Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
    Това е един сериозен анализ на нещата. Тук- там допира и горещи точки, другаде преекспонира... Гагич много добре разбира кога го гагичосват и кога говорят с него сериозно. Жалкото е, че става в тази тема. Готиното е, че има такива като него, дето да ги гагичосваме. Винаги съм бил фен на Лъжлив Съби, примерно.
    Не бих написал и ред, освен че искрено ме забавлява и ме кефи през повечето време. Обаче в относително редки случаи се занимава с глупости, което си е излишно.
    Но пък това си е мое виждане, може пък и аз да не ги схващам добре тия ситуации. Просто в последните дни се случи на няколко пъти да го видя да поддържа обречени тези срещу умни и читави хора, с цел да ги подразни за да му дообяснят всичко. Няколко читави човека, му отговаряха, че не искат да влизат в обяснителен режим на нападките му. Очевидно не схванали шегата и неговия стил да каже, "ОК, не бях/съм прав, разясни по-подробно за да знам."
    Т.е. някои, може би голяма част, от нападките му са всъщност въпроси. И не знам на него ли да се ядосвам, че го прави по тоя начин, или на хората, които и без друго биха му отговорили, но се връзват излишно на "нападките" и се запъват да им отговарят. На практика пак си казват всичко(с редки изключения) след два-три излишни поста с провокации... И всичко това само с висшата цел и мисъл "Няма да му влизам в тона на Гагич!". Е, какво му е на тона?! Най-лесно се бори с него, като му се отговори нормално и без излишни емоции.
    Уточнихме вече, че Гагича добре знае кога колко истински са му нападките, и какви цели и смисъл имат. Лошото е, че събеседниците му, не винаги схващат веднага.

Та ако може да се каже, че целя нещо с тези няколко реда в тая тема, то е нещо като подобряване на комуникацията с Гагич. Най-малкото избягването на често повтарящи се постове в стил "между препиращи се дечица от детската градина", които не носят информация, а са само с провокации, и най-много до упражнения в софистика.
    Мислех, че на всички би трябвало отдавна да е ясно, че Гагич трябва да се чете и между редовете...(освен когато е сериозен, но това е все по-рядко).
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

айде и адвокат се намери

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
        айде и адвокат се намери
        Счетоводител вече си има.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Пускам тема "Почина Мишел Льогран" - 0 отговори?!

Нова тема "Шабан Шаулич загина при катастрофа" - досега 15 отговори!

Български приоритети!
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ми аз например и за двамата нямам понятие кои са.
            Само че, като пуснах тая: Веруем у любав (дето Гагич я е сложил) и веднага се сетих как навремето, на една "новобранска", едвам не изядох бой за една реплика: "Бе как може да дадеш толкова пари за свирка и после на нея да пускаш такава музика!" (беше времето, когато един касетофон струваше 1000лв - с Георги Димитров). Пък този Льогран и след Уикипедия, пак нищо не ми говори (нито съм гледал тия филми от '70-та).
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Това не е въпрос на приоритети, а на популярност.

Аз примерно Льогран не го знам изобщо. Не го знам даже и след преглед на популярните му заглавия - да не би нещо да ми е останало в главата. Той бил голяма работа в киното ама аз от едно 35 години кино съм гледал само по служба - и то не в златния му период. И кой ти помни на киното композитора на саундтрака?

Шаулич също не го знам ама помня някакви плакати наскоро - концерт ли, що ли? Актуален и явно разпознаваем като лице у нас.

Коментар

С davc нещо сме си плюли в устата.

Коментар

Популярността зависи от приоритетите на населението.

Коментар

Зависи и от други работи и в случая сравняваш ябълки с круши.

Единият бил популярен преди 30 години - оттогава се е сменила 1/3 от населението, а и кой ти помни 30 години някого дето определено не е бил в прожекторите?

Другият имал бил концерт тия дни - на сцената, лице в лице с публиката си. Собственото му име (или творчески псевдоним) е разпознаваемият бранд на бизнеса.

---

За разпознаваем филмов композитор - сещам се за Мориконе. Друг?

Коментар

Интересното е, че не знаех за концерта на другия. Уж се интересувам и даже занимавам с музика. Ето ти приоритет. Интересуващият се от музика като на другия, естествено е да знае за него. Много интересуващи се от такава музика и ето ти популярност.
                      Та пак стигаме да нашенските приоритети. Не че е срамно, но е леко обидно за Льогран.

Коментар

Тропи, я виж в "Стари автомобили на служба", последните страници има едни снимки. Някои ваши има ли там?

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          Интересното е, че не знаех за концерта на другия. Уж се интересувам и даже занимавам с музика. Ето ти приоритет. Интересуващият се от музика като на другия, естествено е да знае за него. Много интересуващи се от такава музика и ето ти популярност.
                          Та пак стигаме да нашенските приоритети. Не че е срамно, но е леко обидно за Льогран.
                          Не бъркай нашта чалга с Шабан! Не са ни приоритет, както и Приятеля ми Слона, Фюри и тн. Не сме толко замузени, поне по темата
                          А тези простотии се правят от името на всички ни.
                          Даника
                          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Пускам тема "Почина Мишел Льогран" - 0 отговори?!

Нова тема "Шабан Шаулич загина при катастрофа" - досега 15 отговори!

Български приоритети!
                            Обърни внимание, в коя част на земното кълбЕ живееш!! Шабан е близо до нас (разбираема музика без да е гадна чалга). Другият просто да кажа е ... твърде далеч от нашия мироглед.

п.п. И със сигурност не го зная, колкото и да е световно велик.

п.п.п. От моя гледна точка ... "Световно неизвестен"!!
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                                Процесът ("възродителен") започна през 1984 год и в началото си (непосредственият акт на преименуване) може и да се разглежда като асимилация, но с принудителното изселване на между половин милион и седем-осемстотин хиляди души (десетина процента от населението на държавата) си представляваше чиста проба ....
                                Преименуването започна две години по-рано.
                                1982-83 в ГУСВ доста, да не кажа всички войници с ци... ъъъ, такова- ромски произход и носещи арабски имена, бидоха побългарени.
                                Сали стана Симеон, другият Сали- Стойчо, Сабри- Стефан, Асан- Асен, Ахмед- Ангел, и т.н.
                                Това биде основно доброволно- поради 5-те дни отпуска за целта, ама съм очегледец на поне 3 случая, в които беше доброзорно.
                                И нещо интересно- изведнъж в поделението се появиха 7-8 адаши по фамилия на командира.
                                Но тогава турците не ги пипаха, само ромите.

П.П. писарят на поделението беше срочнослужещ от Разград с турско самосъзнание.
                                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X