвам - прав си

• Да добавим ли, че почти през цялото турско робство храним гръцките владици и цариградската патриаршия?
        Последно редактирано от ezhko; Днес, 17:01.
        А-а-а-а, чèки ся! Първо (по византийско) не могат да ни вземат цървулите, оти одим боси, после пък (по турско) храним цялото гръцко духовенство?
        Излиза, че т.нар турско робство е било нещо като управлението на ГЕРБ? Рязко и несимволично забогатяване на българския народ?

Коментар

• ezhko
          ezhko коментира
          Редактиране на коментар
          Мне. Още при Борис са ни октултурили гърците как да отглеждаме правилно житни култури. Щото сме им взели славяните, ама без ноу-хауто. Та са ни пратили консултанти и ръководства по въпроса. Справка - дейността на Климент Охридски.

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Само да те питам - има ли някой , който не ни е използвал? Освен великата втора Римска Империя де - щото те само дават, дават , дават. Я виж колко щедро дават бонб(он)и и б(р)алистични кРемове
          Верно според теб сме най-тъпите дето Фсички ни използват, а ?
          Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 13-02-25, 08:54.

• ezhko коментира
        Днес, 21:17
        Мне. Още при Борис са ни октултурили гърците как да отглеждаме правилно житни култури. Щото сме им взели славяните, ама без ноу-хауто. Та са ни пратили консултанти и ръководства по въпроса. Справка - дейността на Климент Охридски.
        Климент Охридски агроном ли е бил?
        Ц-ц-ц. Не знаех.

Коментар

• ezhko
          ezhko коментира
          Редактиране на коментар
          И такъв го е играл.

• Колегата Мишо е дълбоко впечатлен как китайците правят ламБи за неговата лъскава , силно надценена , губеща по 70% за 3 години колица.
        Високите технологиЙ не са правене на лед ламБи, или копиране на вчерашните разработки 'с усъвършенстване'. - дийпсийк и прочие.

Високите технологии са 15 пъти използване на една ракета за изстрелване на спътници, които опасват Земята и дават пълен контрол върху технологиите на страната собственик. 'Кравария' - любимата дъвка на аналоговата държава с външните тоалетни
        смешно, е когато сами си повярват на пропагандата и се самозакопаят технологично - когато лъжеш за едно, лесно започваш да лъжеш за много.
        Когато лъжеш за много - нищо реално няма как да постигнеш - доказано е хилядолетно
        Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 12-02-25, 18:12.

Коментар

• ezhko
          ezhko коментира
          Редактиране на коментар
          Нещата са много по-прости - кои нива от пирамидата на Маслоу може дадената държава да осигури самостоятелно.

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Още по-просто е - каква част от населението има глас да определя как да се управлява държавата.
          Когато е един тъпак дето е несменяем - следва смърт, мизерия и ентусиазъм и стотици хиляди бягащи 'с 200' всяка година
          Когато редовно се сменя 'шефа' - следва просперитет, дълъг живот и наплив от желаещи да живеят там.
          Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 13-02-25, 08:55.

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          .. грешка в сайта

• ezhko коментира
        Днес, 13:36
        Нещата са много по-прости - кои нива от пирамидата на Маслоу може дадената държава да осигури самостоятелно.
        Според мен в това отношение Китай може да осигури всичко. Те са царе на потребителските стоки и услуги (не и на "heavy industries" засега). На спектаклите, зрелищата и развлеченията - също. Имат богато културно наследство, не само материално, но и нематериално - философия, литература. Но-о-о-о продължават да бЕгат където успеят да се измъкнат - напъват и душа дават за ФАЩ, за Европа, за Австралия и Нова Зеландия.
        Защо ли?
        Ами... заради пусти пиндоевроГейски ценности - не искат да имат номера, не искат "личен рейтинг", не искат държавата във всеки един момент да знае какво правят, да им дава наклон... в поведението. Гледат южни корейци, гледат какво е било в Хонг Конг и Макао, даже лудите японци гледат, па им се иска някак така да бъде и в "Mainland China"... "Разложение изнутри" (рус.)

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          сега разбрахме защо Мишо много хвали 'братски Китай' - следи си 'гражданския рейтинг' - да не даде фира фирмата
          .... аз мисля, че от Китай по-хубаво нема, другаря Мишо ме убеди

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          За някои може да е много добър,аз милионер китаец да се е оплакал от там не съм видял,долу горе и с тия които имат далавера от тях - е Мъск примерно

• kbot
          kbot коментира
          Редактиране на коментар
          А, имаше един, дето си подпали ламбото в знак на протест. Не им е лесно на китайските милионери.

• Гърч трябва да има
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

• mishomishev
          mishomishev коментира
          Редактиране на коментар
          Започна !!
          Повярвай ми. Ама по традиция се обсъждат глупостите докато най важните неща се премълчават.

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Може

А кажи ми КОГА е нямало ГЪРЧ по ония земи,кой на какво е свикнал и как се вкарват ония там в правия път…….или да предположим,че са люлката на демокрацията.

• Като чета по нагоре постовете - се отчайвам от нивото ...
        Вижте - колкото по прост е един човек - толкова по високо самочуствие има.
        Аз не казвам че китайците и руснаците са велики...
        Аз казвам че европейците (в частност европарламента) са толкова глупави че вече сме под руснаците и китайците... Много под тях...
        И този процес започна да става явен от 2-3 години насам...
        Европееца има едно такова велико самочуствие че той е най умния и неповторим че негово е най хубаво и най правилно и е толкова заслепен от това че просто не вижда реалноста.
        Ако европарламента продължи да ни управлява като досега - до 3-4 години Европа ще е по зле от Африка...
        Тези глупаци(не знам как да ги нарека) които се наричат политически елит - правят фундаментални грешки които просто ни убиват..
        Измислиха тази зелена сделка дето буквално ни съсипа - с тези емисии за колите убиха Германията - защото производството на коли е ключово за Германия. Германия е силна с колите с ДВГ а не с електрическите коли.. Там други са силни..
        Вече по света ни се смеят - Европарламента е показан КАК НЕ ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВА и защо това е грешно..Че някакви малоумни чиновници изведнъж решават че някаква си страна дето даже не могат да я посочат на картата - трябва да изпълнява някакъв европроект дето изобщо няма нужда от него...
        Този не казва истината ли??
        https://www.youtube.com/watch?v=kfgpMpzHKtM

Повечето съфорумци говорят глупости - защото просто не знаят какво се случва...Защото няма обективни медии и се изнася манипулирана информация...

Обаче простотията европейска е толкова силна че започнаха да се правят отделни медии които да казват истината:
        https://www.youtube.com/watch?v=n6ZlfhX0J_g

Тези лъжат ли ни??

Ами тия?? Не казват истината ли? (казаха че са изсипани отрови във водата на Търговище Шумен и...)

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Медии има,писаното си стои,цифрите са там,историята е разказана,какво ще се случи с десните в половин Европа пак така………..ма АЗ поне не се наемам да го дискутирам вече.

Европа я пиши бегАла

• mishomishev
          mishomishev коментира
          Редактиране на коментар
          Не мога да я пиша бегала Босе. Защото тук са ми децата и не искат да мърдат... Жена ми е юрист и не желае да емигрираме...
          Оня ден имахме гости по случай годеж... Годеника е украински моряк - много свястно умно момче..
          Та той ни разказа че на товарния кораб имали ситуация : 14 човека екипаж - капитана и 6 човека руснаци останалите украинци и някакъв филипинец за разкош)) Когато станала войната - капитана събрал екипажа и наредил: ще работим както досега ако някой отвори дума за войната - директно го свалям от кораба. И така карали месеци - ама една вечер се понапили - и единия руснак взел да пита украинците за войната. И неговите руски другари с шутове го прибрали да спи...
          Та мисълта ми е - какво нещо е живота... руснаци и украинци на един кораб... затворени...
          И се разбрали - и си мисля че това е възможно само защото не слушат европарламента... щот там едни демокрации

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Пиши я какво искаш тогава ма Европа е бегАла с тия левите и меки китки. Тия дни Германия и Франция с Италия като минат в ултра дясно и съвсем ще я оцапате.

За кораб не знам ма седмица вече съм с двама леви на една яхтичка па не сме се хванали за косите в спор Тръмп оранжев ли е или само червен като на КаВала коленцата след свирка. То е до акъл ако ме питаш мен,акъл за нормално събеседване ако едните да са горе на черешата

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
        Този не казва истината ли??

Повечето съфорумци говорят глупости - защото просто не знаят какво се случва...Защото няма обективни медии и се изнася манипулирана информация...

Обаче простотията европейска е толкова силна че започнаха да се правят отделни медии които да казват истината:
        https://www.youtube.com/watch?v=n6ZlfhX0J_g

Тези лъжат ли ни??

Ами тия?? Не казват истината ли? (казаха че са изсипани отрови във водата на Търговище Шумен и...)
        Майце си!
        Възраждане по-горе, сега Величие...МинЧеев!!!
        Не осъзнаваш ли, че и Мазератито ти с китайските фарове и всичките ти имоти и бизнеси се дължат на либераСтките промени, започнали на 10.11.1989 г. А тия "политически сили" искат да те върнат в едно време, в което при всичките ти предприемачески таланти, таванът на житейският ти успех щеше да бъде ТРЗ в някой АПК ?!

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          И да и не

Ходи вярвай на някой викал Лъжливото Овчарче

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Общото, е че огромна част от 'казаното от тия' е истина примесена с лъжа.
          СЕГА - взЕми 1 кофа пчелен мед и добави една лъжичка лайна в нея - ЩЕ Я ЯДЕШ ЛИ?

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Като едната преса е на хранилка на Русия,а другата на Левите тук то ходи спори или разисквай с 90% от хората даже и прости неща - те с право не вярват на едната страна,а ти се опитваш да им обясниш,че другата е лява да речем и леко по левашки дърпа чергата към тях………до тоя извод достигнах преди малко дни,не бях наясно че независима свястна медия няма в БГто, линкове или клипове е други езици не работят.

Ма ти виж тука какво казват,тия не са ония……….и отнася плувката в тръстиката чак.

• mishomishev коментира
        Днес, 16:46
        Какво общо имат Величие или Възраждане в случая? Те нали са съперници?
        Учуден съм на твоята реакция - какво значение има кой го казва при положение че казва фрапиращи неща?
        Ако сме умни - би трябвало да си замълчим и да проверим думите им... А не да реагираме първосигнално??
        Специално Величие в по предните клипове казаха че това с водата се случва и с Искър - тоест те конкретизираха че имат материал заснето със свидетели че в Искър влизали боклуци - а там е питейната зона на цяла София...
        Не е ли по важно да се знае какво се пие вместо да обясняваме че този или онзи е боклук?
        Ке умра ил`загина

Величие станали първи еколози
        От една страна пцуеме зелените рекетьори, зелените сделки и т.н., от друга - откриваме (брях, щото по ТЗВ ® изобщо ги нямаше такива) боклуците, изхвърляни от ромската маала в реката и о-о-о-о, това вече е култово - пускаме американско филмче колко вредни са традиционните депа за заравяне на отпадъци, как генерират метан, видиш ли (от 20-та минута на конференцията), а той вреди на озоновия слой. Затоплистиииии!!! Ела, ела, Тръмпе, да им издърпаш ушите!

Ше може ли да обобщиш в какво се състои "Вероятността от пробив в българското контраразузнаване и пробив на държавността" както е анонсирана темата на пресконференцията - в това, че цигани изхвърлят боклук в реката и че не трябва да се "депонират" отпадъци ли?

Коментар

• mishomishev
          mishomishev коментира
          Редактиране на коментар
          Виж аз спирам... и без друго много написах - не виждам смисъл нито ефект някакъв...
          И има вероятност тази тема да се превърне в политическа - което не е желателно..

Много сме различни с тебе...
          Ти обичаш да завоалираш някакви сложни термини прости неща като глупоста на политиците и това че влизат отрови във водата...
          Извинявай ама това поведение е същото като на европарламента. Там реагират по същия начин.Вместо да кажат" тъпи сме" те се оправдават с руснаците китайците марсианците...
          Затова сме на този хал - куриоза е че същото го казват хора от различни партии... Тоест в един момент хора от различни партии са еднакво потресени от глупостите...
          Каква демокрация сме след като всички виждат кражбите всички виждат престъпленията и какво? Никаква реакция...
          Не мисля че това е правилния път по този начин буквално се убиват хората и оскотяваме... И твърдя че утре няма да има какво да се краде буквално...
          Запирам се вече...

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
        ...
        Аз казвам че европейците (в частност европарламента) са толкова глупави че вече сме под руснаците и китайците... Много под тях...
        ......
        Тези глупаци(не знам как да ги нарека) които се наричат политически елит - правят фундаментални грешки които просто ни убиват..
        ...
        Много пропаганда си поел и си в тежък дисонанс с реалноста:

1. Европарламента НЕ УПРАВЛЯВА - реално НИЩО не зависи от него

2. Да 'мислиш' че европейците са по-глупави от руснаците и китайците - по-глупавите ВИНАГИ живеят по-лошо. В 1.5 млрд Китай може и да има 50 милиона дето живеят сносно .... но като % гражданите на ЕС които живеят по-добре от 99% от китайците са най-вероятно около 100% ... може и малко отгоре да са над 100%

Нали НЕ си глупав - кажи защо над 100% съм писал и ще ти пратя бутилка китайско уиски
        Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 12-02-25, 18:30.

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Таралежко, ама наИстина ли? Мога да ти изброя САМО от моя град няколко мутри с пробити глави, погребани млади. От на баба ми града пък са едни млади, красиви мутри с много хубави гробове.
          Гният там от години - а Учителите си живеят - дишат, разхождат се и тнт.
          Само погледни мутрата Тиквата - болен като гъз, невротичен, страхлив, тънкообиден - това по-добър живот ли е от Живота на Теодосий Теодосиев? Или на друг уважаван Учител?

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Бенцбосе - ако добър Живот за някого е да се опъва по цял Ден и НИЩО да НЕ прави - 'е@ем ти хубавия живот' не с 200 , а с 400

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Добре де - дебне за мишки в легнало състояние

• С тия коментари обаче егати хаосът е настъпил. Разноглед станах да "скролвам" нагоре-надолу. Да не говорим, че само авторът на поста научава за коментара, другите участници обикновено не го забелязват, ако е на някое по-старо мнение.

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Няма какво толкова да изтървеш,не бой се

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X