Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предстоящата зима ще е много студена - цъфтят акации, люляци, череши...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Предстоящата зима ще е много студена - цъфтят акации, люляци, череши...

Иииибаате се вие, ма кат' доде ядерената зима, ще видите кой ще е смее последн.. (Така викаше полковника по НВО преди ъъъ трийсетина годинки)..
    Ми ако наистина на колешката дърветата и го говорят?

Аз поне взех предапазни мерки - угоих котката и нацепих дървата, има едно буре ракий. и едно - с вино, ма по-голямо.
    Смених дизеловата кола с бензинова, ма жената още не смея, жъ ма бий...

И те така...

Па на мен, нали съм проз горцки (ма мноо проз) една слива ми вика: тий, дет' цъфтят по-рано - те са най-простите... тамън да вържат и...

Та вече не знам на кой да вервам...

П.С. А индинаците при нас тази година събират дърва nonstop.
    Ама основно берат метровки, че по-лесно.. На мен на кютек ми мириша, ма знае ли човек....
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Нема се пуа6и6 и по4вай да дейстфува6! Утепай котката, изгони жената, изгори дървата, испий ракията, продай колата, земи си една слива от връзалите, а индийците ги заеби.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
        ...
        Ми ако наистина на колешката дърветата и го говорят?
        ....
        Е те това те си е проблем! От всяка сФирка дърво не става.

п.п. Или па беше обратното? roll:
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

който има дърва за рязане, непременно да види това видео - правилно приложена опорна точка и рамо на силата!

Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 11-11-14, 20:12. Причина: facebook

Коментар

Не е лошо, но с по-възлести трупчета няма да е толкова лесно.
            И ками (клинове) си трябват понякога.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Дай му на тоя една "глава",па му гледай сеира
              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Да, прави сте, всъщност видеото не е нещо особено. При по-голям отвор на горивната камера е излишно да се режат дървата чак толкова. Много по-добре е да се сложи цял пън да си гори кротко на почти затворена тяга. И по-малко грижи иска - не е нужно нито пънът се цепи, нито да се подклажда огъня. Достатъчно е пъновете да могат да се носят.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                  Е те това те си е проблем! От всяка сФирка дърво не става.

п.п. Или па беше обратното? roll:
                  Истината е че от всяко дърво става сФирка . Даже от стар пън. Ама зависи от "майсторИцата - дърводелка" . Ей тука е доказано :

http://vbox7.com/play:13649d27
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    Истината е че от всяко дърво става сФирка . ...
                    Е тая баш ми се види и от всяка сФирка да направи дърво. Освен дървото, ако не е баш "дърво". Ма пак не е сигурно.

п.п. Ихааа! Това не бях го гледал.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                      Е тая баш ми се види и от всяка сФирка да направи дърво. Освен дървото, ако не е баш "дърво". Ма пак не е сигурно.

п.п. Ихааа! Това не бях го гледал.
                      Нали затова казвам , че може и да не е баш дърво . "...стар пън ще оживее , катеричка щом го сгрее..."

.... което и дава отговор на въпроса :по кой начин безболезнено да преживеем лютата зима, дето се задава. Важното е да се води природосъобразен живот ! Останалото е второстепенно
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        .... Важното е да се води природосъобразен живот !...
                        Мдаам!? Прав си!

Коментар

Миналата седмица ходих до Варна. Пътьом специално минах и по Ловешко за да видя къде са аджеба тез цъфнали акации, люляци и череши.
                          Е, освен нацъфтяли сливи около ВИНС-а (Варна), друго цъфнало не видях.
                          Та споко за зимата.
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

В нашата махала ни акациите, ни люляците, ни вишни, ябълки, сливи, джанки, круши, трънки, дренки цъфнаха повторно. Затова и не докарах много въглища.
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Бе, то и миналата година у нас имаше цъфнали сливи..... Па, зимата си беше мека и топла.....
                              П.П. Сливите също...
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              -----------------------------------------------
                              Питието определя съзнанието....
                              -----------------------------------------------
                              0887770735

Коментар

Минавам от тук дет` се казва само заради нАучния експеримент .

Със сигурност мога да твърдя от личен опит , че корелация между времето на цъфтеж на сливите и лютивината на зимата - нема !

Снощи една слива цъфнА при положение че температурата отвън беше минус 5 градуса , а вътре плюс 26 .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X