Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Не показах,жената ме гласува по пощата?
    Вероятно и гласуването за Конгреса, Сената и Щатския ви конгрес на Калифорния си е пак така.
    От коя година го въведоха това да не се иска документ при гласуване?

Дали изобщо има надежда някога в тоя щат да победят ГОП ?

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      То надежда има ма малка,на тия избори са повечето десни от колкото на предишните,но като ЛА гласува ляво и ходи се бори с 15 милиона главанаци.

Не ги знам от кога го въведоха ма и няма значение,питай от кога отвориха границите та да си вкарат гласоподаватели,после схемата е ясна

• Гаврил Груев Хлътев
      Гаврил Груев Хлътев коментира
      Редактиране на коментар
      Днес слушах Мъск при Роган и там разказа подробно схемата . Най се напъват за swing щатите. Там 20 000 гласа решават всичко, а те вкарват по 200 000 само за тая година...

• Ти си новият ми идол, с кратък никнейм "Тъпанчев No 3".
    Тъпанчев 3, не оговори на въпроса какви са били предишните ти никнеймове?
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Благодаря на гражданина Хлътев, че ми разръчка темата. Дори не знаех че е отворена.
      Малко се притеснявам, че натрупани другаде непоносимости намират отдушник тук, но... засега спазвате приличен уличновандалски тон. Вероятно, не без усилията на админите, но това няма как да го знам.
      Моля, избягвайте лични обиди.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
        Хлътев, ми разръчка темата. Дори не знаех че е отворена.
        ...Вероятно, не без усилията на админите, но това няма как да го знам.

Моля, избягвайте лични обиди.
        Аз дотук не виждам нарушения на добрия тон.

Даже бих препоръчал , ако някой фен си изтърве нервите - да му се дава двукратна амнистия...
        Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев
          Смехурко, ти с истинското си име ли си.
          Ако аз се казвах НБАЙАНИ сигурно също щях да съм с тежки когнитивни и психични проблеми.
          Всичко тук в България може да се урежда съвсем лесно - в сравнение с други места.

Тук във форума има доста хора които ми знаят истинското име и други подробности.

Ако искаш да се правиш на мъж - моля , пиши на лично - ама това в случай че или можеш да биеш , или си мислиш че можеш да носиш на бой ... и хм...

Коментар

• Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение
            ...

Ако искаш да се правиш на мъж - моля , пиши на лично - ама това в случай че или можеш да биеш , или си мислиш че можеш да носиш на бой ... и хм...
            Това, съвсем например, е лично предизвикателство и внасяне на напрежение в, иначе, спокойния тон на дискусията.

Коментар

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев
              Смехурко, ..Ако аз се казвах НБАЙАНИ сигурно също щях да съм с тежки когнитивни и психични проблеми.=="}[/IMG2]​
              .... Не че ме бърка (това към Тропчо) , но всяка крушка си носи нейната опашка...

Коментар

• Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                Малко се притеснявам,

че натрупани другаде непоносимости намират отдушник тук, но
                Къде е това другаде ?

.... в предишните дискусии фатмака Чавдар ,,, триеше наред всичко което ни е в правата партийна линия...

Ако пак се почне цензура , това ще значи че има останали още боклуци , -освен тия които мигрираха в кочината (

п.с.

......... лигльовци , от сорта на бг.-хамерикаянци кат асенчо боса не ги включвам.

Коментар

• BENZBOSS
                  BENZBOSS коментира
                  Редактиране на коментар
                  Не се пени толкова “мъжки”,лигльо ще викаш на баща си…….ако го знаеш кой е 😜
                  Последно редактирано от BENZBOSS; 12-11-24, 06:09.

• Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение
                Всичко тук в България може да се урежда съвсем лесно - в сравнение с други места.
                Тук във форума има доста хора които ми знаят истинското име и други подробности.
                Ама това ли било мъж - да се бие. Ех защо ли никой не ми го е казвал досега???
                Може би защото контактувам с истински мъже и човеци, а не с илитерати, които не могат да се изразяват без да ги избие на бой?

Знаеш ли, че най-много сълзи са изревани заради сбъднати мечти?
                нбайани
                ти си от особените клоуни, със собствен стил

Коментар

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  Въпроса е за доверието в изборния процес . В щатите две председателки на комисии или както там се казват осъдиха за милиони някаква медия защото въпросната не можа да докаже в съда твърдението си че са участвали във фалшификация на изборния процес . Пак някоя от големите американски медии сключи извън съдебно споразумение за милиони защото пак не можа да докаже в съда че машините с които там се брои са ненадеждни . Та за това там хората вярват в честността на изборния процес а тук не . За това Тръмп отвя Харис с такава разлика . Високата избирателна активност обезсмисля всички опити за манипулации на изборния процес .
                  Да, всъщност си описл довеието в СЪД. Въпреки деградацията в последните години, Американския Съд е несравнимо по-некорумпиран от Българския съд.
                  Защото каквито и мошенгии да се правят на избори - тук нищо няма да стане и никой няма да бъде осъден.

А българския съд не е внесен от 'гейропа' нито са го докарали със самолетоносач в България.
                  Този съд е наследство от СССР/Русия и си е лика-прилира с рашистките съдилища.

Коментар

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    В тоя форум има доста закърмени та така не е добре да пишеш,почват да подскачат за Банове,Триене,Заключване………да си знаеш Гос’ин Хлътев

• Гаврил Груев Хлътев
                    Редактиране на коментар
                    Като видя какво стана със старшинката Чаво, как мислиш - дали ми пука?
                    Реално ти пишеш каквото и аз, но за теб Чаво проявява типична за бай Ганьо вкоренена подлизурщина към 'чужденците'.
                    Все пак си с хамерикански паспорт

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    Виноват

Трябва да се подържат международните отношения

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

Да, всъщност си описл довеието в СЪД. Въпреки деградацията в последните години, Американския Съд е несравнимо по-некорумпиран от Българския съд.
                  Защото каквито и мошенгии да се правят на избори - тук нищо няма да стане и никой няма да бъде осъден.

А българския съд не е внесен от 'гейропа' нито са го докарали със самолетоносач в България.
                  Този съд е наследство от СССР/Русия и си е лика-прилира с рашистките съдилища.
                  Не е вяра само в съда а в работата на всички държавни и обществени институции . То като цяло едното е функция на другото . Съда е крайната институция която контролира работата на другите . В България понеже го няма крайния контрол на съда и всички останали естествено работят колкото да си изкарат заплатите и да трупат стаж за пенсия. При тоталитарните режими съда като основна част на репресивния апарат няма начин да не работи добре за това и преди 1989 година тези системи работеха като швейцарски часовник .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Детска градина втора употреба.

Коментар

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                      ... При тоталитарните режими съда като основна част на репресивния апарат няма начин да не работи добре за това и преди 1989 година тези системи работеха като швейцарски часовник .
                      Съд в който няма равнопоставеност на страните и (термина е) съзтезателност - такъв съд не работи добре. Редовно осъжда невинни 'за да отчете дейност'.
                      убийствата са доста повече при 'байТошово до 1989'
                      може да си бил щастлив тогава, да си можел по цяла нощ и нищо да не те е боляло, ама числата показват друго.

"Средно за последните 20-25 години на изследвания от мен период – втората половина (на комунистическия строй), има около 200 убийства годишно. В предния период – първата част, веднага след преврата от 1944 г., има дори повече!

Сега в момента, ако вземете последните 10-15 г., има между 90-95 убийства в България годишно."
                      А че тогава България е имала по-голямо население, противопоставя индекс на криминалната престъпност.

Специално при убийствата той е средно 2,6 до 4 и дори над 4 броя убийства на 100 000 души население. Изненада – днес те са 0,8 до 1,3 (тук е важно да кажем, че картината при убийствата традиционно е почти неизкривена и автентична – това е престъпление, което трудно може да бъде скрито и невключено в статистиката – за разлика от други видове деяния с по-висока латентност, б.а.)

През онези години имаше доста повече изнасилвания и убийства и 'безследно изчезнали' ... но ги нямаше в новините
                      Ти реално искаш ли да живееш в реалния свят а не в пропагандните илюзии? Щото ако не искаш - да не ти пиша, само ще се дразниш ????

От такова писане на реални факти и истини , оня старшина Чаво не издържа и ми блокира достъпа до фурума му. Явно иска да си живее с глава потопена в кофа с лайна
                      Доста ме развеселява , бях забравил колко са примитивни шапкарите.

Коментар

• mishomishev
                        mishomishev коментира
                        Редактиране на коментар
                        През онези години имаше доста повече изнасилвания и убийства и 'безследно изчезнали' ... но ги нямаше в новините

Това не е вярно! Категорично.
                        Всички си спомняме "не се заключваха вратите" ... Изобщо престъпленията като цяло бяха по малко...имаше ги категорично но бяха по малко...
                        В целия град примерно имаше 2-3 наркомана - и те се знаеха...А сега ? Всеки втори шофьор като го спрат освен че е пил ами и наркотици е вземал...
                        Ами педерасите? Колко педераси като количество имаше тогава?? Сега що са повече?
                        Не съм комунист нито съм привърженик на комунистите...Нито твърдя че онзи комунистически строй е велик и идеален.
                        Но съм отвратен от сегашните евроатлантически ценности...
                        Че то ние сега живеем от остатъците от комунизма - всичко значително е построено създадено тогава...язовири села фабрики аец абе всичко...

• sek.1
                        sek.1 коментира
                        Редактиране на коментар
                        Човек повечето от списващите във форума (включително и аз роден съм 1970 година) вече са на възраст 50 + години . Този простичък факт ни прави живели доста години и по онова време та знаем какво беше не по разказите на баба и дядо .

• Гаврил Груев Хлътев
                        Редактиране на коментар
                        Ти май си въобразяваш, че съм по-млад от теб? Благодаря.
                        Ако имаш проблем с числата - ти имаш голям проблем, а числата са си там и се смеят.
                        повечето като теб не схващат едно: НАИСТИНА Путин е най-добрия руски президент, но за американските интереси
                        С числата спорят 'другарите' и възпитаните от другарите.
                        "До 1989 при убийствата той е средно 2,6 до 4 и дори над 4 броя убийства на 100 000 души население. Изненада – днес те са 0,8 до 1,3 "

• Понеже често се дискутира тук "форума на Чаво, старшината, пясъчника" , пък какво било там, какво е тук...
                      Всеобщо признат призив към недоволните от нещо в някой форум е "...като не ти харесва тук, отивай някъде другаде, имаш необятно нет-пространство да се изявяваш..." и, човекът отиде. Създаде си собствено пространство, със собствени правила, последователи и т.н. Аз също съм там и имам някаква представа за нещата, които се случват.
                      Истината е, че колкото по- голям е форумът, колкото повече посещения и постове има, толкова по- голяма е тръпката да напишеш някоя простотия, скрит зад ника си и да гледаш сеир. Когато заобикалящото те общество е 50 активни човека, тая тръпка я няма.
                      Един от аспектите в разделянето, които забелязвам е Русия- против Русия / Украѝна- против Украѝна.
                      Ще си позволя лично мнение:
                      Зеленски е вреден за Украѝна, почти колкото Путин. Това няма нищо общо с руснаците и украинците.

Коментар

• sek.1
                        sek.1 коментира
                        Редактиране на коментар
                        Както казва един колега пребоядисаха се набързо без подготовка върху старата боя и още на третия ден отдолу им лъсна оригиналния цвят червен . В партията от край време битува мнението че бивш негър и бивш комунист няма .

• blackfirefly
                        blackfirefly коментира
                        Редактиране на коментар
                        Бе то сигурно не са били убедени комунисти, ама за лапачката някои хора са готови на всичко. Странно ми е как тогава не им е пресядал залъка, когато са вяли червени знамена с наколенки, само и само да се наредят по-добре, пък сега им е криво онова време. Интерсно ми е и къде и с какво ги е заварила Национализацията след Девети и после с какво са разполагали непосредствено преди промените 1989!?! Дали просто не са седнали по цървулки и черпаци на чуждата трапеза след Национализацията!?! Пък сега се лае до небесата...

• sek.1
                        sek.1 коментира
                        Редактиране на коментар
                        1989 година завари партията с над един милион членове . Поне едно 70 - 80% бяха там само и единствено заради изгодите . Те естествено много бързо хванаха вятъра .

• Защо,да не е Нацист и тоя?
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X