Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
    ...прословут БАН, но със сигурност не е било САМО защото си бил прав за правописа...
    Между другото, имам впечатление, че когато някой се жалва по етапен ред, не се търси особено клуп и край, ми се санкционира по бърза процедура. А прилежни комсомолци-хленчльовци, дал господ.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Брей, друго било човек да си седне на кЪмпютъра (от една друга тема)
      Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      Продава Тропчо дръжки!
      Преди две години измъкнах с клизма две ризи, лъга ни с още, лъга ни с панталони, кво ли не лъга. Та ако е такава логиката, ще излезе, че е във форума да ...лъже.
      И още по-мракобесно-констипативно, във форума е да създава соц-дефицитен климат, с цел спекула и пазар за ватенки.
      Принципно, за да търгуваш трябва да лъжеш. Клиентът е най- доволен, ако разбере че му продаваш нещо на загуба. В цитираната от теб кампания поставих едни правила, с цел всичко да бъде кристално ясно. Кампанията протече повече от успешно, но се намериха хора, обвиняващи ме в пристрастие, шуро-баджанащина, умишлено създаване на дефицит... Чак ме е страх да подхващам нова.
      Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      А-а-а-а, здравите сили и татоносталгиците са с предимство при него. Пък ти не си измежду тях. Затова недей да обобщаваш.
      Бях комсомолски секретар на класа. В казармата станах комсомолски секретар на ротата, после и на поделението. Тогава, снимката на Уитни Хюстън, с нейната автобиография, поставена на стенвестника ('87) озадачи доста хора в достатъчно политизираните войски, където служех. Татоносталгик съм, признавам си. Какви времена, какъв кеф...
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
        но се намериха хора, обвиняващи ме в пристрастие, шуро-баджанащина, умишлено създаване на дефицит... Чак ме е страх да подхващам нова ...
        Айде-айде, не се прави на Гагич.

Д@йба, в тоя форум, само аз не съм репресиран баси...

Коментар

Значи си от "здравите сили", спирам да се съмнявам в съществуването им.
          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Значи си от "здравите сили", спирам да се съмнявам в съществуването им.
            И какъв е критерият - че само аз не съм репресиран? М'чи'то тогава не са сили, ми е сил (единствен и здрав)!
            Последно редактирано от davc; 06-02-19, 22:43.

Коментар

За другите не знам какво целят, аз казвам, че си майтапчия. И твърдението ти, че Тропчо е тук само с търговски цели, също са майтап, и с цел своеобразна закачка(а не действително да го обидиш, както може би изглежда за някои).
              Дори само тази негова тема оборва тезата ти, и я разкрива като майтап.

То всъщност още с изказването на тоя майтап, си сложил нужните емотикони и стил, за да стане ясно, но Тропчо първосигнално го прочете по диагонал и се върза(а може и да се престори) в първия си отговор, като на сериозно.
              А на теб само толкова ти трябва за да доразвиеш първоначалния замисъл на шегата, и да почнеш уж сериозно да доказваш казаното на шега. Понякога излиза весело и смешно, друг път не чак толкова. Може би защото не винаги се уцелва момента и човека. Т.е. най-вече когато човек няма възможност да ти се върже в момента на акъла... или каже че не иска, пък ти настояваш... В случая стана криво защото Тропчо всъщност те защитаваше... и майтапа беше уместно да се доизкара и уточни като майтап, а не както обикновенно...нали...

Криво е станало и с твоя прословут БАН, но със сигурност не е било САМО защото си бил прав за правописа... На моменти натякваш някои неща нарочно, и нарочно минаваш със майтапчийски стил границата на добрия тон, за да можеш и да си от онеправданата страна след евентуални репресии. После, изтрити постове, "здравите сили", и оная абревиатура измислена от самия теб...не помня баш как беше(тия дни ме обвиняваше някъде, че май съм от "тях").

Иронията си е ирония, майтапа си е майтап, просто понякога ги ползваш една идея в повече от необходимото, а чат-пат го правиш злонамерено...

Отделно, достатъчно си умен за да можеш да ги съобразиш тия неща, и понякога малко дразни като не го направиш. Както и със сигурност знаеш, кой не е (и не би) писал заплахи и обиди срещу теб.
              Т.е. на моменти, това което правиш си е и от своеобразна куртоазия.
              Това е един сериозен анализ на нещата. Тук- там допира и горещи точки, другаде преекспонира... Гагич много добре разбира кога го гагичосват и кога говорят с него сериозно. Жалкото е, че става в тази тема. Готиното е, че има такива като него, дето да ги гагичосваме. Винаги съм бил фен на Лъжлив Съби, примерно.

Коментар

То и аз не се чувствам репресиран, ама...

Абе усещам, темата се ползва за лични облаги.
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

...Лъжлив Съби ...
                  Кой той.

Коментар

Между другото, имам впечатление, че когато някой се жалва по етапен ред, не се търси особено клуп и край, ми се санкционира по бърза процедура. А прилежни комсомолци-хленчльовци, дал господ.
                    Санкционира се оплакалият се "за злоупотреба с червения триъгълен бутон". Сещаш се откъде знам, нали? Но не само аз имам такова наблюдение.
                    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Е-е-е-е-е, човек да не пореве. То, за кво рева? Че ми изкупихте ризите за два дена?

Коментар

Кой той.
                        Чудомир бе.
                        П.П. Някой ден ще те водя в къщата му в Турия. Между Розовец и Павел баня е.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                          Санкционира се оплакалият се "за злоупотреба с червения триъгълен бутон". Сещаш се откъде знам, нали? Но не само аз имам такова наблюдение.
                          Бе моите впечатления са тамън обратни.

Коментар

Е-е-е-е-е, човек да не пореве. То, за кво рева? Че ми изкупихте ризите за два дена?
                            Е, половин година си беше. Сега куртоазничиш, ама сигурно затова реши, че няма смисъл от втори/друг тираж.

Чудомир бе.
                            Е-ей, да бе.

Коментар

Е, половин година си беше. Сега куртоазничиш, ама сигурно затова реши, че няма смисъл от втори/друг тираж.
                              Не във всичко има смисъл. Следващите трябва да са по- добри. Умувам как.

Коментар

Следващите трябва да са по- добри. Умувам как.
                                Направи джобчето на ръкава смислено; разшири маншетите, или увеличи диапазона за реглаж; маани тия финтифлюшки от джобовете, а може да промениш и закопчаването им (всеки път като си вадя цигара, имам усещане, че нещо съдирам); тури една гайка за закачалка, отвън, в шева между раменната и гръбната платки. Може и цветовата гама да разшириш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X