Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
    Заинтригува ме. Пушил съм Беломорканал, Казбек, Партагас, Житан, повечето пури, лула, с подходящо нарязан тютюн и в съответните райони съм си правил и приличен качак. Приличен... поне според местните, дето друго не пушат, де. Ама с тоя котрубан ме уби, не съм го чувал.

Ако си пропуснал случайно "Слънце" - не си пушил най-доброто от онова време. Сравнявах го директно с "Gitanes" - една френска, една наша. Нашата повече ми допадаше.

Впрочем следващото най-добро дето съм смукал, беше Булгартабак 120мм златен пакет. От Rothmans Royals ми харесваше повече.

Коментар

Божко, не си прочел Фнимателно, или не си осмислил какво иска Венци да каже на Ясен.
      А то е, че Ясен е последния човек на когото трябва да се обяснява......................
      Демек-Ясен е много добре запознат с факта, и няма смисъл да му обяснява.

Капиш?
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        Слушам! (чета )
        Цапаш темата за ризата с ехидни забележки по правопис. В този форум има 3-4 човека, които биха ги забелязали. Да влизам ли в твоите постове, да ти пиша с червения молив по домашните?
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Капишвам, ама говорим за друго. (едвам се сдържах да не сложа "е" )
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Божко, не си прочел Фнимателно, или не си осмислил какво иска Венци да каже на Ясен.
            А то е, че Ясен е последния човек на когото трябва да се обяснява......................
            Демек-Ясен е много добре запознат с факта, и няма смисъл да му обяснява.

Капиш?
            Не бе.... той (Божо) за непълния член ме яде.
            Но, ако продължава, може да захапе и пълнияТ!

Коментар

Цапаш темата за ризата
              Благодарско за мнението че некой чете мойте цапаници.

А, иначе, не си прав. Требва, да се стараем на всекаде!

Коментар

Пълен, непълен - 'се член. Нито нещо променя, нито има смисъл от него. Дайте пример кога ще е от значение за смисълА на казаното дали членА е пълен или не съвсем. И ако няма - да вземем да го пенсионираме вече.

Коментар

Това, дето не сме го пенсьонирали е достатъчно основание да пишем както си требва.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                    Ако си пропуснал случайно "Слънце" - не си пушил най-доброто от онова време. Сравнявах го директно с "Gitanes" - една френска, една наша. Нашата повече ми допадаше.

Впрочем следващото най-добро дето съм смукал, беше Булгартабак 120мм златен пакет. От Rothmans Royals ми харесваше повече.
                    Слънце и Стюардеса имаше бол в шкафчетата на нашите, ама като докарах до активна пушаческа възраст, бяха целите надупчени от някакви гадинки. Опитвал съм ги 5-6 клас, но без особени възможности да ги оценя. Пропуших късно с Родопи. Златният Булгартабак 120 ми беше студентската чекия само за специални случаи. Наистина хубава цигара.

Коментар

Аз със стюардеса пропушвах. Като съвсем новобранец в този занаят-не знаех хубава или лоша цигара е, просто нещо съвсем ново и непознато за мен, без да имам с какво да сравня вкуса.

След години почти нямаше сила която да ме накара да запаля стюардеса, ако има налични някакви други цигари.

Ако нямаааа...

П.П. Родопите не бяха съвсем лоши, но много лютяха. На мен най-много ми харесваше феникс кутия(1 лев), ама най-употребяваната ми цигара беше арда.
                      После като си направих магазинче през 92-ра, контрабандата(ама не на тютюн, а на тирове и вагони с цигари) беше почти единствения източник на цигари с добро качество, и тогава се напуших на хубави цигари. Нищо общо с феникси и булгартабаци. Просто като се влезеше в помещение в което някой пуши хубава цигара-веднага се усещаше приятния аромат, а не да смърди на мръсни чорапи и немит задник от ардата и опала.

П.П.П. Тогава времената бяха по-мъжки, и в помещенията се пушеше. Е, не навсякъде де, но на доста места.
                      Последно редактирано от Кольо; 12-06-17, 21:24.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        Това, дето не сме го пенсьонирали е достатъчно основание да пишем както си требва.
                        Хубаво. Ама защо? По-разбираемо ли е или само пълним езикА с безсмислени правила?

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                          Хубаво. Ама защо? По-разбираемо ли е или само пълним езикА с безсмислени правила?
                          Звучиш ми почти като Търтея... а, специално в областта на езикознанието, съм склонен да си взема някои бележки от него. Е, не всички.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Аз със стюардеса пропушвах. Като съвсем новобранец в този занаят-не знаех хубава или лоша цигара е, просто нещо съвсем ново и непознато за мен, без да имам с какво да сравня вкуса.

След години почти нямаше сила която да ме накара да запаля стюардеса, ако има налични някакви други цигари.

Ако нямаааа...
                            Тия, летящите, ги определях че все едно гущери ти минават през гърлото. Пълна отврат ми бяха.

Коментар

Отврат ми...

Чак ме е срам, че ги правеха в тукашната фабрика.

Коментар

Звучиш ми почти като Търтея... а, специално в областта на езикознанието, съм склонен да си взема някои бележки от него. Е, не всички.
                                Да се върнем към примерите, които биха оправдали съществуването на пълен и празен член. Чакам...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X