Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    E, в този форум, преди да се профилира тотално като "климатична детска градина за ДСУ" имахме и двама прокурори "от Главна", един зам-председател на Върховния касационен съд, един съдия от Конституционния съд, поне още двама прокурори от по-нисък ранг, поне 4-ма адвокати, един "държавен бирник" (според твоята терминология), един частен такъв (аз), трима митничари и т.н., поне което аз съм установил... Постепенно останахте с децата в неравностойно положение...
    Успех!
    А, не, някои са си тук още. От време на време пишат едно "Браво!" на някой, току пуснат нЕкоя рецепта за вкусна манджа и свирепо мълчат за кашите, които дробят на национално ниво. Ма тук и това явно се толерира.
    И децата неминуемо получаваме увреждания.

пп. Кучето ми не обръща внимание на лаещите го псета. Стига да са на разумна дистанция и да се ежат само. Не хапе. Никога. Но като му се нахвърлят, някак успява да отбие атаката и рядко се налага да покажа че сме глутница с него

Коментар

Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение
      Междудругото може и лично да се запознаем ..?....... бездокачение , и *задни* мисли .

За задните мисли нещо ме бъркаш с гей-кептъна от щата на дъгата. Познавам доста народ от... бившия форум, можеш да ги попиташ.
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

За задните мисли нещо ме бъркаш с гей-кептъна от щата на дъгата. Познавам доста народ от... бившия форум, можеш да ги попиташ.
        Айде сега не си прехвърляй офертите на мене,поемай там и стига мрънка

Щата на дъгата е Хавай,пак бъркаш Щатите Хахахаха
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Щата на дъгата е Хавай,пак бъркаш Щатите Хахахаха
          Може. Не съм наясно с гей-свърталищата, ти си по тая част. Само знам, че КалифорнЯ е най-нахомосексуаления щат... може би защото ти си оттам?

Коментар

Добре е,че се интересуваш,е така от вътре да ти идва
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

...Както и да е ... никакви гейове от този форум не познавам , нито капитани , кой е бившия форум също не знам , така че няма нищо да питам , боли ме фара кой за къф *Наполеон* се мисли.

Познавам 4-5 човека оттук и все са читави , нормални хора... Те в *такива теми* не съм виждал да пишат....

Наздраве !
              Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Наздраве
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

...Както и да е ... никакви гейове от този форум не познавам , нито капитани , кой е бившия форум също не знам , така че няма нищо да питам , боли ме фара кой за къф *Наполеон* се мисли.
                  Бившият форум е този форум, преди да се превърне в клуб на децата с увреждания. Като си се регистрирал 2010 г., все трябва да си спомняш нещо от едно време? С ромския гей-капитан Асан Искендеров се познаваш - пише в тази тема с псевдонима "Benzboss".

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                    ...последователите на Мулетo...
                    Akо имаш предвид онова Муле, което си мисля, че имаш (МКомплект) то в този форум единствено Иван Терзиев има потенциала може би някой ден да се доближи до част от постиженията в писането на оня ...ъъъ...гениален чиляк
                    And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

В *социалните* теми съвсем отскоро започнах да надничам , техническите теми нещо станаха доста ...хм...нечетими..
                      ... С ромския гей-капитан Асан Искендеров се познаваш - пише в тази тема с псевдонима "Benzboss".
                      Толкова се познавам с "С ромския гей-капитан Асан Искендеров" - колкото и с Вас.

Коментар

Ма поне имате шанс
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

В *социалните* теми съвсем отскоро започнах да надничам , техническите теми нещо станаха доста ...хм...нечетими...
                          Е, бъди по-толераСтен към децата в неравностойно положение пък? Те се изявяват навсякъде, вкл. и в техническите теми, нормално е по този случай тези теми да искат повече внимание, съпричастност, за да бъдат разбрани.

Коментар

Гагич, без юридически фокуси моля. Опитваш се да накараш съдЯта да те отстрани от делото, а.к.а. да се измъкнеш от форума с бан, като че ли?
                            And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                              Ма поне имате шанс
                              .... Тц ,,,, по скоро не........ ама гаги4 е пътуващ , хм... мен(man) - , току-виж дошел до килифорния...

Коментар

.... Тц ,,,, по скоро не........ ама гагии4 е пътуващ , хм... мен , току-виж дошел до килифорния...
                                Не искаш да го познаваш тоз хубав човек?

Да идва,аз съм в Орегон,не ми е до педерастиите му
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X